Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Ανησυχούν τα αθλητικά σωματεία σε άλλους… Δήμους μήπως πληρώσουν και εκεί!

Από τα Παραπολιτικά του ΠΡΩΙΝΟΥ ΛΟΓΟΥ
Μας το μετέφεραν εκπρόσωποι διοικήσεων αθλητικών σωματείων της Κοζάνης:
Τις τελευταίες εβδομάδες και διοικήσεις από σωματεία άλλων Δήμων της Δυτικής Μακεδονίας εκφράζουν έντονο ενδιαφέρον για την εξέλιξη της υπόθεσης με την καταβολή αντιτίμου για τη χρήση του ΔΑΚ Κοζάνης και των άλλων γυμναστηρίων της πόλης.
Γιατί, όπως λένε, στην περίπτωση που τελικά «περάσει» η θέση του ΟΑΠΝ, τότε, ενδεχομένως, και άλλοι δήμαρχοι θα αποφασίσουν να θεσπίσουν αντίτιμο για τα σωματεία των περιοχών τους! Έχοντας ως παράδειγμα το Δήμο Κοζάνης! Λογικό μάλλον να το φοβούνται…

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και καλά θα κάνουν. γιατί κάποιοι που έχουν έσοδα από εμπορικές δραστηριότητες στο γήπεδο (ποδοσφαίρου, κλειστό μπάσκετ κτλ) να μην πληρώνουν κάποιο "ενοίκιο" για τον χώρο;

Ζορμπάς Μιλτιάδης μέλος Δ.Σ. ΑΣ Βελβεντό είπε...

Είναι απορίας άξιον πως κάποιοι (που μάλλον δεν ξέρουν τίποτα από ερασιτεχνικά Σωματεία) σκέφτονται μόνο τα όποια έσοδα έχουν τα Σωματεία και καθόλου τα έξοδα λειτουργίας τους (που είναι περισσότερα), αλλά το κυριώτερο το σκοπό που επιτελούν στην κοινωνική ένταξη των παιδιών-αθλητών και στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μέσα από το σύνολο-ομάδα και όχι τον ατομισμό-απομόνωση-επιθετικότητα.
Ας φτιάξουμε λοιπόν ανθρώπους ρομποτ-μηχανές-χρήστες διαδικτύου-θαμώνες καφετέριας μόνον, ώστε η επόμενη γενιά να θερίσει περισσότερες θύελλες από την κοινωνική συμπεριφορά των συνανθρώπων της.
Όλα αυτά στο βωμό των 100-200 ή 300 ευρώ που είναι οι εφικτές μεγάλες ενισχύσεις κάποιων (ευτυχώς υπάρχουν ακόμη) ιδιωτών προς τα Σωματεία, τα οποία εδώ και 4 χρόνια από την κεντρική έκφραση της πολιτείας έχουν μηδενικά έσοδα.

Ραφαήλ Παπαδημητρίου είπε...

Σωστά αναφερόσαστε κ. Μιλτιάδη. Οι πολιτεία δεν κερδίζει τίποτα το αξιόλογο με 200 ευρώ πχ. ενοικίου κάθε συλλόγου, άλλα χάνει "200" πράγματα στην πραγματικότητα όπως επισημάνατε τα περισσότερα.
Ο Δήμος αν γίνετε αξιοποιήσει της επιφάνειες στέγης των γυμναστηρίων Σέρβιων, Βελβεντου να τοποθετήσει συστήματα ανανεώσιμων πηγών ενεργείας, κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Μιλτο για την τοποθετηση σου,ειδικα τωρα που ακουγεται οτι θελουν να κλεισουν το γηπεδο

Το Προφίλ μας