Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: Ρε τα νταούλια πώς βαράν και δεν χορεύει η Μέρκελ αλλά ο Αλέξης

Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020

15 καθαρίστριες στα σχολεία του Δήμου Εορδαίας για ένα μήνα λόγω Covid19

της Βάσως Σάφη από το ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ
Στην απόφαση να προσληφθούν 15 νέες καθαρίστριες στις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας, οδηγήθηκε με απόφασή του το δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας, που συνεδρίασε δια περιφοράς την περασμένη Πέμπτη.
Η απόφαση πάρθηκε για την κάλυψη εκτάκτων κατεπειγουσών εποχιακών αναγκών στην καθαριότητα σχολικών κτιρίων, στο πλαίσιο της λήψης
µέτρων προστασίας της ∆ηµόσιας Υγείας (µέσω καθαρισµού και εφαρµογής απολυµαντικών µέσων σε επιφάνειες) και αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊου SARS-CoV-2, µετά την επιστροφή στις Σχολικές Μονάδες της Α’Βαθµιας Εκπαίδευσης µαθητών και εκπαιδευτών, για 1 µήνα, όπως αναφέρει το σκεπτικό της.
Το θέμα εισηγήθηκε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημήτρης Ορφανίδης, ενώ εγκρίθηκε από τις παρατάξεις. Οι προσλήψεις αφορούν 15 άτομα ειδικότητας  ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ – ΕΡΓΑΤΡΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ , για ένα μήνα, με κονδύλιο 18.500 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας