Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Η (καλή) δύναμη των social media – 3χρονο προσφυγόπουλο από τη Σομαλία απέκτησε ποδήλατο που της χάρισε η 10χρονη Ανθή από την Κοζάνη -Καταλυτική η ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουρτζιούμη από την Αιανή

από το kozanimedia.gr
Η ανάρτηση, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, του γνωστού Αιανιώτη ταχυδρομικού Γρηγόρη Γκουρτζιούμη αποτέλεσε την αιτία για να αποκτήσει ποδήλατο ένα μικρό προσφυγόπουλο από τη Σομαλία, το οποίο έδειχνε στη μητέρα του τα ποδήλατα με τα οποία έπαιζαν τα παιδιά της Αιανής στο κέντρο της ιστορικής έδρας του Δήμου Κοζάνης!
Όπως γράφει σήμερα ο Γρηγόρης Γκουρτζιούμης “Η δεκάχρονη Ανθη απ την Κοζάνη και η τρίχρονη Μαπσου απ τη Σομαλία.Εξαιρετικό γεγονος.Ωραιότατο ροζ ποδήλατο και μια σειρα
παιδικών κοριτσιστικων παιχνιδιων απ την Ανθη προς την Μαπσου.Τα παρεδωσα προ ολίγου.Άστραψαν τα καστανομαυρα νάτια της μικρής Σομαλης απο χαρά.Οταν παρέλαβα τα δώρα η Ανθη είχε ενα χαμόγελο απο εδώ ως το Αφγανιστάν.Μεγαλοπρέπεια!!!.Ομορφοτατη μ ενα πλατύ χαμόγελο..Μου είπε πως τα ετοίμασε απο χθες βράδυ.Η μητέρα της μου τηλεφώνησε.Εξαιρετικη.!!! Εξακολουθούν να υπαρχουν άνθρωποι με τη σημασία της λεξης.Νασαι καλά Ανθη. Η Μαπσου μου είπε να σου δώσω μια μεγάλη αγκαλιά.Η τεραστια μοναδική Ανθη.Τα παιδιά είναι παντοτινά!!!!”
Η αρχική ανάρτηση είχε ως εξής: “Μικρο κοριτσάκι Σομαλών συνοδευόμενο απ τη μητέρα του διασχίζουν το κέντρο της Αιανής. Θα’ ναι τριών ετών. Δεκάδες μικροί Αιανιτες παίζουν με τα ποδήλατα τους στον ασφαλή χώρο της πλατείας. Έκθαμβοι το κοριτσάκι τραβά απ το χέρι τη μητέρα του δείχνοντας τα ποδήλατα.Εκείνη το ηρεμεί και κατευθύνονται σε παρακείμενο περίπτερο όπου και αγοράζουν νερό. Στην επιστροφή το ίδιο.Ίσως να μην είχε ποτέ παιχνίδι. Ένα παιδικό ποδήλατο αδέλφια σε κάποιον που δεν το χρειάζεται πια. Ο,τι κι αν πιστεύετε ένα μην ξεχνάτε. Τα παιδιά είναι παντοτινά. Είναι εύκολο να το βρείτε”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας