Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Και τα Καμβούνια θέλουν τώρα να γίνουν ανεξάρτητα-Ο αντιδήμαρχος Ε. Δισερής θα θέσει το θέμα στο Δ.Σ. Σερβίων-Βελβεντού!

Tην πρόθεση του να θέσει θέμα ανεξαρτητοποίησης και του πρώην Δήμου Καμβουνίων, στο αμέσως επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, ανακοίνωσε, μιλώντας στην εκπομπή «Too…day» του Top Channel, ο νυν αντιδήμαρχος και πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Λιβαδερού.
Μάλιστα, ο ίδιος, στην  τηλεφωνική του επικοινωνία, ανέφερε πως ήδη έχει ξεκινήσει τις σχετικές επαφές με νυν και πρώην αυτοδιοικητικά στελέχη από τα Καμβούνια, ενώ σημείωσε πως «κατά 95% θα θέσουμε το θέμα αυτονομίας του πρώην Δήμου Καμβουνίων».

Πηγή: kozanimedia.gr

9 σχόλια:

Μοκριοτης είπε...

Αφού χειροκροτησες το νεο Δήμο και εκατσες και στις καρεκλες Θύμνιο τωρα θυμιθηκες τον ανεξαρτητο Δήμο στα Καμβουνια. θα γινουμε ο περιγελος σαν τους καλιανιωτες.

Ανώνυμος είπε...

Το Πλατανορεμμα τι λεει? Καιρος να το σκεφτει κι αυτο σοβαρα .Αλλος με τη βαρκα ?

Ανώνυμος είπε...

Τα Νταμπάχανα το Τασλίκη αλλά και η Ζευγαλατιά επιτέλους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ!!!!!!!!Γενική απαίτηση των 100% των Νταμπαχανιστών Των Τασλικιτιών αλλά και Ζευγαλατιανών!!!!!!!!!!!Ολοι στο δρόμο που χάραξε ο Θύμνιος!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΕΝΟΣ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΔΗΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ.ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΩΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΣΑΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ. ΝΑ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.ΚΑΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Ο ΝΟΜΟΣ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ [...ΜΟΚΡΙΟΤΗ...] ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΜΟΚΡΟ, ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.ΜΕ ΤΙΜΗ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΙΣΕΡΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αντιδήμαρχος που να γράφει το μέλλον με ένα λ καταλαβαίνεις τι μέλλον έχει αυτός ο ΤΟΠΟΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αντε ρε τριχα που σε πειραξε το ορθογραφικο λαθος του Δισερη.απο εσας τους καλαμαραδες καταντησε ο δημος σε αυτα τα χαλια.μπορεις να μας πεις ποσο χρεος σας εφερε ο Δισερης απο το Λιβαδερο!

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα καλύτερα πως διέθετε τα 800.000 της ετήσιας χρηματοδότησης της πρωην κοινότητας. Είχε και χρεος.

Ανώνυμος είπε...

5,19. oyaoy!!!! kai o baroyfakhs poy grafei to giannhs me ena n anoruografos einai;kai einai kauhghths panepistimioy!!! oyaoy!!!

Ανώνυμος είπε...

8.47.π.μ. απο ποτε σε ειχε βαλει νταβαντζη στα α.....ατις η πρωην κοινοτητα λιβαδερου,και γνωριζεις τη διαχειριση που εκανε!!!!!ουστ απο εδω!ουαου!!!!!!!!!

Το Προφίλ μας