Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Τι να πεις; .... Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς τον Δήμαρχο Αθανάσιο Κοσματόπουλο

Kozanimedia: Aπίστευτες δηλώσεις Κοσματόπουλου στο δελτίο ειδήσεων του Top Channel και επίθεση στους συμβούλους του: “Εγώ επιδίωξα να μας κόψουν το ρεύμα για να καταλάβει ο κόσμος πως είμαστε στενάχωρα οικονομικά και ποιοί είναι οι υπεύθυνοι” – “Βγήκαν οι σκελετοί από τις ντουλάπες τους να πουλήσουν μούρη” – “Πληρώνουμε τώρα τα ταξίδια και τα…ντουρντούκια Κωνσταντόπουλου με την κουστωδία του στο Λονδίνο”

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ενταξει ο ανθρωπος ειναι λαλημενος.
ας τον προφυλαξουν οι οικειοι του. και εαν δεν θελουν να προφυλαξον τον ιδιο ας προφυλαξουν τον δημο

Ανώνυμος είπε...

Εκτός απο ανικανος ο ανθρωπος πρεπει να εχει βιδα λασκα!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

opos lei ke to asma.ase ton trelo stin trelatoy.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΜΟΛΟΓΗΣΩ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΝ Παιδεία. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ "ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ" ΑΛΛΑ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ 10 ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΖΑ 10 ΚΙΛΑ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΨΥΞΗ.

Ανώνυμος είπε...

λεει οτι επεδιωξε να κοπει το ρευμα ...ενω σε προηγουμενη συνεντευξη ειπε αλλοι πιεζαν τη δεη....τλκ χαζεψε

Ανώνυμος είπε...

Ποια πετρελαια μειωσες ρε ανοητε που δεν εχεις ουτε ενα μηχανημα στο δρομο απολυτο τιποτα.

Ανώνυμος είπε...

Θεέ και Κύριε, τι άλλο θα ακούσουμε; Θανάση κράτα γερά. Θέλουν να σε κατεβάσουν από το άλογο για να ανεβεί κάποιος από αυτούς. Για τέτοια είσαι τώρα;

ΝΑΤΣΙΟΥΣ είπε...

ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ!!!!
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 7.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΣΩ LIVE STREAMING ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ... ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ-ΕΣΠΑ & ΤΕΤΟΙΑ (ΟΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ-ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΕΣ-ΡΩΣΙΔΕΣ Κ.Τ.Λ.)
ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ 200 ΣΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟΤΟΙΧΟ 50 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ!!! ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΑΚΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.

Ανώνυμος είπε...

Το είχα πει και σε προηγούμενο σχόλιο το λέω και τώρα, ούτε ο Κωνσταντόπουλος και ούτε και ο Κοσμαδόπουλος μπορέσανε να μαζέψουνε τα οικονομικά του Δήμου τα ανείσπρακτα από νερό και υπόνομο ξεπερνάνε τα 2.000.000 εδώ και κάτι χρόνια και κανείς τους δεν τα αγγίζει γιατί συνεπάγονται σε ψηφαλάκια και φυσικά πληρώνουνε τα κορόιδα μόνο για να κάνουνε ταξίδια σε εξωτερικό όπως λέει ο τρελός τώρα, για να πετάνε στο αρχείο και να μην πληρώνουνε τεχνικές μελέτες ξέρετε καλά κύριε Κωνσταντόπουλε χάθηκε ο φάκελος 3 φορές? Και τώρα μιλάτε και από πάνω. Αυτά είναι τα χάλια μας.

Ανώνυμος είπε...

Προς κύριο Πλιάτσο και ΤΟΠ κανάλι, τραβήξτε και κανένα πλάνο καινούριο από τα Σέρβια γιατί οι απόψεις σας είναι τόσο παλιές όσα και τα πλάνα σας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρόκειται να παραιτηθεί. Δεν τον νοιάζει. Και να διαλυθεί ο δήμος.

Ανώνυμος είπε...

Δεν νοιαζει ούτε αυτόν ουτε την ανιψιά που τον συμβουλεύει!!!! Ο μισθός να παιφτει και απο εδώ παν και οι άλλοι!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΛΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑς ΣΩΣΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ

κος Λάζαρος είπε...

"Πήγα στην Κίνα για λεφτά,
κι αφού με κοίταξαν καλά,
επήρα τα παπάρια μου!
ΚΙΚΙΡΙΚΟΥΟΥΟΥΟΥ....

Κοιτάζω πάντα τον γκρεμό,
πω πω πω πω,
πω πω πω πω!
ΚΙΚΙΡΙΚΟΥΟΥΟΥΟΥ....

Ντέφι της λύσας μου κρατώ,
πω πω πω πω,
πω πω πω πω!
ΚΙΚΙΡΙΚΟΥΟΥΟΥΟΥ....

Και το μυαλό μου είναι θολό,
πω πω πω πω,
πω πω πω πω!
ΚΙΚΙΡΙΚΟΥΟΥΟΥΟΥ...."

Είσαι τρέλα Δήμαρχε! Τρέλα!! Μπράβο σου!

Και το μυαλό σου είναι θολό,
και το δικό μας πιο λειψό!
Σε εθολώσαν τα λεφτά!
Γεια σου ρε Δήμαρχε ΦΑΦΛΑΤΑ...!!!!!!!!

Έμπνευση από: https://www.youtube.com/watch?v=KPW6JSLvqWA

Ανώνυμος είπε...

9.37 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΝΤΩΝΗ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΘΥΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΠΟΥΛΟ .

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος24 Οκτωβρίου 2017 - 3:24 μ.μ.
Δεν έχω απωθημένο φίλε μου, ο Κωνσταντόπουλος έχει απωθημένα με τα Σέρβια και αυτά του τα κόψανε οι πολίτες στις εκλογές. Εάν όλα ήταν καλά δεν θα έχανε και μην μου πείτε πως έχασε γιατί ο Τρελός έταξε λαγούς με πετραχήλια ! Τα ίδια και χειρότερα έλεγε προεκλογικά όλοι τα θυμόμαστε, άρα το συμπέρασμα είναι πως κάτι έτρεχε με την προηγούμενη δημοτική αρχή. Και ξαναρωτώ τι έγινε με την υπόθεση τεχνικής μελέτης που δήλωσε 3 φορές ότι έχασε τον φάκελο? Μπορεί να απαντήσει ? μα φυσικά όχι. Αυτό είναι το συμμάζεμα που έκανε και αυτά θα ακουστούνε στην συνάντηση που θα κάνει ο τρελός με τους δημότες στο πνευματικό κέντρο.

Ανώνυμος είπε...

9.37
ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ.
Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΡΤΙΣΗ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΉΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ 700 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΑ ΚΑΜΒΟΥΝΙΑ 300 ΧΙΛ ΕΥΡΩ. ΣΥΝΟΛΟ 1.ΟΟΟ ΕΥΡΩ.
ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ 1,6 ΕΚ ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΑΠΌ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΨΕ ΕΔΟΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕ.
ΑΝ Ο ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 1,5 ΕΚ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΥΜΑ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος24 Οκτωβρίου 2017 - 6:38 μ.μ.

Γιατί τι δεν σου άρεσε στα όσα γράφω? Μήπως δεν είναι έτσι? Και εγώ σε κατάλαβα ποιος είσαι και σε τελική τι θα κερδίσεις εάν με κατάλαβες και σε κατάλαβα. Πάρτετο χαμπάρι ο Δήμος παθαίνει και όλοι σας εστιάζεστε σε μικροπολιτικές του όχι ο Κωνσταντόπουλος ξέρεις, όχι ο Κοσμαδόπουλος ξέρεις, και δεν βλέπετε το πραγματικό πρόβλημα. Σας θυμίζω από τα παλιά όταν επί Τσιγκόιδα είχε γίνει και ομιλία στο Δημαρχείο παρουσία της τότε περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κυρίας Σκραφνάκη η οποία ανέφερε πως το χρέος του Δήμου ήταν τότε 2 δις σε Δραχμές και πως η υπόθεση έχει σταλεί στον Εισαγγελέα και μάλιστα τονίστηκε πως με τόσα χρήματα που πέσανε στον Δήμο θα έπρεπε η περιοχή μας να είναι Ελβετία. Τι μου λέτε τώρα πως συμμαζέψαμε τα οικονομικά μερικοί. Το χρέος ήτανε και συνεχώς αυξάνετε. Εσείς παπαγαλάκια καθίστε και κάνετε νεκρανάσταση τον Κοσμαδόπουλο και τον Κωνσταντόπουλο. Τέλος να τονίσω πως στα χρέη από νερά και αποχέτευση χρεωστάνε και επιφανείς πολίτες οι οποίοι δεν πληρώνουνε από βίτσιο. Βρείτε τρόπο να τα εισπράξετε και μετά να συζητήσουμε για συμμάζεμα όταν δεν μπορεί ο Δήμος να τα βεβαιώσει στην εφορία για τον καθένα χωριστά.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος24 Οκτωβρίου 2017 - 6:38 μ.μ.

Ε.ΣΥ. ΓΝΩΣΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΒΕΙΣ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΕΘΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ? ΠΟΣΟ ΧΡΕΩΝΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΗΤΗ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΘΕΤΕ? 2 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΩΤΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ? ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΘΕΛΑΝΕ ΤΟ ΜΕΡΤΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΩΡΑΙΟ ΣΥΜΜΑΖΕΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ . ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ. ΣΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΛΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ.ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΓΚΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ . ΑΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΌΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν τα έκανε ο Κωνσταντόπουλος? Ο τρελός όμως δεν τα βγάζει στην φορά, βάλε μέσα ελεγκτές του δημοσίου να σκάψουνε σε βάθος 10 αιτίας να δεις τι θα βγάλουνε.

κος Λάζαρος είπε...

Εσείς οι δυο που τσακώνεστε συνέχεια παραπάνω, αν δεν το καταλάβατε, κάνετε το ίδιο ακριβώς πράγμα για το οποίο κατηγορείτε τους πρώην δημάρχους. Ρίχνετε το φτάξιμο και κατηγορείτε αλλήλους, χωρίς να κάνετε κάτι για αυτό. Αν πραγματικά νοιάζεστε και θέλετε να βοηθήσετε, πάτε και παρακολουθήστε τα Δημ. Συμβούλια, καταθέσετε τις απόψεις και τις αντιρρήσεις σας ως δημότες, και αν θέλετε να το συνεχίσετε μαζευτείτε και με άλλους που επιθυμούν τα ίδια με εσάς, και ενταχθείτε σε κάποιον υπάρχον συνδυασμό ή δημιουργείστε κάποιον καινούριο! Αλλά σας παρακαλώ, σταματήστε αυτές τις κατινίστικες συμπεριφορές και προπάντων αν θέλετε να πείτε κάτι, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΗΘΕΙΤΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ και πείτε τα επώνυμα και με το μέτωπο ψηλά εκεί που πρέπει.....στα Δημοτικά Συμβούλια!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ, ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ 40 ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΛΕΙ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ. ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ.

Το Προφίλ μας