Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Σύσκεψη για το Δήμο Σερβίων – Βελβεντού στην Περιφέρεια (βίντεο)

Σύσκεψη για την αντιμετώπιση των διαφόρων προβλημάτων που υπάρχουν στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 6 Μαρτίου, στο γραφείο του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, παρουσία του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας Βασίλη Μιχελάκη.
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν ο σύντομος δασικός
δρόμος Βελβεντού – Καταφυγίου και η λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου που δεν έχει ψηφίσει τον προϋπολογισμό, με αποτέλεσμα να φρενάρουν σημαντικά έργα του Δήμου.
«Είχαμε σήμερα μια πάρα πολύ καλή συνεργασία με το Δήμαρχο για όλα τα θέματα του Δήμου, όπου κυριάρχησε το πάγιο αίτημα για την κατασκευή του σύντομου δασικού δρόμου από το Βελβεντό προς το Καταφύγι. Δρομολογήσαμε και απαντήσαμε σε όλες τις εκκρεμότητες που υπήρχαν από το παρελθόν και πιστεύω ότι το επόμενο διάστημα το αίτημα αυτό θα ικανοποιηθεί»  υπογράμμισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης μετά τη συνάντηση. 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ, ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΝΕΙ ΧΕΡΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΧΤΙΖΟΝΤΕ ΓΕΦΥΡΕΣ, ΑΝΟΙΓΟΥΝΕ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ,ΠΟΛΙΤΩΝ...ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ Θ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ,Β. ΜΙΧΕΛΑΚΗ, ΑΘ. ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟ, Θ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ.......
ΠΑΠΑΡΑΚΟΣ ΙΟΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ, ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει άλλα προβλήματα ο δήμος??? Το μονο που τον νοιάζει ο σύντομος δρόμος

Ανώνυμος είπε...

Απο τόσα προβλη΄ματα που ε΄χει ο δήμος αυτα σας απασχ'ολησαν?Το Καταφύγι?Μεγάλο κόψιμο έχεις δήμαρχε !Δεν κοιτάς τα χάλια που έφερες στον τόπο?ΆΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ.

ΔΗΜΟΤΗΣ συνόλου είπε...

1ον Ο σύντομος δρόμος δεν είναι για το Δήμο, ούτε καν τρίτης προτεραιότητας.
2ον Κ. Καρυπιδη, ο Δημαρχος δεν έχει φέρει ούτε καν σχέδιο προϋπολογισμού στο Δ.Σ. Οι σύμβουλοι, τι να κάνουν; Να του πουν και μπράβο, σημερα 6 Μαρτιου;
3ον Γνωρίζετε και οι δύο ότι είναι με διάφορα ο χειρότερος Δήμαρχος στην Αποκεντρωμένη και στη χώρα γενικότερα. Μην τον δίνεται σημασία. Ούτε το 5% των δημοτών δεν τον εμπιστεύεται πλέον. Καλύτερα να δείτε τις ακραίες γκάφες του και τις αμέτρητες ... παρατυπίες του.

Ανώνυμος είπε...

xamena sklia

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Η ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Καρυπίδη ολέθριο λάθος η κοινή σας εμφάνιση. Θα φανεί στην νεκροψία που λέει και η σοφή παροιμία.
Και μόνο ότι έκρυψε το λογαριασμό του νερού θα έπρεπε Μιχελάκη να τον έχεις βάλει στη θέση του.

Ανώνυμος είπε...

Τον νιαζει ο συντομος για να εξυπηρετησει τον Κατσούλη πονηριες κυριε περιφερειαρχη.

Το Προφίλ μας