Να βγει μια καταδίκη στους θεσμικούς εκπροσώπους προτάθηκε στη συνεδρίαση της ΠΕΔ της Παρασκευής μιας και σε τρία λεπτά δεν μπορούν να αναπτυχθούν τόσο σημαντικά θέματα. «Θα έβγαινε μια γνώμη ότι όλοι οι δήμοι είναι συνυπεύθυνοι με αυτό που πρόκειται να γίνει» αναφέρθηκε. Δεν μας τιμά να λέμε ότι δεν είμαστε έτοιμοι να πάμε σε ένα άλλο αναπτυξιακό μοντέλο τονίστηκε.

Ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου τόνισε ότι δήμαρχοι έπρεπε να ακολουθήσουν την φωνή των πολιτών και το θέμα είναι δεοντολογικό. «Αν ο καθένας είναι να εκφράζει την προσωπική του άποψη , τότε να μην υπάρχει ΠΕΔ. Να πάω και εγώ να πω τον καημό μου τότε γιατί κι εγώ πλήττομαι. Αν αρχίσουμε να κοιτάμε την πάρτη μας τότε να το διαλύσουμε το μαγαζί. Μπορεί να έγινε ένα λάθος αλλά να μην συνεχιστεί» συνέχισε απέναντι στο μοντέλο διοίκησης του έχω μπάρμπα στην Κορώνη, όπως το ονόμασε.
Ο δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου απάντησε ότι εκπροσώπησε τα Σέρβια ως δήμαρχος και δεν πήγε ως ΠΕΔ. «Δεν έκανα εγώ την πρόσκληση .Επειδή δεν έχω καμιά κομματική ομπρέλα έμεινα εκεί για να εξυπηρετήσω τα συμφέροντα του τόπου. Πήγα σαν δήμαρχος Σερβίων, όχι σαν ΠΕΔ. Αν θέλαμε να πάμε σας ΠΕΔ έπρεπε να μας καλέσει ο πρόεδρος» τόνισε και όχι να παίρνονται αποφάσεις των τριών λεπτών ανάλογα με το κλίμα. «Οι δήμαρχοι μαζεύτηκαν σε τρία λεπτά και εγώ έπρεπε να ακολουθήσω;» είπε χαρακτηριστικά.

Φιλιώ Μπτούρη-Ιωάννα Παπαδημητρίου

https://fouit.gr