Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Βαρουφάκης: Έχουμε κάνει τα αδύνατα δυνατά...

«Έχουμε ήδη κάνει περισσότερα από ότι έχει γίνει ποτέ από οποιαδήποτε χώρα σε καιρό ειρήνης»...
«Έχουμε κάνει τα αδύνατα δυνατά για μια συμφωνία. Είμαστε απολύτως προετοιμασμένοι να απέχουμε από κινήσεις που θέτουν σε κίνδυνο την οικονομική σταθερότητα, ή την ανταγωνιστικότητα της Ελλάδας» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, στη βρετανική εφημερίδα "Daily Telegraph", εν όψει του σημερινού κρίσιμου Eurogroup.

Σχόλιο ai-vreS: Εσείς, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, Κε Βαρουφάκη ΔΕΝ έχετε κάνει τίποτα. ΑΛΛΟΙ τα κάνανε. Όταν εσείς τους πετροβολούσατε….



O Βαρουφάκης εξήγησε πως «αυτό που δε θα δεχθούμε είναι να μεταφερθεί η δημοσιονομική προσαρμογή που έχει αποφασιστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση να συνεχιστεί επειδή έτσι θέλουν οι κανόνες.» 

«Δεν υπάρχει μακροοικονομικό επιχείρημα για περισσότερο δημοσιονομικό σφίξιμο» πρόσθεσε ο Γιάννης Βαρουφάκης, και εκτίμησε ότι «ο μόνος λόγος να συνεχιστεί αυτό είναι ιδεολογικός, ή μια βάση τιμωρίας». 

«Έχουμε ήδη κάνει περισσότερα από ότι έχει γίνει ποτέ από οποιαδήποτε χώρα σε καιρό ειρήνης» επεσήμανε.
nonews-news.blogspot.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς αυτό αιβρες. Δεν μπορουσαμε να ανασανουμε με τους Σαμαροβενιζελους. και αυτό θέλουν αν το συνεχίσουν και επί βαρουφακη. Σιγά και μην. Πέτρες τους χρειάζονται τους Σαμαροβενιζέλους.

Ανώνυμος είπε...

ψερφ

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια άλλοι έκαναν την πολύ δουλεια... Μπορείς να μας πείς AI VRES πόσοι
Αυτοκτόνησαν;
Απολύθηκαν ;
Έκλεισαν τα μαγαζιά - επιχειρήσεις;
Απολύθηκαν;
Έφυγαν στο εξωτερικό;κ.λ.π.Όλα αυτά τα έκαναν οι άλλοι....

Το Προφίλ μας