Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Ψήφισμα Δ.Σ. Σερβίων για τη ΛΑΡΚΟ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων λαμβάνοντας μέριμνα για την Οικονομική και Αναπτυξιακή πορεία και προοπτική για τον τόπο μας και συμμεριζόμενο πλήρως την ανησυχία – ανασφάλεια των 270 και πλέον εργαζομένων (Δημοτών), που έχουν επενδύσει στις υποδομές και ανάγκες των ενεργών εδώ και χρόνια Ορυχείων Παλιάς Λάβας και Προσηλίου,

ΟΜΟΦΩΝΑ
Εκδίδει το παρακάτω ψήφισμα:

Λέμε ΟΧΙ στο κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ

Διεκδικούμε την διατήρηση των θέσεων εργασίας και την καταβολή των οφειλόμενων εδώ και  5 μήνες δεδουλευμένων  των εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών που βρίσκονται σε δεινή θέση.


Δηλώνουμε  τη συμμετοχή και την αμέριστη στήριξή μας στις κινητοποιήσεις που προκηρύχθηκαν από την επιτροπή αγώνα 

Καλούμε το σύνολο των δημοτών σε συμμετοχή στην Πανσερβιώτικη αγωνιστική κινητοποίηση στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων , την Τετάρτη  19 φεβρουαρίου και  ώρα 11πμ.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λέμε τέλος στον καρκίνο και στην Μόλυνση του περιβάλλοντος το μέλλον στην ενέργεια είναι το φυσικό αέριο και η λεγόμενη πράσινη ενέργεια, Λέμε τέλος στην καταστροφή του περιβάλλοντος και του οικοσυστήματος από τις ανασκαφές και εναποθέσεις του λιγνίτη. Λέμε Ναι σε κάθε νέα ιδέα πρόταση για νέες επενδύσεις που θα φέρουνε νέες θέσεις εργασίας και απασχόλησης τόσο εργατικού όσο και επιστημονικού προσωπικού.

Ανώνυμος είπε...

Πήρατε χαμπάρι ότι η ΛΑΡΚΟ ηδη πωλείται επίσημα απο την περασμένη εβδομαδα. Πήρατε χαμπάρι ότι έπρεπε να έχει κλείσει εδω και κατι χρονια. Γενικοτερα πήρατε χαμπάρι στα Σερβια ότι πρέπει να αλλάξετε και να μη περιμένετε απο το δημόσιο και τους άλλους να σας σώσουν! Αλλα τι περιμενεις.....φταιει η ανάπλαση! Και την επόμενη φορα να φέρεται παλι το γιατρό.

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΑΡΚΟ κλείνει. Η ανάπλαση φταιει ρε

Ανώνυμος είπε...

Σας πειραζε ο κωνσταντοπουλος που είχε ετοιμάσει αρδευτικά σύνδεση λίμνης κάστρων σερβιων κλειστο γυμναστήριο Β φάση εισόδου σερβιων αρδευτικό καμβουνιων πράσινο χωριό και τοσα αλλα με προοπτική. Αλλα θέλατε να σας χαιρετάει. Θέλατε γιατρό και τωρα
καθηγητή, Καλα να παθετε. Μόνοι σας θα μείνετε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πείραζε κανέναν ο Κωνσταντόπουλος,ο κόσμος τον ήθελε για Δήμαρχο.Αυτός που δεν τον ήθελε και γι'αυτό έχασε είναι το δεξί του χέρι όσο ήταν Δήμαρχος.Ο νοών νοήτω.

Ανώνυμος είπε...

Σας πείραζε η Σπυρίδου που δεν είναι κανενός υποχείριο.Που όταν μιλάει αντι να καθονται προσοχή οι κομπλεξικοί δεν την αφήνουν να μιλάει. Λες και δεν καταλαβαίνουμε.Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Θα τα πούμε την επόμενη φορά. Απο την ωρα που δήλωσε ότι θα είναι και πάλι υποψήφια λήσαξαν .Βγάζουν φωτιά και κακία.

Ανώνυμος είπε...

Για να το βλέπει κάποιος το σχόλιο είναι από την περιοχή η την ευρύτερη περιοχή τις Δυτικής Μακεδονίας!! Κύριοι και κυρίες η επιπτώσεις τις βίαιης αλλαγής τις απολιγνιτικοποιησεις δεν θα είναι στο Δήμο Σερβίων!!! Πρέπει να το καταλάβουν όλοι ότι ο Δήμος Σερβίων είναι η αρχή!!Οι επιπτώσεις ενός τέτοιου εγχειρήματος θα είναι ορατές εντός 6 μηνών σε ολόκληρη την Δυτική Μακεδονία και θα φτάσουν στο σημείο να είναι ορατές μέχρι τον φούρναρη,τον μανάβη,τα σούπερ μάρκετ κ.α.Για αυτό λοιπόν αφήστε κατά μέρους την πολιτική και κοιτάξτε το αύριο!!!Ο μαρασμός και ο ξεριζωμός είναι μπροστά!!Καλές οι Απόκριες αλλά διαρκούν δύο εβδομάδες !και είναι κάτι που αποτυπώνει τους πολιτικούς και την Χώρα μας!!!! ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΕΛΛΆΔΑ

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί νάχεις δίκαιο φίλε 3.45 γι'αυτά που λές και θα το δείξει το μέλλον αν έχεις δίκαιο αλλα για τους πολιτικούς γενικά και αόριστα όχι.Συγκεκριμένη πολιτική ενός κόμματος (Ν.Δ)είναι η βίαιη απολιγνιτοποίηση και η απόφαση εξ ολοκλήρου δική της.Να λέμε την αλήθεια στον κόσμο και όχι γενικά και αόριστα.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεν ζείς στον δήμο Σερβίων όπου ένα ποσοστό της τάξεως τουλάχιστον 50% ζεί απο αυτά τα 2 ορυχεία. Με μία συνεπαγωγή και ο υπόλοιπος μισός δήμος ζεί απο αυτά τα ορυχεία. Απο τον φούρναρη, τον χασάπη μέχρι και τον έμπορα.Μιλάμε για 300-400 οικογένειες περίπου, επί 3 άτομα να συντηρεί η κάθε οικογένεια τουλάχιστον, μιλάμε για 1200 τουλάχιστον "πεινασμένους". Άλλαξε και λίγο πλευρό στον ύπνο που ρίχνεις.

Το Προφίλ μας