Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Τσίπρας για την αποκρατικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά (cosco)

Δες τε ... ακούστε τι έλεγαν προεκλογικά ο Τσίπρας και ο Δρίτσας για την αποκρατικοποίηση του Λιμανιού του Πειραιά.



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ζωή Κωνσταντοπούλου
Απίστευτη επίθεση, για ακόμη μια φορά, από τη μέχρι πρότινος… σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ, την πρώην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία χρησιμοποίησε «βαριές» και «σκληρές» φράσεις για να ασκήσει κριτική στον πρωθυπουργό.

Αυτή τη φορά η Ζωή Κωνσταντοπούλου «στοχοποίησε» και τον Θοδωρή Δρίτσα με αφορμή την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ. Ειδικότερα όπως έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Οι Aλέξης Τσίπρας, Θοδωρής Δρίτσας αφού πούλησαν τον λαό, πουλούν το λιμάνι. Αναμενόμενο. Θα ξεπουλήσουν το σύμπαν για να σώσουν το τομάρι τους #Cosco».

Ανώνυμος είπε...

Μετα την ιδιωτικοποιηση του ΟΛΠ... ο Θ.Δριτσας γιατι παραμενει υπουργος και δεν παραιτειται για λογους συνειδησης??

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλαβει κανεις την αντικειμενικοτητα των μμε ας κανουμε ενα γκαλοπ για το ποσοι εμαθαν τη σχεση σαμαρα με τη λιστα λαγκαρντ, ποσοι εμαθαν τα γουστα του πρωην βουλευτη νδ και συμβουλου γουρλοματη γεωργιαδη και ποσοι με ποια τον παιζει ο καρανικας. Αντε να δουμε!

Ανώνυμος είπε...

Α ΠΑ ΠΑ!!! ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΣΟΙΜΠΛΕ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΗΘΕΛΕ!!! ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ!! ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΣΠΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ, ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ......

Ανώνυμος είπε...

Ο Δρίτσας λέει ότι δεν τελείωσε η πώληση του ΟΛΠ, ότι η πώληση εξυπηρετεί τα συμφέροντα των δανειστών και όχι του λιμανιού και ότι συνεχίζει τον αγώνα για να μην πωληθεί. Και δεν ξέρεις ποιός είναι πιο ξεφτιλισμένο ανθρωπάριο. Ο Δρίτσας που δεν παραιτείται για να μην χάσει την καρέκλα και τα προνόμια που αυτή συνεπάγεται ή ο Τσίπρας που κρατάει έναν υπουργό ο οποίος τον φτύνει μέσα στα μούτρα του και τον καταγγέλλει ανοιχτά ότι δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της χώρας.

Το Προφίλ μας