Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Χρυσό βραβείο στη Σερβιώτισσα σεφ Νανά Γκαμπούρα και στην “Κουζίνα της μαμάς Άννας” στο πρώτο διεθνές συνέδριο ελληνικής γαστρονομίας “Greek taste beyond borders”-Φωτογραφίες!

Με μια σημαντική διάκριση στις αποσκευές της αναχωρεί από την Αθήνα και το πρώτο διεθνές συνέδριο ελληνικής γαστρονομίας “Greek taste beyond borders” η γνωστή σερβιώτισσα σεφ Νανά Γκαμπούρα.
Το εξαιρετικό εστιατόριό της “Η κουζίνα της μαμάς Άννας”, στην κεντρική πλατεία των Σερβίων, βραβεύτηκε, με το “Gold award of quality and taste” στη λίστα με τα καλύτερα ελληνικά εστιατόρια στην κατηγορία “Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα”.
 

Το 1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018  “Greek taste beyond borders” πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης καθώς και του Δήμου Αθηναίων, και προσέλκυσε ήδη το ενδιαφέρον των πιο ισχυρών τουριστικών μέσων επικοινωνίας tourism promoters του κόσμου και των μεγαλύτερων επενδυτικών επιχειρήσεων στον χώρο του γαστρονομικού τουρισμού, με νέες ευκαιρίες να εμφανίζονται στο προσκήνιο για τους Έλληνες παραγωγούς και κάθε άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενο επιχειρησιακό φορέα της  ελληνικής γαστρονομίας  παγκοσμίως.
Υποστηρικτές του «Greek taste beyond borders» που ενίσχυσαν με την παρουσία τους την Press Conference ήταν:
Διεθνείς Chef : Ηλίας Μαμαλάκης (Ευρώπη – Αμερική), Νταϊάνα Κόχυλα (Αμερική), Κώστας Σπηλιάδης (Milos Αμερική), Βαγγέλης Δρίσκας (Ασία, Αμερική), Άρης Τσανακλίδης (Αμερική – Καναδάς), ), Γιάννης Μπαξεβάνης (Ελβετία – Ντουμπάι), Ντίνα Νικολάου (Γαλλία), Μάνος Μακρυγιαννάκης (Βρυξέλλες), Γιάννης Στανίτσας (Αμερική – Ευρώπη),  Σταμάτης Τσίλιας (Ρωσία), Γιάννης Σολάκης (Ολλανδία), Ζαν Λουί Καψαλάς (Γαλλία), Διονύσης Παπανικολάου (Σεϋχέλλες), Χρήστος Τζιέρας (Ιταλία), Γιώργος Τσελεμεντές (Χώρες Ευρώπης), Αξιώτης Παράσχος (Γερμανία – Λουξεμβούργο), Γκίκας Ξενάκης (Γαλλία – Βέλγιο), Σωτήρης Ευαγγέλου (Hong Kong – Σιγκαπούρη), Δημήτρης Κονταράτος (Γερμανία), Στέλιος Ιωαννίδης (Ελβετία), Σωτήρης Φιλίππου (Ιταλία – Ισπανία), Χρυσόστομος Πρασατζής (Γερμανία), Στέφανος Πρίσκας (Γερμανία), Ευριπίδης Γκόγκος (Ρόδος),Τάσος Ντούμας (Αμερική), Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος (Ηνωμένο Βασίλειο), Ευάγγελος Χασιώτης (Ιταλία), Σοφία Στάμου και σύντομα άλλοι.
kozanimedia.gr 




10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο της!!!

Ξενοφών Βαΐζογλου είπε...

Συγχαρητήρια!!!!!!
Χίλια Μπράβο !!!

Ανώνυμος είπε...

ας παραδειγματιστουν και αλλοι του κλαδου της.μπραβο στο κοριτσι που εχει καταφερει να φτασει το εστιατοριο τοσο ψηλα.μπραβο της που σε καθε ευκαιρια φροντιζει να ακουστουν τα Σερβια

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΣΥΧΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ.ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΦΣΓΗΤΟ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

MPRAVOOOOO

Ανώνυμος είπε...

fyge apo ta servia na deis prokopi re koritsi
mpravo

Ανώνυμος είπε...

μας κάνεις περηφανους
χόλια μπράβο
είσαι πολύ μπροστά μαγειρικά

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ευγε για ακομα μια φορα
επιτελους ακούγονται τα Σερβια για καλο
και επιτελους ερχονται συνεχως ξενοι στον τοπο για το εστιατοριο
και δουλεύουμε ετσι και καποιοι αλλοι

Το Προφίλ μας