Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Διάρρηξη-μυστήριο στο δημαρχείο Σερβίων-Πήραν το laptop του δημάρχου-Τι λέει η αστυνομία-Φωτογραφίες με τα περιπολικά

Από το Kozanimedia.gr
Σε ένα μικρό “θρίλερ” φαίνεται πως εξελίσσεται η διάρρηξη που πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στο δημαρχείο του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Σύμφωνα με τις νεώτερες πληροφορίες του Kozanimedia οι άγνωστοι ή ο άγνωστος δράστης μπήκαν στο κτίριο αφού πρώτα έσπασαν το τζάμι της κουζίνας που βρίσκεται στην πίσω πλευρά, ενώ στη συνέχεια παραβίασαν
αρκετά γραφεία, χωρίς, ωστόσο, να έχουν πάρει κάτι σημαντικό.


Οι δράστες, όμως, πήραν το laptop του δημάρχου Αθανάσιου Κοσματόπουλου, το οποίο βρισκόταν στο γραφείο του, χωρίς, πάντως, όπως σημειώνει η Αστυνομία, να έχουν πάρει άλλα αντικείμενα, αν και ήταν σημαντικής αξίας, ενω στο δημαρχείο υπήρχαν και ελάχιστα χρήματα που, επίσης, δεν πήραν οι άγνωστοι διαρρήκτες.

Όλα τα παραπάνω έχουν προβληματίσει την Ασφάλεια Κοζάνης που συνεργάζεται με το Α.Τ. Σερβίων για να βρει τα ίχνη των δραστών, ενώ στο δημαρχείο βρέθηκε το πρωί και ο ίδιος ο αστυνομικός διευθυντής Κοζάνης Χαράλαμπος Θεοχάρης, ο οποίος θέλησε να έχει και προσωπική γνώση της όλης υπόθεσης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλόκληρος Περφερειακός Διευθυντής ασχολείται με το λάπτοπ του Δημάρχου και δεν βρίσκεται ένας απλός χωροφύλακας να ασχοληθεί με τα καταπατημένα του Δημάρχου στη λίμνη.

Ανώνυμος είπε...

Πάει το laptop! Πάνε και οι προγραμματικές της επόμενης 5ετίας...

Το Προφίλ μας