Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Νέα μεγάλα έργα αναβάθμισης ύψους 915.000€ στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού

Χρηματοδότηση ύψους 915.000€ εξασφάλισε ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού με δύο σημαντικά έργα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα, τα οποία εντάχθηκαν στο μέτρο 321 του προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας», μετά και τις σχετικές προτάσεις που κατέθεσε προ διμήνου η νέα Δημοτική Αρχή μέσω της Διαχειριστικής Αρχής προς το Υπουργείο.
Διευκρινιστικά αναφέρουμε πως στο μέτρο 3 ήταν ενταγμένη από τις Καποδιστριακές Δημοτικές αρχές μόνον η περιοχή της Δ.Ε. Βελβεντού (εκτός των ορίων του οικισμού Βελβεντού) για την οποία ήταν δυνατή η υποβολή των σχετικών προτάσεων μετά την προκήρυξη του μέτρου από το ΥΠΑΑΤ.
Πιο συγκεκριμένα, εντάχθηκαν και το κατά το τρέχον έτος θα εκτελεστούν τα έργα:
  1. «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ» προϋπολογισμού σύμφωνα με τη μελέτη 615.000€. To συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει τη βελτίωση της βατότητας σε 7 αγροτικές οδούς της κτηματικής περιοχής Βελβεντού και αφορά την κατασκευή ασφαλτικών στρώσεων κυκλοφορίας με οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση. Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν θα ξεπεράσουν σε μήκος τα 4χλμ(περίπου 4.190μ.).
  2. «ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ Δ4 ΤΟΕΒ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ», προϋπολογισμού σύμφωνα με τη μελέτη 300.000€. Αντικείμενο του έργου είναι η στεγανοποίηση της δεξαμενής άρδευσης Δ4 του Αρδευτικού δικτύου Βελβεντού, η οποία μελλοντικά θα χρησιμοποιηθεί και ως Ταμιευτήρας του ΜΥΗΕ του ΤΟΕΒ. Σκοπός του έργου είναι η εξοικονόμηση μεγάλων ποσοτήτων ύδατος και η βέλτιστη χρήση αυτού.
 Σύμφωνα και με τον Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Τέτο «πρόκειται για δύο έργα που θα διευκολύνουν την παραγωγική δραστηριότητα και θα συμβάλουν στην ποιοτικότερη παραγωγή των προϊόντων των αγροτών μας. Αυτό έξαλλου είναι και από τις σημαντικότερες προτεραιότητες της νέας Δημοτικής Αρχής και του δημάρχου κ. Κοσματόπουλου προσωπικά, η στήριξη και η βελτίωση δηλαδή των συνθηκών για τον δημότες μας που δραστηριοποιούνται στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα. Πρόκειται για έργα που εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικής μας με στόχο την προώθηση κατασκευής αναγκαίων υποδομών για τον αγροτοκτηνοτροφικό κόσμο, τα οποία θα συμβάλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην ύπαιθρο και την ελκυστικότητα των αγροτικών περιοχών».
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ - ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΣ ΤΕΤΟΣ ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΔΥΟ ΕΡΓΩΝ from DIMOS SERVION-VELVENTOU on Vimeo.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νικολακη καλά είναι να ευλογείς τα γένια σου, αλλά μπορείς να μας πεις γιατί διαγράψετε τα έργα Αγροτικής Ανάπτυξης ή μήπως δεν είναι
ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΙΜΕΡΩΝ ΕΠΈΚΤΑΣΗ
ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΜΕΣΙΑΝΗΣ
ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΠΛΑΤΑΝΟΡΕΜΑΤΟΣ
ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΑΥΛΩΝ -ΓΟΥΛΩΝ
ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Νικο...ειλικρινα ασχολεισαι με τον δημο μας. Τωρα φερατε και τον Μανεση...ποιος μας πιανει. Η αναπτυξη παει με χιλια... Αντε και λιγο ο Ιβαν Σαββιδης αντε λιγο οι κινεζοι....αντε λιγο ο Σωρρας που θα παει. Θα παρουμε μπροστα.... Λεφτα υπαρχουν. Θα μας πειτε τελικα το πραγματικο χρεος ποιο ειναι? Δημαρχε σταματα να ονειρευεσαι. Σταματα να βαζεις χρηματα απο την τσεπη σου....ελεος....

Ανώνυμος είπε...

Με τόσα ευρο γιατί κυριε Τετο έδιωξες την καθαρίστρια που σας καθαρίζει 3 και 4 κτιρια στο Βελβενδό. Αντιμίλησε το Δήμαρχο επειδή είπε ότι είναι απλήρωτη 8 μηνες. Οι τεσερις ειναι δικοι σας ψευτόμαγκα. Τι εποχες ξαναφέρνεις απο τα παλια. Αποφασίζομεν και διατάσομεν. Και συ ρε Μίλτο που κυκλοφορουσες με την παραίτηση στο χερι οταν ησουν Προεδρος στον αθλητικό σύλλογο και μας ζάλιζες με απειλές γιατί δεν μιλάς. Δε σε ενοχλει τιποτα από τα καμώματα του Τετου;

Ανώνυμος είπε...

Για να ενημερωθούν οι πολίτες του βελβενδού καλά είναι να ξέρουν την αλήθεια, Η επιτροπή από συνεταιρισμους και τοεβ αλλους δρομους αποφασισε και εσυ κυριε Τετο αλλους δρομους εβαλες για ασφαλτοστροσιμο που εξυπηρετουσαν Κουκάλη και σία. Βαλε τις αποφασεις της επιτροπης και βαλε και τις αποφασεις που πηρες εσύ και ο εντεταλμενος απο μονοι σας. Γιαυτο καταψηφισε ο Μπάτης την προταση στο συμβουλιο. Από τις προτασεις γινετε δεκτο μονο 1,5 χλμ. τοτε τι μας μαζευεις ρε και μας ταλεπωρεις εμας τους αγροτες; Ο αγροτικος συλλογος δεν μπορει αν ζητησει τα στοιχεια και να καταγκειλει τις μεθοδεφσεις Τέτου κουκάλη; Βασίλης Τζιουρας για ενημερωσέ μας σε παρακαλώ.

Ανώνυμος είπε...

Giati aivres den anevazete ta sxolia gia ton kyrio Teto? Oi serviotes toy Konstantopoulou den tolmisan na piraksoun ergazomeno sto Velvendo kai o k Tetos ediokse xtes tin ka8aristria toy dimarxiou epidi diamrtiri8ike oti eine apliroti 8 mines. Fasismos poy 8elete na perasi aparatiritos kai seis. O Papageorgiou episis ediokse alloys 3 ergazomenous prin dyo mines apo to pnevmatiko kentro Velvendou.

Ανώνυμος είπε...

Αν πρόκειται για τις περιοχές ΟΠΑΑΧ δεν συμπεριλαμβάνεται ούτε η Δ.Κ. Βελβεντού. Σε αυτή την περίπτωση γιατί προτάθηκαν έργα για το Βελβεντό και όχι για Καταφύγι, Αγ. Κυριακή και Πολύφυτο;

Ανώνυμος είπε...

κυριοι πρωην βουλευτες, παπαδοπουλε,κουκουλοπουλε,περιφεριακε σοκουτε,αυτα πληρωσατε!,για σας υπηρχε μονο βελβεντος!την ιδια τυχη θα εχουν στο μελον και οι σημερινοι αυτο διοικητικοι παραγοντες του δημου που προερχονται απο το βελβεντο!βρε τους καημενους τους βελβεντινους δωστε τους ολους τους πορους για να καληψουν τα τρεια μιση χαμενα χρονια του καλικρατη!!!προεδροι των υπολοιπων διαμερισματων ξεσηκωθειτε και στηριξεται εστω αυτες τις λιγες φωνες που υπαρχουν!μπας και σταματησει ο κατηφορος τις υπολοιπης περιοχης...

Ανώνυμος είπε...

Θα έχει και όρια ταχύτητας για τρακτέρ ή Πόρσε

Ανώνυμος είπε...

Γιατί στο Βελβενδό νομίζετε ότι έβαλε αυτά που τον προτειναμε οι αγρότες συνετερισμοι και τοεβ; Εβαλε αυτα που περνουν απο τα χωραφια των δικών του. Το γιαλι έσπασε πριν περασει πεντάμηνο.

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΟΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΓΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΕΤΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙΣ ΠΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ, ΚΑΙ Ο Κ ΤΕΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ, ΔΕΧΤΗΤΕ ΑΥΤΟ ΚΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΑΤΕ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΓ ΚΥΡΙΑΚΗ Κ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΙΑ , ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΑΛΙΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ. ΟΛΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ Κ ΕΝΑ ΕΝΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Κ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΦΗ.

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι έτσι θα έπρεπε να βρει πρόγραμμα για το Βελβεντό. Το πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας» είναι για τις υπόλοιπες κοινότητες της δημοτικής ενότητας Βελβεντού. Το Βελβεντό είναι περιοχή LEADER όχι ΟΠΑΑΧ. Τα χρήματα αυτά είναι για τις αγροτικές περιοχές του Καταφυγίου και της Αγ. Κυριακής όχι του Βελβεντού. Εκτός και εάν η επιβλέπουσα αρχή το γνωρίζει και συμφώνησε οπότε μπορεί να γίνει η σχετική αναφορά στο δημοτικό συμβούλιο με παρόντες τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΤΕΤΟ ΤΟΝ ΤΕΤΟ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Ανώνυμος είπε...

Και το διαμάντι είναι ανθρακας και καιγεται εύκολα. Ο Τέτος έχει καεί. Τα στοιχεία έρχονται.
Α.Τ.

Ανώνυμος είπε...

Πρόσεχε Τετο κυκλοφορεί Τσιτσιοκας στο χωριό. Θα σου βγαλει ολα τα δανεια ενα ενα

Το Προφίλ μας