Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Την κοπή πίτας, θα πραγματοποιήσει, την Κυριακή 16/2, ο συνδυασμός “Γέφυρα στο Μέλλον, του Δημάρχου Σερβίων Χ. Ελευθερίου

Την κοπή πίτας, θα πραγματοποιήσει, την Κυριακή 16/2, ο συνδυασμός “Γέφυρα στο Μέλλον, του Δημάρχου Σερβίων Χ. Ελευθερίου.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπογράφει ως Δήμαρχος Σερβίων και καλεί τα μέλη του συνδιασμού του. Κάποιος πρέπει να τον μαζέψει. Εχει ξεπεράσει τα όρια. Να υπογράψει ως επικεφαλής. Αντε πια με τις ανοησίες του. Μια προσβολή στα Σέρβια είναι όλοι τους.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι κι αλλιώς για την πίτα είστε στο Δημαρχείο,όχι για τα Σέρβια.

Ανώνυμος είπε...

Χρήστο θα το ξαναγράψω μπας και το καταλάβεις. Σταμάτα να διαφημίσεις τον "Ελευθερίου ως δήμαρχο". Έχεις αναλάβει έναν θεσμικό ρόλο και τον έχεις οικειοποιηθεί λες και θα τον κατέχεις για πάντα. Περνάνε γρήγορα τα τέσσερα χρόνια, όμως. Δεν είναι μακριά η 31η Δεκεμβρίου του 2023.

Ανώνυμος είπε...

Αχταρμά τα έχετε κάνει ολα. Είναι το ίδιο ο συνδυασμός γέφυρα στο μέλλον που διοικεί το δημαρχείο με την ιστοσελίδα gefirastomellon.com? σε ποιους απευθύνεται η πρόσκληση?
Η οποία ιστοσελίδα είχε γίνει και καλά να είναι μία "δεξαμενή" ιδεών των δημοτών και όχι μόνο, για βελτιστοποίηση του τόπου. οπου αυτήν η ιστοσελίδα είχε δημιουργηθεί πριν παρθεί απόφαση οτι θα είναι και συνδυασμός αργότερα στις εκλογές και το καλύτερο αυτήν η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε πολύ αργότερα απο όταν είχε πάρει απόφαση ο Χρήστος να κατεβεί στις εκλογές για δήμαρχος και ξεκίνησε να μαζεύει "μυστικούς" ψηφοφόρους 2 χρόνια πρίν. Εσείς που τον ψηφίσατε καλά να πάθετε, εκεί να σκάσετε απο το ζόρι σας τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Έχει να πέσει φώτο που θα χορτάσει το μάτι μας.

Ανώνυμος είπε...

Προσπαθώ να καταλάβω το μίσος που τρέφετε για τον Δήμαρχο.
Μας φύλαξε ο Θεός και δεν έτυχε να είσαστε εσείς ίδιοι στην διοίκηση του Δήμου.
Και μόνο που σας τσούζει κάθε μέρα, είναι απόδειξη ότι τα καταφέρνει μια χαρά.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ... ΕΧΟΥΜΕ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ 4ΕΤΙΑΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΕΛΙΟ. ΤΙ ΜΙΣΟΣ; ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Τι να καταλάβεις 4.25; Δεν βλέπεις τα χάλια της δημοτικής αρχής; Αν δεν κατάλαβες μέχρι τώρα ή φοράς παρωπίδες ή βολεύτηκες στο δήμο με καμιά σύμβαση. Όλοι γελούσαν μ'εμένα, χάνομαν κι εγώ στα γέλια....

Ανώνυμος είπε...

http://kozan.gr/archives/275390
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΘΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Ο καιρός περνάει γρήγορα,να δούμε εσάς πόσο θα σας τσούξει όταν έρθει η ώρα να ...

Το Προφίλ μας