Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Ο Θανάσης Κοσματόπουλος ξαναχτυπά: "Οι δημοτικοί σύμβουλοι αντιπολίτευσης και μη και άλλοι φορείς φρόντισαν να καταρρεύσουν όλα αυτά και να μείνει ο τόπος στη μιζέρια" "Η χώρα ισλαμοποιείται κι όλοι σφυρίζουν αδιάφορα"! "Γέμισε ο τόπος ισλαμιστές, τζιχαντιστές..."

Διαβάστε και κλάψτε από τα γέλια!
"Το τι επενδύσεις έχω φέρει τις οποίες τις διώξανε κακήν κακώς γιατί δεν θέλανε το σύνολο του δημοτικού συμβουλίου να φανεί ότι ο δήμαρχος προσέφερε τόσα πράγματα". 

"Ο πρώην δήμαρχος, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης σταυροκοπιότανε κι έλεγε τι βλακείες λέει ο δήμαρχος" !!! 

Μόνο με τις μελέτες που 'χα κάνει όταν ήμουν στην περιφέρεια και στο δήμο με Ολλανδούς, με το Μετσόβιο Πολυτεχνείο, η εκμετάλλευση της λίμνης μόνο με ιχθυοκαλλιέργειες και μεταποίηση ψαριού, μιλάμε για απασχόληση 1.200  ανθρώπων κι ένα εισόδημα που δεν μπορεί να το φανταστεί κανένας"

"Με τις διασυνδέσεις που έχουμε και οι δυο μας στο διεθνές στερέωμα, στις μεγάλες επιχειρήσεις, στον επιστημονικό κόσμο και γενικά σ' όλα τα δρώμενα, μπορούμε να κάνουμε θαύματα"!

από το Kozanilife.gr
Την ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα – κόμματος ανακοίνωσε ο πρώην Δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος, μαζί με τον Δημοτικό Σύμβουλο Θεσσαλονίκης και υποψήφιο Δήμαρχο της πόλης στις προηγούμενες εκλογές Ιωάννη Νασιούλα ο οποίος έχει καταγωγή από τα Γρεβενά.
Δείτε τις δηλώσεις του Αθανάσιου Κοσματόπουλο και τα όσα είπε στον Μιχάλη Αγραφιώτη:
.


Σχόλιο ai-vreS: Σάκη γερά! Ξαναπάρε μας τα μυαλά!
 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΕΡΝΕΙ ΓΑΜΩΤΟ.....

Ανώνυμος είπε...

Αυτός είναι για τον ανασχηματισμό του Κυριάκου. Σίγουρα δεν πρόκειται ... να βγάλει βδομάδα σε Υπουργείο. Να τον βάλει Υφυπουργό στο πλάϊ του Άδωνι. Θα τους τρελάνει όλους στην επενδυση!!!

Το Προφίλ μας