Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Δριμύ κατηγορώ του συντονιστικού επιτροπής των Αποκριάτικων εκδηλώσεων κατά του Α. Κοσματόπουλου


«Για πρώτη φορά στα ιστορικά Σέρβια η δημοτική αρχή είναι παντελώς απούσα από τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής. Ακύρωσε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού «Τα Σερβιώτικα», ματαίωσε τις  «Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις», που παραδοσιακά διεξαγόντουσαν, άλλαξε τον χαρακτήρα της έκθεσης τοπικών προϊόντων παραγκωνίζοντας το δημιουργό της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας «Σέρβια εν Δράσει» και το πιο πρόσφατο «κατόρθωμα» ήταν η ακύρωση των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων, που αποτελούσαν, τα τελευταία χρόνια, θεσμό για τα Σέρβια.»
 Αυτά κι ακόμη περισσότερα, ανέφερε, στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων – Βελβεντού, ο εκπρόσωπος της συντονιστικής επιτροπής των αποκριάτικων εκδηλώσεων στα Σέρβια. 
kozan.gr

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΔΡΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΗ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Ξερουν γιατι δεν του δινουν τον λογο. Γιατι καθε φορα που τον παιρνει ξεφτιλιζεται

Ανώνυμος είπε...

μπραβο λεβέντη καλά τα είπες καθαρά κ ξάστερα να δούμε θα πάρεις ξεκάθαρες απαντήσεις πιστεύω όχι

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟΟΟ.ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ? Ο ΤΑΚΗΣ ΣΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΩΡΗΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

Αι-βρες ανέβασε ολα τα σχόλια σε παρακαλώ.

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη αλλά πια είναι η συντονιστική επιτροπή? Ο κύριος θυμνιος ποιους εκπροσωπεί?
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε παιδιά που βάζετε τα πράγματα στην θέση τους…
Κέρδισε τον Χρόνο να ετοιμάσει τις απαντήσεις του ο mr.Παπαδόπουλος…
Θα μπορούσε να αφιερώσει 5 λεπτά και να απαντήσει στα ερωτήματα και όχι να μεταφέρει τις απαντήσεις στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο.
Καθαρή υπεκφυγή λόγο ελλείπων επιχειρημάτων…
Ψυχρή εκτέλεση του mr. Παπαδόπουλου και τις mrs. Μαλιούρα…

6:13 μ.μ. Σαν εκπρόσωπος μιλάει (και όχι ατομικά ) με κανένα κομματικοπολιτικό Συμφέρων…

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο συγχαρητήρια. Αποφασισες να ασχοληθείς με τα κοινά του δήμου? Ετοιμάζεσαι ν' ασχοληθεις με την πολιτική. Λαθος ξεκίνημα.
Χ.Γ

Ανώνυμος είπε...

Γιωργαρε μπράβο καλά τα είπες.θα διαφωνησω καπου όμως σαν μέλος του Σερβία εν δράσει. Ποτε δεν ησουν παρόν στις εκθέσεις τοπικών προϊόντων. Ποτέ δεν ήσουν στις συνελεύσεις μας. Έλειπες ακόμη στην Ιταλία για σπουδές.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο ρε Γιωργαρε παλικαρι, καλα τους τα ειπες να αγιασει το στομα σου. Να δω αν θα εχουν το θαρρος να απαντησουν

Ανώνυμος είπε...

6.36 το κατάλαβα. Ποίους εκπροσωπεί? Γνωρίζοντας τον Γιώργο δεν εχει τέτοιο λόγο. Οι λεξεις που χρησιμοποιεί δεν ειναι δικές του.

Ανώνυμος είπε...

Μην ακούς κανέναν Γιώργο μπράβο παλικάρι μου που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποιος τους τα είπε χύμα και μπροστά στα μούτρα τους... Άσε τα λένε ότι θέλουν οι άλλοι (λογικά θα είναι κολλητοι του ντεμεκ προεδρου) είμαστε όλοι μαζί σου και με τους συλλόγους και σε αντίθεση με τον πρώην πρόεδρο κύριο Ζυγούρη που ξέχασε(!!!!!!!) όταν είπε τα μπράβο εγώ θα πω και ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ στον σύλλογο ΣΕΡΒΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ..... Μπράβο Γιώργο... Μπράβο σε όλους σας και ΜΠΡΆΒΟ σε οποίον το σκέφτηκε να τα βγάλει στην φορά.....

Ανώνυμος είπε...

thumnio o serviotis pou eleipe mia zwh kai twra ksafnika thumike na ginei serviotis agonisteis re ante trava pisw kalutera

Ανώνυμος είπε...

Είδε και δυο πράγματα παραπάνω από εσένα 11:20, άλλα ξεχάσαμε όταν έγινε η ζήλια ψώρα..

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην επιτροπή και μπράβο στον Γιώργο που είπαν αυτό που όλοι οι Σερβιωτες που αγαπάνε τον τόπο μας επρεπε να πουν. Ότι αυτη η δημοτική αρχή μόνο καταστρέφει και κοιτάει να περνάει καλά. Όσο για αυτους που σχολιάζουν τον Γιώργο, οποιος εχει το θαρρος ας κανει την οποια κριτική του επώνυμα. Γιωργο μην μασας, για να σε σχολιαζουν σημαινει οτι σε υπολογίζουν.

Πς ελπιζω να καταλαβατε οτι τρυπηθηκατε απο μέσα

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 11:20 τι να εκανε να σπουδαζε στα Σερβια για να θεωρηθει Σερβιωτης απο σενα κ οσους σκεφτονται σαν εσενα?Για να ασχοληθεις με τα κοινα πρεπει να μην εχεις φυγει ποτε?

Ανώνυμος είπε...

Χουι το εχετε να κατηγορειτε με την πρωτη ευκαιρια εναν ανθρωπο; ο γιωργος ειναι στην συντονιστικη επιτροπη και μιλησε εκ μερους ολων των συλλογων μιλησαμε ολοι μαζι οι συλλογοι και ειπαμε ας το διαβασει ο γιωργος το κειμενο
Ημαρτον πια ο καθενας να κατηγορησει και το κειμενο γραφτηκε εκ μερους ολων των συλλογων δηλαδη οτι το διαβασε ειναι κακο; ειπε 15 συλλογοι τι δεν καταλαβαινετε ειοε ημαστε ολοι εδω

Ανώνυμος είπε...


Είναι προφανές ότι τα παπαγαλάκια του δημάρχου βγήκαν συντονισμένα.

Ας δούμε όμως τα πράγματα με ψυχραιμία.
Κατ’ αρχήν ο Γιώργος μίλησε ως εκπρόσωπος των 15 συλλόγων, άρα η όποια κατηγορία για την ανακοίνωση πρέπει να απευθυνθεί και στους 15 συλλόγους και άρα και στον εμπορικό που είχε το κύριο βάρος της διοργάνωσης της αποκριάς.

Έκατσα και είδα όλο το video για να δω μήπως υπάρχει κάποια υπερβολή στην ανακοίνωση. Τι από αυτά που έγραφε η ανακοίνωση ήταν ψέματα; Τίποτα. Όλα ήταν αλήθεια. Ποια ήταν η υπερβολή; Καμία.

Τι έγινε δηλαδή; H κοινωνία με την έκφραση των 15 συλλόγων που δραστηριοποιήθηκαν στις αποκριές διαμαρτυρήθηκαν προς την δημοτική αρχή για ένα κορυφαίο θέμα, μέσα στον ναό της δημοκρατίας για τον δήμο, την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, σε μια θεσμική διαδικασία, την συνεδρίαση του οργάνου. Τι πιο δημοκρατικό, πιο αυθεντικό, πιο ειλικρινές από αυτή την συμπεριφορά;
Η δημοτική αρχή και κάθε εξουσία που πηγάζει από τον λαό, πρέπει να ελέγχεται από τον ίδιο τον λαό.

Αντί λοιπόν να χαρούμε που η κοινωνία επιτέλους αντέδρασε σε όσα συμβαίνουν στον δήμο και κρίνει τους αιρετούς, όπως είναι και η υποχρέωσή της, και να θεωρήσουμε ότι αυτό είναι σημάδι υγείας της κοινωνίας μας, εμείς τα βάζουμε με ένα νέο, που είχε το θάρρος να διαβάσει μία ανακοίνωση συλλογική. Ένα νέο που μαζί με άλλους, από αγάπη για τον τόπο τους, άφησε για μέρες την δουλειά του και ασχολήθηκε για να έχουν οι αποκριές το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Γιώργο, κλείσε τα αυτιά σου. Αφού επέλεξες να μείνεις στον τόπο που γεννήθηκες και μεγάλωσες, έχεις την υποχρέωση να διαμορφώσεις εσύ και η γενιά σου το μέλλον που εσείς θέλετε για τον τόπο σας.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα ai-vres.Ποιός-ποίοι ήταν ο ανθρωπος που ξεκίνησε την αποκριά στα Σερβία και τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις? Μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ?

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Γιωργο. Χυμα και τσουβαλατα. Ετσι πρεπει. Τι να μασησεις. Τα νουμερα αυτα που το παιζουν πολιτικαντιδες?

Ανώνυμος είπε...

Γιωργο ειναι μια τριχα απο τα @@ σου παλικαρι μου και ο Παπαδοπουλος και ο Ζυγουρης και ο γεροξεκουτης..ο τοπος εχει αναγκη απο νεα μυαλα απο νεους ανθρωπους και απο ανθρωπους που εχουν δει και κατι πιο περα απο τα Σερβια.. μια χαρα τα ειπες.. απλα,λιτα και σταρατα! Στον διαολο να πανε ολα τα λαμογια μεσα εκει που μιλανε κιολας..οι ψευταραδες που καταντησανε τα Σερβια χοιροτερα και απο Μπουρδελο..αντε μου στο διαολο! Δωσε πονο κουκλε

Ανώνυμος είπε...

Εσείς ολοι εδω μέσα τους ψηφίσατε! Εσείς! Ο θυμνιος ψήφισε κοσματοπουλο. Ο θείος του ηταν υποψήφιος. Λαθοι γίνονται αλλα δεν θελω να ακουω και μαλακιες.

Ανώνυμος είπε...

giorgara mia xara ta eipes ..kateba gia dimarxos na tous pareis ta swbraka ..pou taxa mou tous endiaferei o topos..ouuusttt

Ανώνυμος είπε...

Εσυ φιλε πιαστηκες απο το αν ψηφισε και τι; οτι ευτυχως υπαρχουν και νεοι που θελουν να ασχοληθουν με τον τοπο δεν σας λεει τιποτα
Η μηπως εσεις δεν ψηφισατε ειτε αυτον εοτε πασοκ ειτε νδ και ειστε ικανοι να κρινετε αν ψηφισε και τι;

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά δε βλέπω κάτι παράλογο στο παραπάνω άρθρο.Δε υποβόσκει καμία πολιτική κίνηση και δε εξυπηρετεί κανένα συμφέρον και κατ'επέκταση καμία συντεχνία,όπως έκαναν και κάνουν ακομα πολλοί σε αυτό το Δήμο.Απλά εκφράζει κατι το οποίο ειναι γεγονός.Τι σας πείραξε δηλαδή μερικούς;Ότι λέει,είναι απλο λιτό,απέριττο και γεγονός.Η διαφορά της Ελλάδας σε σχέση με τα υπόλοιπα κρατη μέλη της Ε.Ε(κάτι το οποίο επικροτούν και εταίροι)είναι ο πλούσιος πολιτισμός μας και καλό θα ήταν να μπορέσουμε να διατηρήσουμε οποιαδήποτε πολιτιστική εκδήλωση~έθιμο.Τώρα οσον 'αφορά τους χαρακτηρισμούς τύπου "δε ζούσες ποτέ εδώ,αρα δε δικαιούσαι και να εκφερεις άποψη κλπ,προφανώς γίνονται απο άτομα στενομυαλα, που αδυνατούν να επιχειρηματολογήσουν, εκτοξεύοντας "μπούρδες". Εδω έχουμε πρωθυπουργό που δε ξέρει οτι η Λέσβος και η Μυτιλήνη είναι το ίδιο νησί,εσάς σας πείραξε ο άνθρωπος που γύρισε στον τόπο του να προσφέρει τις γνώσεις που αποκόμισε απο τις σπουδές.
P.S:Ai~vres.ovareyteite κάποιοι επιτέλους εν ετη 2017

Ανώνυμος είπε...

Γιατι αραγε οταν θελουμε να σχολιασουμε θετικα η αρνητικα μια κατασταση ακούμε στο όνομα "ΑΝΩΝΥΜΟΣ";
Η αιθουσα Δ.Σ.δεν είναι δικαστήριο.Είναι ο χωρος στον οποίο συζητάμε τα προβλήματα του τόπου μας.Δεν μας αφορά αν ο συνομιλητης μας είναι σπουδαγμενος η όχι.Αν έλειπε για διακοπές η όχι.Μας αφορά αυτά που λέει να έχουν ουσία και να πάνε τον τόπο ένα βήμα παραπέρα.
Δεν χρειάζονται σχόλια.Δεν χρειάζονται επευφημιες για κανέναν.Διάλογος χρειάζεται.
Και μέσα από αυτόν πάντα η αλήθεια θα λάμπει.

Ανώνυμος είπε...

Παλι πισω το γυρισες ai-vres?

Το Προφίλ μας