Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Όταν η βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου έλεγε στις 2 Μαρτίου πως “Οι δύο στρατιωτικοί μας αναμένεται τις επόμενες ημέρες να επιστρέψουν στην Ελλάδα” -Έκθετο και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

από το kozanimedia.gr
Σοβαρά εκτεθειμένη εμφανίζεται, πλέον, η βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου, η οποία, μια μόλις ημέρα μετά τη σύλλυψη των δυο ελλήνων στρατιωτικών (ένας εκ των οποίων κάτοικος Καστοριάς) από τους Τούρκους, είχε σπεύσει να εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία υποστήριζε πως “Οι δύο στρατιωτικοί μας είναι καλά στην υγεία τους και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να επιστρέψουν στην Ελλάδα”!
Δυστυχώς, σήμερα έχουμε φτάσει στην 15η Μαρτίου και όχι μόνο οι δυο στρατιωτικοί δεν έχουν επιστρέψει, αλλά όλες οι πληροφορίες τους θέλουν προφυλακισμένους στην Ανδριανούπολη το λιγότερο μέχρι και τα τέλη του μήνα!

Θα πρέπει, επίσης, να σημειωθεί πως η κυρία Τελιγιορίδου τόνιζε πως είχε ενημερωθεί σχετικά από το…Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, πριν, φυσικά, προχωρήσει στην έκδοση της συγκεκριμένης ανακοίνωσης, γεγονός που, ασφαλώς, εκθέτει και το ίδιο το ΥΕΘΑ για τη λάθος εκτίμηση της σοβαρής αυτής υπόθεσης.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπίας Τελιγιορίδου, με ημερομηνία 2 Μαρτίου:
“Μετά από επικοινωνία μου, ως μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Βουλής, με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκα για την εξέλιξη της σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από Τουρκική στρατιωτική περίπολο. Η δίωξη που τους ασκήθηκε αφορά την παράνομη είσοδο στην Τουρκία και δεν τους αποδόθηκε καμία άλλη κατηγορία.
Το ελληνικό προξενείο στην Αδριανούπολη είναι δίπλα τους από την πρώτη στιγμή και τους παρέχει νομική κάλυψη με δύο δικηγόρους.
Οι δύο στρατιωτικοί μας είναι καλά στην υγεία τους και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να επιστρέψουν στην Ελλάδα.
Η ελληνική κυβέρνηση παρακολουθεί το θέμα από κοντά.
ΟλυμπίαΤελιγιορίδου
ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ
Βουλευτής Ν. Καστοριάς – ΣΥ.ΡΙΖ.Α”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας