Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Εκτός πλάνων από την εκπομπή του Νίκου Μάνεση (AlphaTV) τα Μπουχάρια – Νοχτάρια των Καμβουνίων;

Ανοιχτό ερώτημα προς τους αντιδημάρχους Σερβίων-Βελβεντού, Προβολής και Τουρισμού Σταύρο Παπαδόπουλο και χωρικό Καμβουνίων Θύμιο Δισερή
Δεν γνωρίζω το βαθμό συμμετοχής του δήμου Σερβίων-Βελβεντού στην επιλογή των θεμάτων της τηλεοπτικής εκπομπής του Νίκου Μάνεση - AlphaTV «60΄ Ελλάδα», της οποίας τα γυρίσματα ξεκίνησαν από χθες 2/2. Εκπομπή που, όπως ειπώθηκε επίσημα, γυρίζεται κατόπιν πρόσκλησης του δήμου για την προβολή του.
Απ’ ότι διαφαίνεται δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα των γυρισμάτων το γεωπάρκο των Μπουχαριών του Μικροβάλτου και τα Νοχτάρια Λιβαδερού (φωτο). Πρόκειται ασφαλώς για κάποια από τα πλέον δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής και ολόκληρης της Περιφέρειας, είναι άκρως εντυπωσιακά (και) στον τηλεοπτικό φακό, συνοδεύονται από μύθους και συνάδουν με τη φυσιογνωμία της εν λόγω εκπομπής.  
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ήδη για τα Μπουχάρια-Νοχτάρια έχουν γίνει εκπομπές από την ΕΤ3 («Αληθινά Σενάρια»), τον ΣΚΑΙ («Γυρίσματα») και τη ΝΕΤ («Μένουμε Ελλάδα»), ενώ ήταν πρωτοσέλιδο με 24σέλιδο αφιέρωμα και στο έγκριτο περιοδικό  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ (τ.47 Σεπτ.-Οκτ. 2005).
Ερωτώνται λοιπόν οι ως άνω αντιδήμαρχοι αν υπήρξε περιθώριο κάποιας σχετικής πρότασης και αν αυτή έγινε.
Προτείνω δε αν είναι δυνατόν, το θέμα να προταθεί έστω και τώρα, την ύστατη ώρα.
Άλλως θα πρόκειται, κατά την άποψή μου, για μια σοβαρή παράλειψη, που θα μειώσει τη συνολική εικόνα του δήμου.
ΥΓ Δέχτηκα προ 10-12 ημέρες τηλεφώνημα από το γραφείου του κ. Μάνεση (κα Έφη), που μου ζήτησε αν έχω να προτείνω για την εκπομπή, παρουσίαση κάποιου λαϊκού τεχνίτη ή κάτι ανάλογο. Αντιπρότεινα το θέμα των γεωμορφών, αλλά η συζήτηση δεν προχώρησε.
Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Δημότης Καμβουνίων  

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eixame ena skasimo, alla to sigekrimeno 8ema to opio dimiourgei erotimatika pros tin dimotiki arxi xerete na to anadixete, ta video pou kikloforisane apo tin poli ton Servion oson afora tin kataskeyei mousikon organon, otan ola ta blogs tou nomou spesane na to probaloune, esis to pnixate. Ayto einai to endiaferon sas gia ton Dimo? Idieteres proskliseis den 8a staloune !!!

Ανώνυμος είπε...

Γνωστό ύφος (και ήθος).
Καλημέρα "ανάπτυξη"...

Γιώργος Μαστρ.

Ανώνυμος είπε...

posa 8a plhrosh o dhmos gi ayto to panigiriki me toys tsampatzhdes eeeeee... lamogia..ala xoria oyte nero den exoyn kai eseis taizetai enan teliomeno dimosiografo gia ligh provolh re oyst

Ανώνυμος είπε...

MASTROGGIANOPOYLE O ANTIDHMARXOS POLITISMOY DEN EFERE TON MANESI STO MIKROBALTO DIOTI EINAI OLA PENTAKAUARA TON PHGE STA KATAPATHPENA TOY POY BRVMOKOPANE OLA GIAYTO DEN PATAH KANENAS

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο αυτά έπρεπε να τα περιμένει η περιοχή καμβουνιων. Στο Βελβεντό στη νεράιδα στα Σερβία ξεναγήθηκε από τους αρμόδιους,,,,,,,,, στα καμβουνια ποιος να τον φέρει ο Δισερης.......ας γελάσω

Ανώνυμος είπε...

Ακούς Δισερη γελάει ο , η 9:24....????
Μάλλον θα έχει πρόβλημα το άτομο.......:

Ανώνυμος είπε...

Στον Βελβενδό ετιμασαν φαγητα για τον Μανεση και τον Δήμαρχο στην Ταβερνα στο πλατάνι οι κυριες Μαρία Μαλου και Ελένη Κλιγκου και μια ακομα τρίτη μας διαφεύγει.

Ανώνυμος είπε...

κατηγορει ο 9.24 το δισερη γιατι δεν προτεινε να παει ο μανεσης στα καμβουνια,προσωπικα καλα εκανε!γιατι ουδεποτε τον ελειψε η αυτο προβολη του,και σ'αυτο το εδειξε με την συνεχη επανεκλογη του τοσα χρονια.καποιοι αλλοι ψαχνουν φρου-φρου και αρωματα!και μπαινω στο θεμα, οταν τα ΚΑΠΗ,ΣΧΟΛΕΙΑ,ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΡΙΑ,κ.λ.π.δεν εχουν πετραιλεο να βγαλουν το χειμωνα.οταν τ'αυτοκινητα δεν εχουν λαστιχα και πετραιλεο να κινηθουν για να εξυπηρετησουν τις αναγκες τις περιοχης,οταν καποιοι προσπαθουν να κλεισουν τα ΚΑΠΗ και δεν σεβονται την τριτη ηλικια,οταν καποιοι δεν ξερουν τι θα πει προτογενης τομεας κτηνοτροφια και χωραφια,και αναλωνωνται με ιβαν,σωρρα,κινεζους,μανεση και λ.π.τι ψαχνουν;ο Δημος δεν ειναι μεσιτικο γραφειο για να διαφημηστει! ψαχνει λυση στα προβληματα.και αυτο ειναι να κανει της βασικες υποδομες,γι'αυτο τους επελεξε ο κοσμος!οποτε 9.24,μπες στο καβουκι σου και κρυψου!ακολουθα τους φινετσατους και γλυψε κανενα κοκκαλο που σου δινουν!

Ανώνυμος είπε...

Καλά βρε Δι..ρή γιατί απαντάς ανώνυμα;Φοβάσαι μην σε μαλώσει ο Δήμαρχος;Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει!!!!!
Όσο για την επανεκλογή σου γίνεται πολύ εύκολη μιας και κάνεις μόνος σου το ψηφοδέλτιο σου.Το ίδιο πήγε να κάνει και ο Ντοβόλης και την πάτησε.Εσύ απλά είσαι πιο πονηρός ίσα με δύο αλεπούδες πονηριά!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κυριε4.19μμ νομίζω ότι δεν κατάλαβες τι ήθελε να πει ο,η 9.24 και βιαστικές να απαντήσεις κανείς δεν ζήτησε την αυτοπροβολή του Δι......ρη και ούτε με ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος αλλά η προβολή του δήμου προς την υπόλοιπη Ελλάδα είναι η καλύτερη διαφήμιση για τον τόπο μας . Όσο για τα υπόλοιπα που αναφέρεις. Καπή, σχολεία πετρέλαια λάστιχα δημόσια κτήρια κ.α άλλοι πληρώνουν για να λυθούν και αυτός είναι ο Δήμος όχι η τσέπη του Δι......ρη

Ανώνυμος είπε...

μα γιατί σκοτίζεστε? ο δήμος είναι σε καλά χέρια που και εκλέχτηκαν και αξιοκρατικά τοποθετήθηκαν. θα παραδώσει τώρα ο δήμος το νέο πενταετές πλάνο που είναι υποχρεωμένος να κάνει και εκεί θα προβλέπονται και οι ενέργειες για την τοπική προβολή κάθε περιοχής. ο οικονομικός διευθυντής και ο αντιδήμαρχος ανάπτυξης εργάζονται πάνω σε αυτή την κατεύθυνση..... ε καλά λέμε και καμιά μλα να περνάει η ώρα!

Το Προφίλ μας