Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:
1.      Έγκριση της μελέτης με τίτλο «Μελέτη πλαισίου οικιστικής αναβάθμισης οικισμού Νεράιδας Δήμου Σερβίων Βελβεντού».
2.      Περί χορήγησης 1ης παράτασης για το έργο «Κατασκευή ανοιχτού στίβου 350μ, έξι διαδρόμων με συνθετικό τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Σερβίων».
3.      Περί οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού».
4.      Έγκριση Προγράμματος Ανάπτυξης Δημόσιας και μη Δημόσιας Δασοπονίας έτους 2017.
5.      Διαγραφή ποσών από βεβαιωτικούς καταλόγους.
6.      Περί παράτασης λειτουργίας ΔΕΑΛΠ.
7.      Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, οικονομικού έτους 2017.
8.      Έγκριση τροποποίησης Κανονισμού Προσωπικού της Κοινωφελούς Επιχείρησης και μετάταξης σε ανώτερη κατηγορία υπαλλήλου της.
9.      Τροποποίηση Προϋπολογισμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης οικονομικού έτους 2017.
10.  Αύξηση των ανταποδοτικών τελών ύδρευσης –Αποχέτευσης.
11.  Αύξηση των ανταποδοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

Σταύρος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

gia ton apoxionismo den tha pei kanenas?

Ανώνυμος είπε...

Ρε κουφάλες με το ζόρι θέλετε να ψηφήσετε την αύξηση των δημοτικών τελών επειδή δεν μπορείτε να εισπράξετε τα 2.000.000 ευρώ από πολίτες του Δήμους. Και σας ερωτώ αφού δεν μπορείτε να εισπράξετε γιατί θέλετε να μετακύλησε την αύξηση των δημοτικών τελών στους ευσυνείδητους πολίτες? Αφού η μεγαλύτερη μερίδα των πωλητών δεν πληρώνει εσκεμμένα εδώ και χρόνια νερό και υπόνομο και καμία δημοτική αρχή δεν έρχεται σε ρήξη με τους κακοπλήρωτους πολίτες γιατί θα χάσει ψιφουλάκια γιατί να γίνει αύξηση των τελών? Για να μην πληρώνει στο τέλος κανένας? Γιατί η Δημοτική αρχή και οι υπηρεσίες του Δήμου δεν μεταβιβάζουνε στις εφορίες τις οφειλές των πολιτών ? να δούμε θα πληρώνουνε μετά.

Ανώνυμος είπε...

ας πληρώσουν πρώτα οι δημοτικοί σύμβουλοι και μετά εμείς τα κορόιδα

Ανώνυμος είπε...

Όπως τα λες 6.00 μμ. Πρέπει πρώτα να μαζέψουν αυτά που τους χρωστούν και μετά να μιλήσουν για έλειμα και αυξήσεις. Έχουν ευθύνη όλοι αυτοί που πέρασαν και δεν τα μάζεψαν. Δεν μπορούν να αυξήσουν τα τέλη για τους καλοπληρωτές για να βγει οικονομικά ο δήμος.

Ανώνυμος είπε...

11:52
Οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν χρωστάνε, ο δήμαρχος χρωστάει.

Ανώνυμος είπε...

Τι τροποποιησεις προϋπολογισμών βρε; εδώ τελειωνει η χρονια! Εγκρισεις προυπολογισμων για το 2018 κανανικα επρεπε να είναι τα θέματα! Αλήθεια θα πάρει η δήμος κανενα ευρω απο τα περιβόητα κονδυλια για πληρωμη ληξιπροθεσμων; μαλλον θα ειμαστε οι μόνοι σε όλη την χώρα που δεν θα εισπραξουμε ενα λεπτο! Αμα ξαναδειτε προμηθευτη να μου γραψετε

Ανώνυμος είπε...

Μετά την ανάπλαση Νεράιδα GAME OVER η εμπορικότητα, κανένας δεν θα παρκάρει το αυτοκίνητο έξω στο σχολειό και στις μπασκέτες για να περπατήσει χειμώνα με κρύο και με βροχές να ανέβει στα μαγαζιά. Πρέπει όμως να γίνει για να ξυπνήσουνε μετά οι καταστηματάρχες και να τους πάρουνε με τις πέτρες τους οραματιστές του έργου. Υπόψη είχε τρέξει και μια δημοσκόπηση στο Internet για το αν συμφωνεί ο κόσμος η οποία την έφαγε το σκοτάδι, βλέπετε εφαρμόζονται δημοκρατικοί μέθοδοι. Έχουμε φωτογραφίσει την τελική εικόνα της δημοσκόπησης και θα την δημοσιεύσουμε για να δείτε τα χάλια …… Χούντα και άγιος ο Θεός.

Ανώνυμος είπε...

6 47 τόσο μίσος που έχεις για την Νεράιδα που δεν ξερεις τι γράφεις ευτυχώς ει σε μόνος σου και οι δυο σύμβουλοι της νεράιδας

Το Προφίλ μας