Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Αγγελία (!!!)



                                                       ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.
ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ  ανταποκρινόμενος άμεσα στην πρόσκληση του αρμόδιου Υπουργού κ Μάρδα
α. Ζητάει  επειγόντως ενιαία αγροτική έκταση  τουλάχιστον 50 στρεμμάτων στην κτηματική περιοχή του Δήμου Σερβίων  Κοζάνης για την ανέγερση εργοστασίου συναρμολόγησης ελβετικών ωρολογίων. Η επένδυση προβλέπεται να ανέλθει στα 500 000.000 ευρώ και ότι θα δημιουργηθούν περί τις 200 θέσεις εργασίας. Η επένδυση θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ με την καταβολή μετρητών από τους επενδυτές χωρίς την υπαγωγή σε κανένα αναπτυξιακό  νόμο. Θα προτιμηθεί η έκταση που βρίσκεται  πλησίον του οδικού άξονα Λαρίσης-Κοζάνης. Το εργοστάσιο προβλέπεται να λειτουργήσει στο τέλος του τρέχοντος έτους.
β. Ακίνητο τουλάχιστον 400 τετραγωνικών μέτρων εντός της Κωμοπόλεως Σερβίων για τη στέγαση των Διοικητικών και λογιστικών υπηρεσιών των επενδυτών.

Σημειώνεται ότι η καταβολή του τιμήματος τόσο της αγοράς του ακινήτου όσο και της προκαταβολής του μισθώματος των γραφείων  θα καταβληθεί, αμέσως, σε μετρητά με την υπογραφή των σχετικών συμβολαίων. Πληροφορίες:. Μαχμούτ Μετλαχουζίτ  τηλ. 6737-345897 8543 58. Για τις προσφορές θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.
                                                                                                ΠΟΠΟΛΑΡΟΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επί τέλους!!!!!!! Είναι η πρώτη αξιόλογη επένδυση που θα γίνει στην περιοχή μας. Μπράβο στον Υπουργό μας για την πρωτότυπη ιδέα του. Αλλά αφού διετέλεσε και Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης με Υπουργό τον Τσοχαντζόπουλο και αρχηγό της .... αριστερής πτέρυγας του ΠΑΣΟΚ ήταν δυνατόν να μην αποκτήσει εμπειρία ο Μάρδας; Μπράβο και πάλι μπράβο του

Ανώνυμος είπε...

Καλο μηνα!!!!

Το Προφίλ μας