Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Κοζάνης: ''Ήρθε ο Κουρουμπλής να μας κάνει μάθημα. Δεν ντρεπόνται λίγο!'' (video)

Από το site romfea.gr
Φανερά ενοχλημένος για το γεγονός ότι ο Υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, δεν επισκέφτηκε τον ίδιο, στο πλαίσιο της σημερινής περιοδείας του στην Κοζάνη, αλλά και για το χαρακτηρισμό «Αντίχριστο», που χρησιμοποίησε – ο Υπουργός – σε δηλώσεις του για τον ιερέα που δεν ήθελε να πάνε πρόσφυγες στη Βέροια, εμφανίστηκε σήμερα, στο κήρυγμά του προς τους πιστούς, στην τελετή άφιξης του τεμαχίου των ιερών Λειψάνων των Αγίων ενδόξων νεοφανών μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, ο Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης κ. Παύλος.

Όπως ανέφερε, χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας και τα γράμματα που έστειλε ο κ. Κουρουμπλής σε όλους τους Μητροπολίτες της Ελλάδος: "Ο κ. Κουρουμπλής δεν καταδέχτηκε να επισκεφτεί τον Μητροπολίτη ….Έστειλε γράμματα σε όλους τους Mητροπολίτες της Ελλάδος και μας κάνει μεγάλη Χριστολογία και Θεολογία για τους πρόσφυγες …Έρχεται να μας κάνει μάθημα. Δεν ντρέπονται λίγο!"
"Αντί να σκύψουν το κεφάλι και να διακονήσουν το λαό …Αλλά δε λέει ο κ. Κουρουμπλής στους Υφυπουργούς του, που είναι όλοι εκατομμυριούχοι: "Εσείς δώστε πρώτοι κι αφήστε το λαό" πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Παύλος.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποιος μιλαει ρε, ελεος...

Ανώνυμος είπε...

Επειδή δεν τον επισκέφθηκε για αυτό παρεξηγήθηκε , χάθηκε η προβολή, μετά τον Πάτερ Νικόλαο που έκλεψε τα φώτα τής δημοσιότητας ήρθε και Κουρουμπλής να το επαναλάβει. Πόσο κατάντια ακόμα?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΡΘΕ.

Ανώνυμος είπε...

Περα απο τα αλλα αυτα που λεει ειναι σωστα,το κανει για να κερδισει τις εντυπωσεις η γιατι το πιστευει;ο ιδιος το γνωριζει...

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν κάνω λάθος Σεβασμιότατε η εκκλησιαστική περιουσία σύμφωνα με εκτιμήσεις ξεπερνά τα 3,5 τρις € δηλαδή (3.500.000.000.000€ δηλαδή αρκεί το 8-9% της για πλήρη διαγραφή του χρέους της χώρας).Και σε ποιόν οφείλεται αυτό το υπέρογκο ποσό? Μήπως στον ορθόδοξο Έλληνα Πολίτη αυτής της χώρας που επί αιώνες δίνοντας τάματα,δωρεές,χρυσαφικά,ασήμι,κειμήλια.....κ.α. ειναι ο δικαιούχος αυτού του αμυθητου ποσού και εσείς είστε απλός οι διαχειριστές του? Λέω εγώ τώρα. Μήπως η ιστορία εκτός από τούς πολιτικούς γράψει και εσάς τους διοικούντες την Εκκλησία με τα πιο μελανά γράμματα στην Γενοκτονία του Έθνους που ζούμε ? Είναι στο χέρι σας να σώσετε τον Λαό διότι επαναλαμβάνω τα χρήματα που εσείς διαχειρίζεστε είναι αυτών που σήμερα λιμοκτονούν και πεθαίνουν Ελλήνων. Άλλωστε εσείς το λέτε διαβάζοντας τις γραφές (Ο έχων δύο χιτώνες να δίνει τον άλλο). Έχετε την ευκαιρία να δώσετε τον ένα από τους 12 χιτώνες και να σώσετε την αξιοπρέπεια και το κύρος του Έλληνα και να τον αποτρέψετε να φτάνει σε αυτοκτονίες σε ξεριζωμό μέσω μετανάστευσης δηλαδή στον αφανισμό του.

Ανώνυμος είπε...

3,5 τρις ουτε με τα μοναστηρια δεν υπαρχουν αλλα να φορολογουνται και να πληρωνουν μονοι τους το παπαδαριο που δεν προσφερει απολυτως τιποτα επιβαλλεται.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

12:18 και όμως υπάρχουν,ψάξε λίγο και θα το βρεις.

Ανώνυμος είπε...

Παίζει να είναι και περισσότερα για 5τρις περίπου λένε μαζί με αυτή των μονών.

Ανώνυμος είπε...

5 τρις;;;;;; ναι όσο και τα 600 τρις του σωρρα. Ρε εχετε αίσθηση τι γράφετε;

Ανώνυμος είπε...

4:06 ψάξε λίγο . http://www.sportdog.gr/stin-taratsa/article/296102/na-plirosei-i-ekklisia-xreos-tis-elladas

Ανώνυμος είπε...

4:06 και εδώ http://attikanea.blogspot.gr/2015/07/5_20.html

Το Προφίλ μας