Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: Ωραίος ο πρόεδρος: χρησιμοποιεί twitter για να κατηγορήσει το twitter

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020

Ψηφίστηκε η αναμόρφωση του Προϋπολογισμού έτους 2020 του Δήμου Σερβίων, με την εγγραφή της υποχρεωτικής δαπάνης μισθοδοσίας του Γενικού Γραμματέα του Δήμου

Με ψήφους 18 ΥΠΕΡ, 1 ΚΑΤΑ και 3 ΛΕΥΚΑ, ψηφίστηκε στη συνεδρίαση της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου 2020 η αναμόρφωση του Προϋπολογισμού έτους 2020 του Δήμου Σερβίων, που είχε αναπεμφθεί από την εποπτεύουσα αρχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, για την εγγραφή ως υποχρεωτικών δαπανών της μισθοδοσίας του Γενικού Γραμματέα του Δήμου και των Ειδικών Συνεργατών του Δήμου.
Η πρόταση που κατατέθηκε στο σώμα προς ψήφιση εμφανίστηκε σαν κοινή πρόταση των τριών παρατάξεων, ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ και σε σχέση με την εναλλακτική πρόταση της αντιπολίτευσης που είχε εγκριθεί στη συνεδρίαση της Δευτέρας 27.1.2020, διαφοροποιήθηκε στα παρακάτω:

– Εγγραφή δαπάνης για τακτικές αποδοχές του Γενικού Γραμματέα του Δήμου 23.760 €
– Εγγραφή δαπάνης για ασφαλιστικές εισφορές του Γενικού Γραμματέα: 7.920 €
– Ενοποίηση τριών κωδικών που αφορούσαν δαπάνες για υπηρεσίες καταγραφής αυθαιρέτων σε έναν, με δαπάνη 37.120 €, μειωμένο σε σχέση με το σύνολο των τριών κωδικών με το ποσό της δαπάνης του Γενικού Γραμματέα (κατά 31.680 €).
Σχετικά με τις δαπάνες για τους τρεις Ειδικούς Συνεργάτες του Δήμου, αυτές παρέμειναν οι ίδιες (45.000 € για τις αποδοχές και 15.000 € για τις ασφαλιστικές εισφορές).
Όπως προαναφέραμε, ΥΠΕΡ της πρότασης ψήφισαν 18 δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ, ΚΑΤΑ (1 ψήφος) ο επικεφαλής της παράταξης ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Νίκος Γεωργακόπουλος και ΛΕΥΚΟ οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Μπάκανος και Γιώργος Παναγιωτούλας της παράταξης ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και Κώστας Πεχλιβανίδης της παράταξης ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ.
ΓΜ/mikrovalto.gr

5 σχόλια:

 1. Η πρόταση που ψηφίστηκε κατατέθηκε από τον Κωνσταντόπουλο ως κοινή πρόταση των παρατάξεων Δημοτική Συνεργασία και Στάση Σερβίων. Η πρόταση της δημοτικής αρχής ήταν να ψηφιστεί ο προϋπολογισμός που είχε κατεβάσει στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο. Με πρόταση του Κακαφίκα η παράταξη Γέφυρα στο Μέλλον συντάχθηκε με την κοινή πρόταση των δύο άλλων παρατάξεων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. 120.000 ευρώ πεταμένα στην τετραετία για να κάνει το χατίρι ενός φίλου ο χρησταρας. Γραμματέας στα Σέρβια. Ανέκδοτο κόστους 30.000 τον χρονο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είναι που νοιάζεται για τον τόπο ο χρηστάρας.

   Διαγραφή
  2. ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
   ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΒΡΕ ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΟΡΔΟΝΕΣΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΕΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΨΑΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ. "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ " ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΣΥΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΕΙΔΑ ΝΩΡΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ . ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΕΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΙΛΑΩ

   Διαγραφή
 3. καμία σχέση το κείμενο με την πραγματικότητα.Ο προυπολογισμός ήταν της αντιπολίτευσης.Εγινε η αλλαγή του κωδικού που ζήτησε η αποκεντωμένη και αυτήν την αλλαγή στον ιδη ψηφισμένο προυπολογισμό ψήφισε αυτήν την φορά και η δημοτική αρχή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας