Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών για τις καταστροφές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα

Με το ποσό των 45χιλ. ευρώ θα χρηματοδοτηθεί ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού από το Υπουργείο Εσωτερικών μέσα από το πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών από θεομηνίες. Η παραπάνω εξέλιξη έρχεται να διαψεύσει όλους εκείνους που είτε από άγνοια είτε γιατί τους έχει γίνει συνήθεια κατηγόρησαν τη Δημοτική Αρχή ότι ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού δεν εντάχτηκε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα χρηματοδότησης.
Επισυνάπτεται η σχετική απόφαση.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΕ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΛΑΒΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΤΟΡΟΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΗΡΑΜΕ; ΚΑΝΑΜΕ ΑΙΤΗΣΗ; ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΑΙΤΗΣΗ; ΠΟΣΑ ΖΗΤΗΣΑΤΕ; ΜΗΠΩΣ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ; ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 12.29... ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Και μόνο το γεγονός ότι έμειναν έξω από την αρχική χρηματοδότηση όλων των δήμων της Δυτικής Μακεδονίας από το πρόγραμμα των θεομηνιών, δείχνει ότι εκεί στον δήμο κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Ευτυχώς έγινε ντόρος και ξύπνησαν.
Φυσικά το Υπ. Εσωτερικών δεν μπορούσε να αρνηθεί την επιχορήγηση, δεδομένου ότι οι πιο πολλές χιονοπτώσεις υπήρξαν στην περιοχή μας και ιδιαίτερα στον ορεινό όγκο των Καμβουνίων.
Είπαμε όμως οι άνθρωποι και ιδιαίτερα ο δήμαρχος δεν ασχολούνται με την περιοχή

Ανώνυμος είπε...

5.42 ΕΣΕΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ . ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!!!!

Το Προφίλ μας