Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Τον Μάιο, σε δικό της κτίριο, η Π.Ε.Δ Δυτ. Μακεδονίας

Σε  νέο δικό της  χώρο, θα εγκατασταθεί  μέσα στο επόμενο δίμηνο, η Περιφερειακή Ένωση  Δήμων (Π.Ε.Δ) Δυτ. Μακεδονίας , μετά  την αγορά  κτιρίου 250 τ.μ , έναντι του ποσού των 239.000 ευρώ.
Το κτίριο βρίσκεται στο κέντρο της Κοζάνης και  πάνω από την Συνεταιριστική  Τράπεζα Δυτ. Μακεδονίας και όπως τόνισε  ο
Πρόεδρος της  Π.Ε.Δ και  Δήμαρχος Φλώρινας  Γιάννης Βοσκόπουλος, «πληρεί όλες τις προϋποθέσεις και διαθέτει τους ανάλογους χώρους  για τις συνεδριάσεις των αιρετών της αυτοδιοίκησης, την δυνατότητα μεταφραστικού χώρου για ειδικές συσκέψεις και ευρωπαϊκά προγράμματα, καθώς και την εξυπηρέτηση των εργαζομένων  και την καλύτερη δυνατή λειτουργία των υπηρεσιών της».
Πρόκειται  για ακίνητο καθαρού χώρου 200 τ.μ της  πρώην  Συνεταιριστικής Τράπεζας στην Κοζάνη, όπου έως τα τέλη του μήνα αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι συμβολαιογραφικές πράξεις που χρειάζονται για να μεταφερθεί  στην Π.Ε.Δ  Δυτ. Μακεδονίας και με  μικρές διαρρυθμίσεις και εργασίες , να είναι έτοιμο το επόμενο δίμηνο.
Σε συνεδρίαση της ΠΕΔ Δυτ. Μακεδονίας στην Κοζάνη, οι εκπρόσωποι της πρωτοβάθμιας  αυτοδιοίκησης  ενημερώθηκαν για όλες τις διαδικασίες σχετικά με την αγορά του κτιρίου, ενώ έγινε συζήτηση και για τρέχοντα θέματα που αφορούν την πρόσφατη ημερίδα για την διενέργεια  των  ηλεκτρονικών διαγωνισμών , καθώς και για  την διημερίδα που προγραμματίζεται να γίνει για τις προμήθειες των Δήμων, όπως και τις ενημερωτικές εκδηλώσεις στους γεωργοκτηνοτρόφους της Δυτ. Μακεδονίας.
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Αντώνης Μαυρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας