Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Καταψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού

Με 11 ψήφους υπέρ και 13 ψήφους κατά καταψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού σε μια θυελλώδη συνεδρίαση με πολλά ευτράπελα, με τραμπουκισμούς και πολλά παραλειπόμενα... 

Αναμένουμε την επόμενη ειδική συνεδρίαση... 





12 σχόλια:

NEWS BURN είπε...

Για αυτό Όσοι είστε εκεί μέσα δεν πρόκειται να να ξαναδείτε δημοτικό συμβούλιο γιατί δεν θέλετε να προχωρήσει Αυτός ο τόπος

Ανώνυμος είπε...

Ένα θα πώ.
Συγχαρήτηρια για τον καιρό,αν και ο κ.Ζυγούρης έχει κάνει λάθη,και ισώς κάνει
αλλά λέει και κάνει και δύο σωστά.
Όπώς ακριβώς το ειπέ Δήμαρχε αρκετά σ'άντεξάμε δρόμο

Ανώνυμος είπε...

για ποτε σε πουλαει ο Ζυγουρης ουτε το παιρνεις χαμπαρι. μωρε μωρε σιγα ειπε τον Δημαρχο αρκετα σε αντεξαμε ε και? τι εγινε? Οταν ομως εγινε καποια συναντηση τους πουλησε ολους ο Ζυγουρης ..... μια παθουσα.

Ανώνυμος είπε...

Γι'αυτό αγάπητη παθούσα αναφέρω
ότι και ό ίδιος κάνει λάθη,αρκετά κιόλας
όμως δεν χρειάζεται,να ανάλυσω άπλα έξεφρασα ότι σωστά ειπέ.
φιλικά.

Ανώνυμος είπε...

ΥΣ. Έννοιά σου.
Ο κόσμος που ξέρει έναν ανθρωπό ξέρει να φυλασσέται.
Και από πούλημα,και απο αγόρασμα! Καλή σας μέρα

Ανώνυμος είπε...

Δεν γράψατε πως έκλεισε η συνεδριαση με την ανακοίνωση του Ελευθερίου ότι θα κατεβεί για Δήμαρχος “φτύνοντας” τύποις και ουσία τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο τον άνθρωπο που τον ανέδειξε στην Αυτοδιοίκηση και τον έκανε κάποτε πρόεδρο του Δ.Σ. Τόση αχαριστία από τον επιστήμονα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΝΗΚΕΙΣ;
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Στον πολιτικό χώρο που ανέλαβε μόνος του το βάρος να αποτρέψει την άτακτη χρεοκοπία της Χώρας όταν οι άλλοι τάζανε λαγούς και πετραχήλια στο Ζάππειο και στη Θεσσαλονίκη και βέβαια όταν πήραν την εξουσία εφάρμοσαν την ίδια πολιτική.
ΠΑΣΟΚ λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

1:12 αυτό μας καίει πρωτίστως,τα ηλίθια κομματικά σας.Πού ζείτε ρε κάποιοι,στο καφενείο του'80,που τραπεζώνατε τους βουλευτές με αρνοκάτσικα για να σας βάλουν στη ΔΕΗ μόνιμους;Έχει καεί η περιοχή να πούμε απ' τα κομματόσκυλα και τους σφουγγοκωλάριους του κάθε Παπανδρέου,Μητσοτάκη,Τσίπρα,Κουτσούμπα κι εσείς εκεί,νομίζετε οτι άμα βγει η παράταξή σας θα βρέξει πεντοχίλιαρα και επιδοτήσεις.Ξεστραβωθείτε να ανασάνει ο τόπος.Και όχι,δεν έχω καμία σχέση με τον Ελευθερίου,ούτε τον γνωρίζω,ούτε τί καπνό φουμάρει ξέρω.

Ανώνυμος είπε...

130 επιστημονες χαχαχα σαν το 120 ενωμένα εργοστάσια ακούγεται λοιπόν σοβαρά τώρα ο τόπος έχει αναγκη απο επιστήμονες αλλα πιστεψεμε Χρηστο την καθημερινοτητα την υπηρετούν καλυτερα πολιτες με γνώση της κοινωνίας και ας μην ειναι επιστημονες

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΑ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

1.42 να απαντήσει ο ίδιος αν θέλει.Αμα είναι όπως τα λές τότε μπορώ να πώ οτι με το ΠΑΣΟΚ γέφυρες στο μέλλον δεν κτίζονται.

Το Προφίλ μας