Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αγαπητές, Αγαπητοί Επιχειρηματίες,

Ο προεκλογικός αγώνας έφτασε στο τέλος του. Στις 10 & 11 Δεκεμβρίου ψηφίζουμε για τη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου. Ως επικεφαλής του συνδυασμού «ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ» σας ευχαριστώ για το γόνιμο και ειλικρινή διάλογο που είχα με όλους σας.

Δεν αφήσαμε καμία περιοχή και συνομιλήσαμε με όλους σχεδόν τους Επιχειρηματίες και Επαγγελματίες για το μέλλον του Επιμελητηρίου. Πραγματοποιήσαμε τέσσερις συγκεντρώσεις στις έδρες των αντίστοιχων Δήμων και δημοσιοποιήσαμε έγκαιρα ένα ολοκληρωμένο και άμεσα εφαρμόσιμο πρόγραμμα το οποίο θα δώσει ανάσα ζωής στην περιοχή μας.

Σας πλησιάσαμε με θάρρος και συνομιλήσαμε μαζί σας με ειλικρίνεια. Περιγράψαμε το όραμά μας για ένα ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ και ζητήσαμε όχι μόνο τη ψήφο σας αλλά και την ενεργό συμμετοχή σας. Πιστέψαμε και πιστεύουμε στην επιχειρηματικότητα αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει για το τόπο και τη χώρα ολόκληρη. Να σταθούμε στο πλευρό σας θέλουμε και να σας στηρίξουμε στο δύσκολο έργο σας με κάθε τρόπο. Πλέον δεν υπάρχει κανείς που να μην γνωρίζει τι θέλουμε να κάνουμε. Τι δυνατότητες έχουμε, και πόσο πολύ πιστεύουμε σε αυτό το θεσμό.

Στις 10 & 11 Δεκεμβρίου καλείστε να επιλέξετε τη διοίκηση που θα σας εκπροσωπήσει για τα 4 επόμενα, δύσκολα, χρόνια. Η διοίκηση αυτή θα πρέπει να έχει εμπειρία αλλά και όραμα. Να είναι στιβαρή και να ξέρει τι θέλει και που μπορεί να πάει. Να μη διστάζει να συγκρουστεί για τα συμφέροντά σας και να πιστεύει στο θεσμό αυτό όσο κανένας άλλος.

Ζητούμε την ψήφο σας για να κάνουμε το όραμά μας πράξη και να δείξουμε πως το Επιμελητήριο δεν είναι ένας ξοφλημένος θεσμός, αλλά ένας δυνατός φορέας ο οποίος μπορεί να σταθεί δίπλα σας σε κάθε σας βήμα. Δώστε μας λοιπόν τη δύναμη να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά με όλη σας την καρδιά.

Αλλά κι αν πάλι δεν καταφέραμε να σας πείσουμε, μην απέχετε από την ψηφοφορία. Πάρτε μέρος στην ψηφοφορία ασκώντας το εκλογικό σας δικαίωμα, κρατώντας το Επιμελητήριο ψηλά για να είναι εκεί όταν θα το χρειαστούμε όλοι μας. Καλή δύναμη και με τη νίκη.  

Σας ευχαριστώ πολύ.
Νίκος Σαρρής

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παρέλαση από κόκινα στριγκ στο εκλογικό κέντρο.

Το Προφίλ μας