Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

A.H.E.P.A. HELLAS : Αρχαιρεσίες, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφέρειας, για την περίοδο 2016 – ’17.

Τo τριήμερο Παρασκευή – Κυριακή 10 – 12 Ιουνίου 2016, στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου Domotel Henia, στο Βόλο έλαβαν χώρα οι εργασίες του 17ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Περιφέρειας – 25 (District – 25) HELLAS, της μεγαλύτερης ομογενειακής οργάνωσης A.H.E.P.A.
Την εναρκτήρια συνεδρίαση του Συνεδρίου τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμό, όλες οι ανώτατες τοπικές πολιτικές, στρατιωτικές και οικονομικές αρχές του νομού, ενώ τις εργασίες του Συνεδρίου ευλόγησε ο οικείος ποιμενάρχης, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος & Αλμυρού κ. κ. Ιγνάτιος.
Το απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιουνίου, έγιναν οι Αρχαιρεσίες, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφέρειας, για την περίοδο 2016 – ’17.
Οι σύνεδροι από όλη την Ελλάδα, ψήφισαν και εξέλεξαν παμψηφεί τη νέα ηγεσία τους, η οποία έχει ως κατωτέρω:

1. Κυβερνήτης : Βασίλειος Πετκίδης
2. Αναπληρωτής Κυβερνήτης : Ευστάθιος Κεφαλίδης
3. Γραμματέας : Κωνσταντίνος Κοζυράκης
4. Ταμίας : Κωνσταντίνος Βαρσάμης
5. Αντιπρόεδρος Ελληνισμού : Απόστολος Οντόπουλος
6. Αντιπρόεδρος Φιλανθρωπίας : Ιωάννης Κοττάς
7. Αντιπρόεδρος Εκπαίδευσης : Ευάγγελος Καζάκος
8. Αντιπρ Κοινωνικής Υπευθυνότητ : Αθανάσιος Σαραντόπουλος
9. Αντιπρόεδρος Οικογεν & Αριστείας: Χρήστος Καραπιπέρης
10. Διευθυντής Αθλητισμού : Αναστάσιος Σωτήρχος
11. Υπεύθυνος Εκδηλώσεων : Διονύσιος Βωβός
12. Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων : Παναγιώτης Ριζόπουλος

Ακολούθως έγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, για τους στόχους της Οργάνωσης για την κοινωνική και εθνική δράση της, στην Ελλάδα για τη νέα περίοδο 2016 – ’17. Αμέσως μετά έγινε η ανάδειξη του νέου AHEPAN
OF THE YEAR 2016, για την Ελλάδα και τον τιμητικό αυτό τίτλο έλαβε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Τμήματος HJ – 17 Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Αττικής, κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος.

Το πρωί της Κυριακής 12 Ιουνίου, στους χώρους του ξενοδοχείου Domotel Xenia Volos, έλαβε χώρα η πάρα πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του Καθηγητή Οικονομικής Γεωγραφίας – Γεωπολιτικής του Τμήματος Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δρ. Ιωάννη Θ. Μάζη, με θέμα «Γεωπολιτικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και Ελλάδα».
Ο Καθηγητής αναφέρθηκε διεξοδικά στην σημερινή πολιτικοοικονομική κατάσταση της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, ενώ ανέλυσε τις ευαίσθητες σχέσεις της χώρας μας με τη γείτονα. Μετά το πέρας της ομιλίας του κ. Μάζη ακολούθησε γόνιμη συζήτηση και ο ομιλητής απάντησε σε δεκάδες ερωτήματα που του τέθηκαν από το πυκνό ακροατήριο.
Η διοργάνωση του 17ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Περιφέρειας, πραγματοποιήθηκε από το τοπικό Τμήμα της A.H.E.P.A. στο Βόλο, HJ – 13 «Αργοναύτες».

Το 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο θα γίνει την άνοιξη του 2017 και θα διοργανωθεί από το τοπικό Τμήμα της A.H.E.P.A. στη Κοζάνη HJ – 15.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας