Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Ομάδα Εθελοντριών Σερβίων του Χαμόγελου του Παιδιού: Έκκληση οικονομικής ενίσχυσης

Ο Κωνσταντίνος Κοτσώνης, 5 χρονών, παλεύει εδώ και σχεδόν δυο χρόνια με τον καρκίνο .Πάσχει από νευροβλάστωμα 4ου σταδίου με αρχικό όγκο στο αριστερό επινεφρίδιο και μεταστάσεις στα οστά και στον μυελό .
Οι γιατροί του, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη θεραπεία του, ωστόσο αυτή τη στιγμή ούτε στη Γερμανία ,ούτε στο Νοσοκομείο Μemorial της Ν. Υόρκης μπορεί να γίνει κάτι περισσότερο. Μόνη του ελπίδα είναι να νοσηλευτεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Σικάγου (University of Chicago Corner Childrens Hospital ) που έλαβε γνώση του ιστορικού του και μπορεί να αναλάβει τη σοβαρή περίπτωση του, καθώς φημίζεται για παιδιατρικά ζητήματα τέτοιας βαρύτητας . 

Τα έξοδα νοσηλείας όμως είναι πάρα πολύ μεγάλα γι αυτό οι γονείς του Κωνσταντίνου έχουν ανοίξει λογαριασμό με IBAN
   GR  0701401190119002310030090  στην ΑLPHA BANK
 τον οποίο έχει εγκρίνει το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με την ελπίδα να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται για τη σωτηρία του παιδιού τους .
Σε όλη αυτή την προσπάθεια του Κωνσταντίνου και της οικογένειας του στέκεται αρωγός το ’‘Χαμόγελο του Παιδιού’’.
Η ομάδα Εθελοντριών Σερβίων του ’‘Χαμόγελου του Παιδιού’’ θέλοντας να στηρίξει και να ενισχύσει την προσπάθεια αυτή που γίνεται ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για τον μικρό Κωνσταντίνο, κάνει έκκληση για οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του.
                                                                      
Κωνσταντίνε 
σε συντροφεύουν οι ευχές μας
 να βγεις νικητής 
 από τη μεγάλη μάχη που δίνεις

ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ
‘’ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ’’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας