Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Βίντεο 15 λεπτών με τα επεισόδια και την ένταση έξω από τη Βιβλιοθήκη – Το “ελάτε παιδιά” προς την ΟΠΚΕ του αστυνομικού δ/ντη Κοζάνης Ηλία Τσιότσια και το “κάτω ξάπλα” του προέδρου της ΓΕΝΟΠ Γ. Αδαμίδη

Από το kozanimedia.gr

Ένταση και επεισόδια επικράτησαν έξω από το κτίριο της Κοβεντάρειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, πριν από την έλευση του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος παραχώρησε εκεί συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ.

Ομάδα περίπου 25 διαδηλωτών, εργαζόμενων της ΔΕΗ και συνδικαλιστών, επιχείρησε να πλησιάσει το χώρο, αλλά εμποδίστηκαν και, μάλιστα, βίαια για λίγο από άντρες της Αστυνομίας, με τον νέο αστυνομικό διευθυντή Κοζάνης Ηλία Τσιότσια να δίνει τη σχετική εντολή, όπως φαίνεται στο βίντεο, προς την ΟΠΚΕ.

Ακολούθησε καθιστική διαμαρτυρία, με προτροπή του προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Αδαμίδη, ενώ να σημειωθεί πως το “παρών” στην κινητοποίηση έδωσε και ο συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Μάνος Γαβριηλίδης.

Επίσης παρόντες ήταν και μέλη του Περιφερειακού Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ, μέλος του οποίου τραυματίστηκε ελαφρά.

Να σημειωθεί πως ο νέος υποδιευθυντής Κοζάνης Παντελής Ουσταγιαννίδης και και αστυνομικοί της ΟΠΚΕ επιχείρησαν να κατευνάσουν στη συνέχεια τα πνεύματα, παρέχοντας και τις πρώτες βοήθειες στον ελαφρά τραυματία και συζητώντας με τους διαδηλωτές.

Δείτε το βίντεο του Top Channel,με κάμερα του Σπύρου Παπαγεωργίου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας