Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Αθ. Κοσματόπουλος: "επειδή είμαι ανεξάρτητος... έχω το δικαίωμα να λέω και να κάνω ό,τι θέλω", "ψυχεδελικές ιδέες" η πιλοτική λειτουργία των νοσοκομείων,"κλίμα εμφυλίου στο Βελβεντό", "έστειλα αμνοερίφια στο Κουβέιτ"

Από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ 
Παίρνοντας τον λόγο στη σημερινή σύσκεψη της ΠΕΔ παρουσία του Υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή αναφέρθηκε στην Ελλάδα λέγοντας πως είναι ένανας ανεκμετάλλευτος παράδεισος.
Αίσθηση προκάλεσε η ατάκα "τα είπα στον μακαρίτη τον Λαφαζάνη" όπου έσπευσε να εξηγήσει πως το εννοούσε πολιτικά. Όσων αφορά τα Νοσοκομεία επεσήμανε πως κανένας δεν πρέπει να διανοηθεί να κλείσει κάποιο και όλα αυτά για πιλοτική λειτουργία είναι "ψυχεδελικά" όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Ενώ για τον Καλλικράτη δήλωσε πως θα πρέπει να τελειώσει το θέμα με την ανεξαρτητοποίηση του πρώην Δήμου Βελβεντού και πως θα πρέπει να δείξουν ενδιαφέρον στους μικρότερους δήμους που κάνουν προσπάθεια για ανάπτυξη.
Τέλος να αναφέρουμε πως ο Δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού δεν έκανε λόγο για το προσφυγικό ενώ έδωσε βαρύτητα στα θέματα ανάπτυξης του Δήμου. Δείτε το βίντεο:

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φτάνει πια ο διασυρμός, ας τον μαζέψουν, δε βλέπουν ότι γεροξεκούτιανε όπως είπε και πρώην συνεργάτης του που τον γνώρισε και από κοντά, ο άνθρωπος θέλει στοργή και προδέρμ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΘΑΜΩΝΑΣ ΣΤΟ ΚΑΜΙΝΙ ( ΝΤΑ.. ΝΤΑ..ΓΚΑΣΜΠΑΖΑΑ.. ), Η ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ, Η ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ,ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ.
ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΛΟΙ, ΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ- ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ-, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ 'ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ' ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, ΔΙΑΓΡΑΦΕΝΤΕΣ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΕΣ Κ.Τ.Λ. , ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ?
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ

Ανώνυμος είπε...

Xalaroste me to prosfigiko kai tous Lathrometanastes, i poli kai i xora exoune sobarotera problimata, eseis tagmenoi anthellines kai politika kommatoskila to mono pou sas niazei einai i ypotagi sas stis edoles ton tokoglifon gia oristiki dialisi tis Elladas. Dimarxe trava mprosta gia ayto se vgalame gia na tous ISOPEDOSIS olous.

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά θα ήθελα να δω τα ελληνικά σου (για το IQ δεν είμαι περίεργος)

Ανώνυμος είπε...

Φτάνει πια, ο άνθρωπος είναι για δέσιμο. Εσείς εκεί στην παράταξη τι κάνετε; Μαζέψτε τον, αλλιώς είστε συνυπεύθυνοι.

Το Προφίλ μας