Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Αντί σχολίου*: Ελάτε στα Καμβούνια και προσγειωθείτε στην (πραγματική) …πραγματικότητα!

Με εκθέσεις ιδεών για έργα του ΕΑΠ 2007-2011(!) (από τα οποία τα περισσότερα δεν έχουν παραδοθεί ακόμη), με επιχειρηματικά …σχέδια για ιχθυογεννητικούς σταθμούς, με σταθμούς …φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων (5 ηλεκτρικών ποδηλάτων, 1 ηλεκτρικού σκούτερ και 1 ηλεκτρικού λεωφορείου), με πιθανή επιλογή της περιοχής για εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος εγκατάστασης λαμπτήρων κοινοτικού φωτισμού με τύπου LED (ίσια τώρα που μάθανε οι δημότες να τις …αλλάζουν μόνοι τους), δεν γίνονται έργα!
Ελάτε στα Καμβούνια, κοιτάξτε στα μάτια τους κατοίκους και θα διαπιστώσετε πόσο «ενθουσιασμένοι» είναι…
Ελάτε στα Καμβούνια και …προσγειωθείτε στην (πραγματική) πραγματικότητα!
- στα λατομεία Τρανοβάλτου, που οι σπαστήρες θα έβαζαν μπρος από …«αύριο το πρωί», στο νερό των Λαζαράδων (απολαμβάνουν …εμφιαλωμένο οι τυχεροί εδώ και χρόνια), στο προβληματικό έως ακατάλληλο νερό της Ελάτης, στα εγκαταλειμμένα  γήπεδα του Τρανοβάλτου και της Ελάτης
(εναλλακτικά προσφέρονται για …βοσκότοποι ενώ οι ομάδες μας βρίσκονται σε αναζήτηση γηπέδου έδρας), στο ξεχασμένο Κλειστό Γυμναστήριο του Τρανοβάλτου (αλήθεια, γνωρίζει κάποιος από σας την ύπαρξή του;), στο εγκαταλειμμένο Γεωπάρκο του Μικροβάλτου (θέλαμε και εναλλακτικό τουρισμό, τρομάρα μας), στους «συντηρημένους» αγροτικούς δρόμους, στην εσωτερική οδοποιία (βλέπε Τρανόβαλτο), στη μέριμνα των νέων αγροτών (ακόμη και μια παροχή ταχείας φόρτωσης βυτίων νερού είναι …πολυτέλεια), στη μέριμνα των ηλικιωμένων (λειτουργία ΚΑΠΗ, που πήραν εντολή να …κλείσουν), στην κάλυψη με ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα (βολεύονται με 2-3 κανάλια αναλογικού σήματος, μην …πιέζεστε), στην πεζογέφυρα της Ελάτης-Ζάβορδας (πάμε για ένα πέρασμα , …νοερά), κλπ, κλπ.
Αυτά επί του παρόντος (μέρες που είναι).

Και από καρδιάς σε όλους… ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!


*ΥΓ. Αντί σχολίου στο άρθρο του εντεταλμένου Μ. Ζορμπά:  «Η Πραγματικότητα για το ΕΑΠ 2012-16 στην Δ.Ε. Καμβουνίων του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού»

Γιώργος Μαστρ./mikrovalto.gr


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας