Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Συνεχίζονται τα σεμινάρια του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου

Mε αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται τα σεμινάρια ΛΑΕΚ που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου.Το πρώτο τμήμα MARKETING ολοκλήρωσε το σεμινάριο, το δεύτερο τμήμα ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ είναι σε εξέλιξη και χθές 8 Μαρτίου ξέκίνησε το τρίτο τμήμα με θέμα ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου Νάντσης Δημήτρης καλωσόρισε τους καταρτιζόμενους,τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους και τόνισε ότι σκοπός της Διοίκησης είναι να βρίσκεται κοντά στα εμπορικά μαγαζιά.Επιπρόσθετα τόνισε ως Διοίκηση ότι θα συνεχίσει να συμμετέχει σε προγράμματα καθώς επίσης το επόμενο διάστημα θα γίνουν και άλλες δράσεις που σκοπό έχουν την τόνωση της αγοράς.
        Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η Σαββίνα Παγανού υπεύθυνη υλοποίησης του προγράμματος και αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου για την εμπιστοσύνη που της δείχνουν ανέφερε τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργία του προγράμματος.
        Τέλος ο λόγος δόθηκε στην Γεωργία Χασμανιάν όπου ήταν και η χθεσινή εισηγήτρια του πρώτου μαθήματος η οποία ανέφερε της εισαγωγικές έννοιες των Πρώτων Βοηθειών καθώς επίσης και τα χαρακτηριστικά της πρωτοβάθμιας φροντίδας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου