Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Μετά το δημοσίευμα του Κοzanimedia ο Δήμος Σερβίων πλήρωσε τους εργαζόμενους στο “Βοήθεια στο Σπίτι”!

Από το kozanimedia.gr
Τα δεδουλευμένα τεσσάρων εκ των πέντε μηνών στους απλήρωτους, μέχρι και χθες, εργαζόμενους στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” κατέβαλε σήμερα το πρωί η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερβίων (και Βελβεντού τυπικά), μια μόλις μέρα μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Kozanimedia (Δείτε εδώ) !
Συνολικά έχει δοθεί το ποσό των 26.311 ευρώ, κάτι που, πρακτικά, σημαίνει πως τα χρήματα υπήρχαν, απλά οι εργαζόμενοι παρέμεναν απλήρωτοι και ο Δήμος Σερβίων αναγκάστηκε να τους καταβάλει τα δεδουλευμένα μετά το θόρυβο και τα σχόλια λόγω του δημοσιεύματος του Kozanimedia και της έκτασης που έλαβε το όλο θέμα!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, καθοριστική ήταν και  πίεση του Δήμου Βελβεντού και του δημάρχου Μανώλη Στεργίου να δοθεί, επιτέλους, λύση, ενώ παρενέβη και η Εισαγγελία, που ενημερώθηκε σχετικά.
Για να γίνει η εκταμίευση, εφόσον η κοινή Κοινωφελής Επιχείρηση των δυο Δήμων διαλύθηκε, απαιτήθηκε εντολή του ορκωτού λογιστή που εξετάζει τα οικονομικά στοιχεία της.
Δείτε το σχετικό έγγραφο:
εδώ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νόμιζαν ότι ειναι εθελοντές. Γι αυτο δεν τους πλήρωναν....τι εγινε ελευθεριου;;; Ακολουθείς τα ΜΜΕ;;;; Αν δεν έγραφαν τιποτα μούγγα ετσι;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε. Πρέπει να βγάζουμε κι εμείς φωτογραφίες με τα προβλήματα και να τα στέλνουμε στα σαιτ. Αυτοί από μόνοι τους δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Μπα; Δεν φρόντισε ο γενικός κουμανταδορος της επιχείρησης που είναι αλλού διευθυντής;

Ανώνυμος είπε...

εβγαλε και οτι εκαναν δημπρατηση για μια υδρευση στο τριγωνικο. θα τον φώτισε η ανάγνωση έργων του Θαλή του Μιλήσιου. για το πιο απλο πράγμα καμαρώνει για την απληρωσιά των εργαζομένων κιχ. του χαλασαν τα σχέδια η γνωστοποίηση

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΙΣ ΖΟΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΠΛΡΩΤΩΝ ΕΒΓΑΛΕ ΦΩΤΟ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΕΡΓΟ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΤΡΕΞΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ. ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ....Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΕ ΑΥΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ????????

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε,οι λύσεις στα θέματα στον Δήμο Σερβίων περνάνε πρώτα μέσα από τα ΜΜΕ,εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Ελευθερίου,Γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Για να πούμε σοβαρά μόνο με Κοσματοπουλο είχε πάλι απλήρωτο προσωπικό ο δήμος. Αν φταίνε υπάλληλοι να παρθούν μέτρα. Εγώ βλέπω προϊσταμένους και στο τμήμα διοίκησης και στο τμήμα προγραμματισμού . Όπως τουλάχιστον γράφει ο δήμος στην σελίδα του. Εάν όχι είναι απαράδεκτο να υπάρχουν προμήθειες και να πληρώνονται προμηθευτές όπως λέει ο πρόεδρος σύμφωνα με τον συγκεκριμένο δημοσιογραφο όταν δεν πληρώνεται προσωπικό. Η εισαγγελία πρέπει να κάνει την δουλειά της.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΣΑΙΤ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ

Το Προφίλ μας