Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Ξεκινά η τοποθέτηση συνθετικού τάπητα στο στάδιο των Σερβίων (video)

Ένα χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας των Σερβίων και κυρίως της αθλούμενης νεολαίας και των ανθρώπων του Α.Σ. ΤΙΤΑΝ Σερβίων γίνεται πραγματικότητα με την υπογραφή από τον Δήμαρχο Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιο Κοσματόπουλο και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας της σύμβασης του έργου που προβλέπει την τοποθέτηση συνθετικού τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Σερβίων. Πρόκειται για την υλοποίηση ενός έργου ζωής για τους αθλητές στίβου του Α.Σ. ΤΙΤΑΝ που ουσιαστικά θα αλλάξει τα δεδομένα προπόνησης, προετοιμασίας και διοργάνωσης αγώνων, δίνοντας νέα προοπτική στην ήδη επιτυχημένη πορεία του συλλόγου.
Πιο συγκεκριμένα το έργο προβλέπει την κατασκευή του υπάρχοντος στίβου(350μ.) με έξι (6) διαδρομές και επίστρωση με συνθετικό τάπητα. (ταρτάν) Στη σημασία της τοποθέτησης συνθετικού τάπητα στο Στάδιο Σερβίων αναφέρθηκε ο κ. Κοσματόπουλος τονίζοντας ότι ήταν μία δέσμευση της Δημοτικής Αρχής που αρχικά εξασφάλισε την απαραίτητη πίστωση μέσα από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα ΄΄ΕΑΠ 2012-2016΄΄ (Τοπικός Πόρος) και στη συνέχεια προχώρησε στο σχετικό διαγωνισμό. Για ένα έργο που θα δώσει λύση σε πολλά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν μέχρι και σήμερα οι αθλητές του έκανε λόγο ο Χρήστος Γυλτίδης προπονητής του τμήματος στίβου του Α.Σ. ΤΙΤΑΝ Σερβίων. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι τραυματισμοί ήταν σύνηθες φαινόμενο για τα παιδιά τη στιγμή μάλιστα που ο σύλλογος καταγράφει κάθε χρόνο διακρίσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο σε όλες τις κατηγορίες και έχει δύο αθλητές στην εθνική ομάδα (Στέλλα Τζικανούλα, Κυριάκος Πηλίδης)
Έργο: «Κατασκευή Ανοιχτού Στίβου 350μ. έξι διαδρομών με συνθετικό τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Σερβίων»
Προϋπολογισμός μελέτης 300χιλ. ευρώ

Κόστος κατασκευής 185.966,41(μέση τεκμαρτή έκπτωση 38,01%)

47 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ;ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ;
ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΣΥ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΙΑ ΠΑΧΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους!!!!!!!
Συχαρητήρια Δήμαρχε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ... ΑΛΛΟΥΣ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, No coments. ΤΟΥ ΠΗΓΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΓΑ;

Ανώνυμος είπε...

Αμολύστε τον γρεβενιώτη να βρει το γήπεδο ούτε ξέρει που είναι ο συμπολεμιστής του σώρρα

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν να σας πω εγω που ξερω καλυτερα τα πραγματα. Την μελετη την ειχε ξεκινησει ο κοκολιος, την ωριμανσε και υλοποίησε ο κωνσταντοπουλος και το εργο πηρε εγκριση. Βγηκε στην δημοπρασια επι κοσματοπουλο. Οπότε γατάκια! Τα συμπερασματα δικα σας.

Ανώνυμος είπε...

Άρα την δύσκολη δουλειά την έκανε ο Κωνσταντόπουλος. Ο κοκολιος πλήρωσε κάποιον να κανει την μελετη και μπράβο του,ο σακης απλα ολοκλήρωσε τις διαδικασίες. Τα εκανε δε με ρυθμούς χελώνας αφου το εργο θα μπορουσε να ειναι έτοιμο απο πέρισυ

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ; Α ΡΕ ΣΕΡΒΙΩΝΤΕΣ, ΚΑΛΑ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ Μ' ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Δήμαρχε Θανάση, κάτι που δεν μπόρεσε να το τολμήσει κανένας από τους προηγούμενος το έκανες εσύ. !!!

Παπαδημητρίου Ραφαήλ είπε...

Πρέπει να ολοκληρωθεί και το κλειστό γυμναστήριο, με την εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης και εξαερισμού. Όπως και ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων κλειστού, κεντρικής κερκίδας (γυμναστήριο, αποδυτήρια και γραφεία του Α.Σ. Τιτάν Σερβίων)

Ανώνυμος είπε...

Φανταστείτε να τελειώσει κιόλας η τοποθέτηση του συνθετικού τάπητα. Θα καλέσουν τον Αρχιεπίσκοπο για τα εγκαίνια, τον Πρόεδρο Δημοκρατίας να κόψει την κορδέλα, θα έχουμε τριήμερους εορτασμούς και σύσσωμη η παράταξη Κοσματόπουλου θα αναφωνεί είμαστε οι σωτήρες του δήμου σερβίων. Σιγά ρε λαλάκες. Ένα έργο που άρχισαν άλλοι τελειώσατε, δεν κάνατε και τίποτα. Και βγαίνουν κάτι σαν τον 3.05 και μιλάνε για κάτι που δεν μπόρεσε να το τολμήσει κανένας. Μην σκίσεις κανένα καλσόν ρε 3.05...

Ανώνυμος είπε...

Φλιαγκινες του Κωσταντόπουλου κλάψτε, δεν σας εκατσε η ανάπλαση και πολλά άλλα έργα και κλαιτε ολη μερα !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη περιμένω μια ενημέρωση απο τον Κωνσταντόπουλο όπως συνηθίζει να κανει.Όσο για σένα 2.30 στο έχω ξαναπει'ουτε λέμε,ουτε κλαιμε ουτε θα λέμε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΣΕ 5.28 ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2018 ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΤΟΤΕ; ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

Κοιταξτε ρε να κλεισετε καμια τρυπα στους δρομους! Η εισοδος των Σερβιων μοιαζει με εμπολεμη ζωνη!

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΕΙΣΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣΤΕ ΝΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΟΡΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΒΑΡΝΑ ΤΡΑΧΑΝΙΑΙΔΕ

Ανώνυμος είπε...

Για να μπούνε τα πράγματα σε μια σειρά. Η μελέτη που είχε γίνει υπό δημαρχίας Κοκολιού ήταν ελλιπής και έπρεπε να γίνει νέα, την οποία και ανέλαβε εξ'ολοκλήρου ο Δημήτρης Πεκόπουλος.

Όλο το υπόλοιπο τρέξιμο δεν έγινε από τον νυν Δήμαρχο ούτε από κάποιον δημοτικό σύμβουλο, αλλά από τον Χρήστο Τζικανούλα, ο οποίος έκανε ότι μπορούσε προκειμένου να μπει η κατασκευή του γηπέδου στο Ε.Α.Π. Το δημοτικό συμβούλιο απλά ενέκρινε την κατασκευή του. Επίσης μνεία αναφοράς είναι και η τεχνική υπηρεσία του Δήμου.



Όπως και να έχει, όποιος και αν έτρεξε, αυτό που έχει σημασία, είναι πως το έργο όταν ολοκληρωθεί θα είναι ένα έργο πνοής για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου, μιας και η δημιουργία μιας ακόμη αθλητικής υποδομής, μόνο θετικά στοιχεία έχει να προσφέρει στον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

Β. Κωνσταντόπουλος

Ησυχάστε «άσπονδοι φίλοι μου». Θα έχετε την ενημέρωση που ζητάτε. Δεν είμαι συνέχεια πάνω από τον υπολογιστή για να σας απαντώ αμέσως.
Όμως πρέπει κι εσείς να δεχτείτε την ενημέρωση με ανοιχτά μυαλά και όχι ως φανατικοί οπαδοί του Κοσματόπουλου.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αναγκαιότητα της αντικατάστασης του ταρτάν (συνθετικός τάπητας) στο στάδιο Σερβίων. Ιδιαίτερα αυτό κατέστη απόλυτα αναγκαίο όταν οι διακρίσεις των αθλητών του στίβου υπό την έμπειρη και άριστη καθοδήγηση και εποπτεία του προπονητή τους κ. Γυλτίδη Χ, έρχονταν η μία μετά την άλλη. Ο πρωταθλητισμός λοιπόν χρειάζεται και άλλου επιπέδου υποδομές.

Στην δική μας την θητεία είχαμε δύο σοβαρές προκλήσεις όσον αφορά την ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων του αθλητικού κέντρου, σε μια εποχή μάλιστα που τα οικονομικά του δήμου ήταν σε άθλια κατάσταση, λόγω του δυσβάσταχτου χρέους που κληρονομήσαμε.
Η μία ήταν να αντικαταστήσουμε τον τάπητα με κόστος περίπου 200.000 € και η άλλη να ολοκληρώσουμε και να αποδώσουμε σε λειτουργία το Κλειστό Στάδιο Σερβίων με κόστος περίπου 400.000 €.
Δύσκολο να διαλέξει κανείς όταν μάλιστα πρόκειται για έργα που αφορούν τα παιδιά, που τα θέλουν όλα και τα θέλουν τώρα.

Επιλέξαμε να αποδώσουμε σε λειτουργία το Κλειστό Στάδιο Σερβίων, γιατί εκτιμήσαμε ότι ο αριθμός των παιδιών που θα απασχοληθούν εκεί ήταν κατά πολύ μεγαλύτερος από τον αριθμό των παιδιών του στίβου. Η εξέλιξη των πραγμάτων μας δικαίωσε αφού, όπως με χαρά μου διαπιστώνω, το Κλειστό Στάδιο είναι ανοιχτό Χειμώνα- Καλοκαίρι μέχρι τις 12 το βράδυ και απασχολούνται σε διάφορα αθλήματα πάνω από 180 παιδιά.

Τώρα για την αντικατάσταση του συνθετικού τάπητα, πολύ θα θέλαμε να τον είχαμε ολοκληρώσει, όμως δυστυχώς δεν υπήρχαν χρήματα.
Η ελπίδα μας ότι θα ξεμπλοκάριζε έγκαιρα η διάθεση του Τοπικού Πόρου από την ΔΕΗ, μετά την προσφυγή από τους ενεργειακούς δήμους κατά της απόφασης του Υπουργού ΥΠΕΚΑ για την διάθεση του Τοπικού Πόρου, δεν επαληθεύτηκε.
Το ξεμπλοκάρισμα έγινε μετά τις εκλογές, γι αυτό και δεσμεύσαμε τον Ιούνιο του 2014 (δύο μήνες πριν φύγουμε) με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ( Α.Δ.Σ 207/2014, 30-06-2014, Αριθμός διαύγειας ΑΔΑ6Π70Ω11-0Υ4), το ποσό των 150.000 € για την τοποθέτηση του ταρτάν στο στάδιο Σερβίων ( αν ανατρέξει κανείς στην απόφαση 207-2014 είναι το έργο με α/α 11 της Δ.Ε Σερβίων).

Όπως βλέπετε αγαπητοί φίλοι, φροντίσαμε πριν φύγουμε να αφήσουμε παρακαταθήκη (δέσμευση) στην επόμενη (την σημερινή) δημοτική αρχή. Τι θα έκανε δηλαδή ο σημερινός δήμαρχος; Θα προχωρούσε στην απένταξη του έργου. Δύσκολο. Θα τον λυντσάριζε ο κόσμος.

Εμείς δεν αφήσαμε μόνο παρακαταθήκη αλλά και χρήματα για να κατασκευαστεί το έργο. Γιατί, σας ενημερώνω, ότι το έργο αυτό κατασκευάζεται με χρήματα του Τοπικού Πόρου της περιόδου 2011-2014, χρήματα δηλαδή που αντιστοιχούν στην δική μας περίοδο, που λόγω των δικαστικών εμπλοκών δεν μπορέσαμε να χρησιμοποιήσουμε.
Αν εμείς είχαμε τα χρήματα αυτά το έργο θα ήταν πραγματικότητα από το 2014, όπως και το Κλειστό Στάδιο.

Τώρα όσον την διαχείριση του έργου από την σημερινή δημοτική αρχή.
Κατόρθωσε μέσα σε τρία χρόνια να υπογράψει την σύμβαση ενός έργου, που η μελέτη του ήταν έτοιμη, και που για τους δικούς μας ρυθμούς το έργο αυτό έπρεπε να ήταν έτοιμο στα τέλη του 2015.
Όσο για τον δήμαρχο. Αυτός δεν δημιουργεί νέα έργα. Ό,τι του φέρνουν υπογράφει

Ανώνυμος είπε...

Κε Κωνσταντόπουλε ποια μελέτη επικαλείστε πως ήταν έτοιμη; Η μελέτη του δημοπρατήθηκε το έργο έγινε από τον Δημήτρη Πεκόπουλο το διάστημα μεταξύ Νοέμβριος 2015 - Φεβρουάριος 2016.

Η μελέτη που είχε ετοιμαστεί υπό δημαρχίας Κοκολιού, ήταν εντελώς ελλιπείς δεν γινόταν πάνω σε αυτή να γίνει δημοπράτηση έργου.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης αναφέρεστε πως το κλειστό είναι έτοιμο. Είναι έτοιμο; Με τι άδεια; Υπάρχει άδεια; Γιατί η ΔΕΗ δεν μπορεί να βάλει μετρητή... Η θέρμανση του κτιρίου που είναι; Ο περιβάλλον χώρος; Το κτίριο δίπλα από το κλειστό (αίθουσες κτλ); Εν κατακλείδι, το κλειστό γυμναστήριο δεν είναι έτοιμο, κάτι που για να γίνει χρειάζονται πολλά χρήματα. Είναι απλώς λειτουργικό και "παράνομο" από πλευράς λειτουργίας. Τρέμω στην ιδέα τι θα συμβεί, αν ποτέ γίνει κάποιο ατύχημα στον χώρο του κλειστού. Ποιοι και που θα τρέχουν να κρυφτούν.

Είναι ωραίο να λέμε πως ολοκληρώνουμε έργα, αλλά δεν είναι ωραίο να παραποιείς την αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Τρίτο και τελευταίο σχόλιο Κε Κωνσταντόπουλο γιατί η ώρα είναι περασμένη.
Αναφέρεστε πως επιλέξατε να δώσετε 400.000 ευρώ για την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου, αντί για 200.000 ευρώ για την κατασκευή του συνθετικού τάπητα, και μάλιστα πως νοιώθετε και δικαιωμένος για την επιλογή σας, μιας και στον χώρο γυμνάζονται 180 παιδιά.

Το γεγονός πως στο «χωράφι» (όταν βρέχει μετατρέπεται σε κολυμβητήριο http://ai-vres.blogspot.gr/2016/05/blog-post_42.html ) που λέγεται γήπεδο Σερβίων, γυμνάζονται ήδη 100 παιδιά, χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει γήπεδο σας δηλώσει κάτι; Χωρίς να υπάρχει το μέσο γύμνασης, που εκτός του γεγονότος πως θα λειτουργήσει ως πόλος έλξης, θα επιτρέψει στην σωστότερη προπονητική διαδικασία, 100 παιδιά καθημερινά δραστηριοποιούνται με τον Στίβο, με τον Χρήστο Γυλτίδη να παράγει πρωταθλητές, πανελληνίου και διεθνούς επιπέδου.

Και δεν θα αναφερθώ καθόλου στο κομμάτι της πίεσης που δεχτήκατε από δημοτικό σύμβουλό σας, προκειμένου να επιταχυνθεί η κατασκευή του κλειστού. Δεν χρειάζεται να δηλώσω ποιος είναι αυτός, ο κόσμος γνωρίζει.

Δεν θέλω να φανώ πως είμαι κατά της κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου. Είναι ένα έργο που ξεκίνησε πίσω το 1996 και μέχρι και σήμερα 2017, 21 χρόνια μετά, το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως. Για την άδεια δεν αναφερθώ, τα έγραψα στο προηγούμενο σχόλιο. Ούτε για το περιβάλλον χώρο, ούτε για την θέρμανση, ούτε για τις αίθουσες του κλειστού. Το έργο, όσο και να δηλώνεται πως έχει ολοκληρωθεί, δεν έχει γίνει. Επειδή δεν το γνωρίζω, επίσημη παράδοση του έχει γίνει;

Κλείνοντας, το να επικαλείστε πως επιλέξατε την κατασκευή του κλειστού, αντί του συνθετικού τάπητα, μόνο και μόνο επειδή, όπως γράψατε, πιστεύατε πως θα προσέλκυε παραπάνω κόσμο, είναι κάτι το εντελώς υποτιμητικό για τα παιδιά του στίβου, μιας και άθελά σας (;) τα χαρακτηρίζεται ως παιδιά δεύτερης κατηγορίας.

Τέλος έχετε πάει ποτέ ένα απόγευμα στο γήπεδο προκειμένου να δείτε πόσοι πολίτες του Δήμου (γονείς, παιδιά, παπούδες κτλ) περπατούν, τρέχουν και αθλούνται; Αύριο αν σας βγάλει ο δρόμος, πηγαίνετε να το διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι. Ίσως εκπλαγείτε από τον αριθμό των δημοτών που επιλέγουν να αθληθούν σε έναν χώρο που εσείς ο ίδιος στο σχόλιο σας, αφήσατε να εννοηθεί πως είναι ελάσσονος σημασίας.

Ανώνυμος είπε...

Κυρις Βασιλη ποτε θα γινει συμβουλιο να δωσουν απαντησεις στους συλλογους οπως υποσχεθηκαν; εχετε καποια ενημερωση;

Ανώνυμος είπε...

Ο Κοκολιός τι εχει να πεί;Δυσβάσταχτο χρέος λεει ο Κωνσταντόπουλος,ελλειπή μελέτη λέει αλλος,περιμένουμε κάτι να ειπωθεί γιατί ο κόσμος πρέπει να ενημερώνεται.

Ανώνυμος είπε...

φιλε 12.53

κανενα παιδι δεν ειναι κατωτερο του αλλου ουτε υπαρχουν παιδια δευτερης κατηγοριας. Το κλειστο επρεπε να γινει μιας και μπασκετ η βολευ δεν υπηρχε στα Σερβια, στιβος υπηρχε εστω και με τις αθλιες συνθηκες που προπονουνται αδικως τα παιδια. Με το κλειστο ηρθαν μικρα παιδια κοντα στον αθλητισμο που πριν δεν εκαναν τιποτα. Θεωρω λαθος να αφηνεις υπονοιες για το γηπεδο. Επειδη επαναλαμβανεις το θεμα της αδειας, μπορεις να απευθυνθεις στις αρμοδιες υπηρεσιες και να ενημερωθεις, ακομη και να κανεις καταγγελια, αρκει να μην αφηνεις να αιωρουνται σκιες με ανακριβειες. Δεν νομιζω οτι πρεπει να υπαρχει ανταγωνισμος η κοντρα αναμεσα στα τμηματα. Αντιθετα ενωμενοι πρεπει να προσπαθουμε ολοι να οδηγησουμε τα παιδια μας στον αθλητισμο. Αξιζουν συγχαρητηρια σε ολους που ασχολουνται με το ποδοσφαιρο, τον χρηστο και τα υπολοιπα παιδια του στιβου αλλα και αυτους που τρεχουν ακαδημιες 150 και πλεον παιδιων. Οσο για τον συμβουλο που λες, αν ειναι αυτος που καταλαβα, μπορεις να του πεις τι λαθος εχει κανει προσωπικα στο γηπεδο, εκει τον βλεπω συχνα

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ.ΘΕΛΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΝΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΠΕΙΧΕΣ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΑΚΡΙΑ.ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ 200.000 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΔΥΒΑΣΤΑΧΤΟ ΧΡΕΟΣ ΡΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΠΗΡΕΣ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΝΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΩΝ?ΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ? Ο ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ????

Ανώνυμος είπε...

Στο πορτοκαλί βρίσκονται επίσης 12 δήμοι που το χρέος τους κυμαίνεται μεταξύ 120% έως 150% των εσόδων τους και άλλοι 22 δήμοι που εμφανίζουν χρέος από 100% έως 120% των εσόδων τους. Εδώ φιγουράρει σε "περίοπτη θέση" ο δήμος Σερβίων - Βελβεντού.

http://www.mikrovalto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=534:2011-05-07-19-09-28&catid=88:2012-03-18-00-54-11&Itemid=534

Ανώνυμος είπε...

Επισης να μας πει και ο κυριος κοσματοπουλος...οταν εγκριθηκε η αναπλαση στα σχεδια φαινοταν και κατι μαρμαρινες πλακες που θα μπαινανε στην πλατια σχετικα με τα αξιοθεατα του τοπου...για να υπηρχε στο σχεδιο αρα μετρησε στην χρηματοδοτηση...που ειναι αυτα κυριοι;

Ανώνυμος είπε...

11:29 Βλέπεις να αναφέρουμε καθόλου στο σχόλιο μου για την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του μπάσκετ και του βόλεϊ ή να δημιουργώ κάποια κόντρα ανάμεσα στα τμήματα; Εσύ το είπες αυτό, οπότε σε παρακαλώ να ανακαλέσεις. Μην προσπαθείς να βάλεις λόγια που δεν έγραψα. Ποσώς με ενδιαφέρει προσωπικά. Απεναντίας χαίρομαι σαν δημότης του δήμου που υπάρχουν πλέον επιλογές άθλησης για τα παιδιά μας σε όλα τα αθλήματα. Από ποδόσφαιρο και στίβο, μέχρι μπάσκετ, βόλει, τένις.

Αναφέρθηκα μόνο και μόνο στις δηλώσεις του πρώην Δημάρχου. Μην κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος. Το ξαναδηλώνω. Είμαι υπέρμαχος της κατασκευής και της ολοκλήρωσης του κλειστού γυμναστηρίου, όπως κάθε άλλου έργου πνοής στον δήμο. Πολύ καλά έκανε και έγιναν κάποιες εργασίες σε αυτό ώστε να καταστεί λειτουργικό.

Η ένσταση μου είναι σε αυτά που έγραψε ο πρώην δήμαρχος και μόνο. Ας μην έχουμε κατά νου λοιπόν "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα", αλλά να εργαστούμε όλοι σαν δημότες από κοινού, ώστε να κάνουμε τα Σέρβια αυτό που θέλουμε να είναι, αφήνοντας στην άκρη πολιτικές σκοπιμότητες.


Για την άδεια, άσε με να γνωρίζω κάποια πράγματα περισσότερα. Κάποιος από τον Δήμο μπορεί να την ανεβάσει σκαναρισμένη αν υπάρχει και εγώ μετά θα δηλώσω "μετάνοια, πίστη και αφοσίωση" στον νυν και στους πρώην δημάρχους. (Ας κάνουμε και λίγο χιούμορ).

Ανώνυμος είπε...

Β. Κωνσταντόπουλος

Εν συντομία.
-Το ανέφερα και στην προηγούμενη ανάρτησή μου. Μακάρι να είχαμε τα χρήματα που μας αντιστοιχούσαν από τον Τοπικό Πόρο. Το ταρτάν θα ήταν έτοιμο το 2014.
-Δεν μπαίνω στον ανταγωνισμό. Όλες οι υποδομές χρειάζονται και μακάρι κάθε δήμαρχος να βάζει το λιθαράκι του.
-Δεν είπα ότι την μελέτη την έκανα εγώ. Είπα έτοιμη μελέτη, που ήταν έτοιμη από τον Κοκολιό, αυτήν δηλαδή που εμείς επικαιροποιήσαμε και πρέπει επίσης τώρα να επικαιροποίησε ο Πεκόπουλος.
- Το χρέος που παραλάβαμε ήταν περίπου 9,0 εκ. ευρώ και αφήσαμε 5,368 εκ. (31-08-2014). Τα 2,0 εκ. από το πρόγραμμα των ληξιπρόθεσμων προφανώς μέχρι τελευταίο ευρώ πήγαν στο χρέος. Εμείς πήραμε και 2,0 εκ. ευρώ από τα ληξιπρόθεσμα. Ο σημερινός δήμαρχος τι πήρε; Εδώ και ένα χρόνο τρέχει αντίστοιχο πρόγραμμα. Είδατε εσείς να έρθουν χρήματα στον δήμο;
Ο δήμος Κοζάνης πήρε 2,5 εκ., ο δήμος Εορδαίας 2,0 εκ., αντίστοιχα οι άλλοι δήμοι.
- Το ταρτάν δεν είναι άκρως απαραίτητο για να μπορούν να περπατούν οι αθλούμενοι πολίτες. Είναι όμως άκρως απαραίτητο και ουσιαστικό για την προπόνηση των αθλητών.


Ανώνυμος είπε...

ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΜΟΥΓΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Ας συνεχίσουμε τον διάλογο πάνω σε αυτά που αναφέρατε στο τελευταίο σχόλιο σας.

- Γράψατε πως δεν μπαίνετε στον ανταγωνισμό, αλλά σε προηγούμενο σχόλιο σας, κάνατε ακριβώς αυτό. Επιλέξατε ανάμεσα σε δύο έργα, την κατασκευή του ενός, υποστηρίζοντας την άποψη σας με έναν αφαιρετικό τρόπο προσέγγισης. Συμφωνώ πως κάθε έργο υποδομής είναι αναγκαίο στον Δήμο και πως κάθε δήμαρχος πρέπει να δημιουργεί όσα περισσότερα μπορεί, αλλά καλό θα είναι η επιλογή των έργων να μην γίνεται με πολιτικές και μη σκοπιμότητες, αλλά με αντικειμενικά κριτήρια.

- Είστε «αδιάβαστος» για την μελέτη κατασκευής του συνθετικού τάπητα που είχε γίνει υπό την δημαρχία Κοκολιού. Οπότε σας συγχωρώ. Μπορείτε να ρωτήσετε τους καθόλα αρμόδιους προκειμένου να μάθετε πως η προκειμένη μελέτη ήταν τόσο ελλιπής, που δεν μπορούσε να γίνει καμία επικαιροποίηση πάνω της. Η μελέτη του κου Πεκόπουλου γράφτηκε από το μηδέν.

- Ασφαλώς και δεν χρειάζεται όπως λέτε οι αθλούμενοι πολίτες να τρέχουν σε συνθετικό τάπητα. Ποιος χρειάζεται «τέτοιες ανέσεις» στον 21ο αιώνα; Πριν από χιλιάδες χρόνια, οι νεάντερταλ ζούσανε σπηλιές, οπότε ποιος ο λόγος σήμερα, εν έτει 2017, να ζούμε σε σπίτια; Επίσης πριν από μερικά χρόνια δεν υπήρχαν ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι. Ποιος τους χρειάζεται εξάλλου; Όλοι μπορούμε να μετακινούμαστε και στους χωματόδρομους. Η άσφαλτος είναι αναγκαία μόνο στους οδηγούς ταχύτητας, που πιέζουν τα αυτοκίνητά τους στο όριο, προκειμένου να κερδίσουν και το τελευταίο δέκατο του δευτερολέπτου. Καταλαβαίνεται τώρα το πόσο ατυχής ήταν το συγκεκριμένο σχόλιο σας;

- Τέλος, δεν είδα να αναφέρεστε στο κομμάτι της άδειας του κλειστού γυμναστηρίου, ούτε στο κομμάτι της πίεσης που δεχτήκατε από δημοτικό σύμβουλό σας προκειμένου να επιταχυνθεί η κατασκευή του. Σε μια δημοκρατική κοινωνία, ο διάλογος είναι το μέσο επικοινωνίας μεταξύ «πολιτικών» και πολιτών και καλό είναι όλοι να κάνουμε και την αυτοκριτική μας μερικές φορές.


Ανώνυμος είπε...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ? ΕΣΕΝΑ ΜΟΝΟ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟ 9 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΘΗΤΕΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΣΕ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΡΤΑΝ. ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΣΕ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΚΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΣΕ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ . ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΜΠΡΑΒΟ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΜΩΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΙΝΩΤΗΤΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΒΟΣΚΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ . ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΥΡΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΚΑΖΟΝ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΙΟ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΕΤΕ ΖΩΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2-3 ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛ....Σ!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΣΙΓΚΑΝΟΥΛΑΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΕΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΩΤΑΝ. ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ ΤΙ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ 6:32 ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ? ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΜΟΝΟ. ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ (ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ,ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ-ΤΑΡΤΑΝ ΚΤΛ). ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΧΩΡΙΑΤΑΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ? ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΡΤΑΝ!! ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΦΟΥ ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ. ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΙΝ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΤΩΝ ? ΤΟ ΤΑΡΤΑΝ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΟΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ? ΘΕΛΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΨΟΓΑ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Π.Χ. ΣΤΟΥΣ ΛΑΖΑΡΑΔΕΣ (ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ) ΚΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΩΝ 15000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ , ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ 2017 ΤΙς ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ? ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΦΙΛΕ (ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΙΣΟΣ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ...ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

παραπονο βγαζει ο ανθρωπος και καλα κανει.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΝΕΙΣ ΑΠΟ 150 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 200 ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο λεβέντες!!!111 Βρήκατε ένα θέμα να ασχολείσθε. Δεν γνωρίζετε ότι για να κτίσεις ένα σπίτι ο μεγαλύτερος χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωσή του είναι τα θεμέλια: Που ζείτε, δεν γνωρίζετε την Ελληνική γραφειοκρατία; Τώρα ανακηρύξτε το Δήμαρχο μεγάλο ευεργέτη, λες και ολοκλήρωσε το ...σινικό τείχος. Δεν βλέπετε που ο Δήμος έχει διαλυθεί και εσείς συνεχίζετε την πολεμική εναντίον του Κωνσταντόπουλου, που ήταν από το πρωί μέχρι το βράδυ στο Δημαρχείο. Εσείς εκλέξατε ...επισκέπτη Δήμαρχο Τα θερμά μου συγχαρητήρια. Να γνωρίζετε μόνο όταν βάλετε τον πωπό σας μάγειρα ξέρετε τι θα μαγειρέψει

Ανώνυμος είπε...

11.48 ΘΑ ΡΩΤΑΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.ΟΤΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΩΠΟ ΜΑΣ ΜΑΓΕΙΡΑ ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ 8.45 ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΧΩΡΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΡΦΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΓΕΤΑΙ.ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΡΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΣΤΡΟ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟ ΥΠΑΡΧΗ ΓΥΡΩ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΛΙΓΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

10.03 ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΩΝΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ. ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΝΙΑΖΟΥΝ ΤΑ 150 ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΝΙΑΖΟΥΝ ΤΑ 30 ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟΡΕΥΜΑ ΤΑ 20 ΣΤΑ ΚΡΑΝΙΔΙΑ ΤΑ 10 ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΚΤΛ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΤΕΡΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΓΕΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ 15 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΛΩΣΣΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΑΣ ΦΤΑΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΑΡΤΑΝ .ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕΡΒΙΩΤΕς ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΡΟΥΝ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ!!!!!! ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ1 ΤΟ 80% ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ!ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΟ ΦΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΒΑΔΕΡΟ!

Ανώνυμος είπε...

Διακρινω ενα μίσος για τα Σερβια και μια ειρωνία;

Ανώνυμος είπε...

Όταν υπάρχουν Σερβιώτες που υποστηρίζουν ακόμα τον σημερινό επισκέπτη Δήμαρχο όπως πολύ σωστά τον ονόμασε προηγούμενος σχολιαστής, τότε καλά να πάθουμε, αφού μυαλό δεν βάζουμε. Την άλλη φορά να εκλέξουμε κάποιον από τα κράβαρα, ή κάποιον μετανάστη από το Αφγανιστάν Ντροπή μας.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΡΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ . ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΑΣ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΣ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΚΑΛΩ ΤΟ ΤΑΡΤΑΝ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ. ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝ ΚΑΜΜΙΑ 50 ΑΤΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ

Το Προφίλ μας