Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Κράξιμο και στα social media για τον αποχιονισμό στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού στη σελίδα του Δημάρχου Αθ. Κοσματόπουλου

Στο χθεσινοβραδινό Δημοτικό Συμβούλιο έγινε εκτενής αναφορά στην πρόσφατη κακοκαιρία και στην ανικανότητα του Δήμου να αντιμετωπίσει το λίγο χιόνι που έπεσε μόνο για δυο-τρεις μέρες.
Οι Πρόεδροι διαμαρτυρήθηκαν έντονα με αποτέλεσμα ο κ. Κυριακίδης, ο οποίος βρισκόταν με τα μηχανήματα του Δήμου από τις 4 το πρωί της Δευτέρας έως και αργά το βράδυ στις επάλξεις (με αποτέλεσμα να καταλήξει στο Κέντρο Υγείας Σερβίων) να πει "Ο,τι μπορούσαμε, κάναμε".

Με περισσό θράσος και στην προσπάθειά του να αναδειχθεί, παρότι δεν βρέθηκε ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ στα ορεινά του Δήμου μας που αντιμετώπισαν πρόβλημα, ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Αθ. Κοσματόπουλος λέει για τον αποχιονισμό "Πήραμε τα εύσημα από καμιά 50ριά Δημότες του Λιβαδερού" και "έχουμε άριστη συνεργασία με την Περιφέρεια"  για τους δρόμους που καθάρισαν μηχανήματα της Περιφερειακής αρχής  !!!!! 
(Γελάνε και τα μάρμαρα της ΖΕΠ, κ. Δήμαρχε!) 

 Σε ερώτηση του κ. Παναγιωτούλα για το ποιος είναι ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου ο κ. Στ. Παπαδόπουλος απαντά: "Αν μάθουμε εμείς θα σας απαντήσουμε κι εσάς"! 

Τα προβλήματα όμως ΔΕΝ λύνονται με ΑΛΙΜΟΝΟ και "θα".  

Και όπως είπε και ο ίδιος ο Αντιδήμαρχος κ. Κυριακίδης υπήρχε πράγματι πρόβλημα, δείτε εδώ  και ζήτησε συγγνώμη από τους κατοίκους. 
Το ίδιο είπε και ο κ. Κωνσταντόπουλος με αιχμηρό σχόλιο εδώ ότι η Δημοτική αρχή δεν φρόντισε να κάνει τις κατάλληλες συμβάσεις με μηχανήματα και να έχει σε ετοιμότητα τα μηχανήματα του Δήμου.    

Την αγανάκτιση των κατοίκων εξέφρασε κάτοικος της περιοχής με σχόλιό του στην προσωπική σελίδα του Δημάρχου στο facebook: "Δήμαρχε, εγώ είμαι κάτοικος Μεταξά, αυτά που λέει ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος είναι αλήθεια... και με αποδείξεις. Έπρεπε να ερχόσουν να έβλεπες στις 5 το πρωί πως πήγαμε στα ζώα. Αλλά εσύ ξυπνάς στις 11 και πάς στο Δημαρχείο.... Καταρχάς δεν ξέρεις πού είναι το Μεταξά. Ευχαριστώ". 

  ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας