Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Βοΐου

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10 σας καλούμε σε τακτική δημόσια συνεδρίαση την 18η του μηνός Νοεμβρίου 2014 ημέρα Τρίτη   και  ώρα  19.00 στο Δημαρχείο του Δήμου Βοΐου στη Σιάτιστα για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1
Ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου, για τα θέματα που αφορούν την λειτουργία της ΔΗΚΕΒΟ. –Εισηγήτρια η κ. Μαρκούση Χ.,  Δ.Σ.
2
Εξέταση ενστάσεων για την επιλογή υποτρόφων από τα έσοδα της κληρονομιάς  Θ. Μανούση και διόρθωση λάθους στον πίνακα του σχολικού έτους 2010-2011. -Εισηγητής κ. Λυσσαρίδης Χ., Πρόεδρος Δ.Σ.
3
Εξωδικαστικός συμβιβασμός μεταξύ του Δήμου Βοΐου  και  της Τεχνικής Εταιρείας ΜΕΤΒΟ ΑΤΕΒΕ.- Εισηγητής ο κ. Λυσσαρίδης Χ. Πρόεδρος Δ.Σ.
4
Ορισμός μελών Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 71 του Ν. 4257/2014, για την εκκαθάριση της Σχολής Δημοτικής Αστυνομίας Τσοτυλίου.- Εισηγητής ο κ. Λυσσαρίδης Χ. Πρόεδρος Δ.Σ.
5
Συγκρότηση επιτροπής αξιολόγησης ακαταλληλότητας των οχημάτων του Δήμου Βοΐου.- Εισηγητής ο κ. Λυσσαρίδης Χ. Πρόεδρος Δ.Σ.
6
Έγκριση προμήθειας μηχανολογικού εξοπλισμού Δήμου Βοΐου.- Εισηγητής ο κ. Γκερεχτές Λ., Αντιδήμαρχος.
7
Έγκριση διαγραφών από τους βεβαιωτικούς καταλόγους του Δήμου.- Εισηγήτρια η κ. Παπαδιώτη Γ. Αντιδήμαρχος.
8
Έγκριση παράτασης εκμίσθωσης του Κοινοτικού Καφενείου της Τ.Κ. Βυθού, Δ.Ε. Πενταλόφου.- Εισηγήτρια η κ. Παπαδιώτη Γ. Αντιδήμαρχος.
9
Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 40/2014 απόφασης του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης, Παιδείας & Πολιτισμού  με θέμα: "Τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014"].- Εισηγητής ο κ. Κοτρώτσιος Λ., Δ.Σ.
10
Καθορισμός εξόδων παράστασης του Προέδρου και Αντιπροέδρου, του Νομικού Προσώπου  Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Βοΐου. - Εισηγητής ο κ. Λυσσαρίδης Χ. Πρόεδρος,  Δ.Σ.
11
Καθορισμός εξόδων παράστασης του Προέδρου και Αντιπροέδρου, της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βοΐου. – Εισηγητής ο κ. Λυσσαρίδης Χ. Πρόεδρος,  Δ.Σ.
12
Καθορισμός εξόδων παράστασης του Προέδρου και Αντιπροέδρου, της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βοΐου. - Εισηγητής ο κ. Λυσσαρίδης Χ. Πρόεδρος,  Δ.Σ.
13
Έγκριση διοργάνωσης εορταστικών εκδηλώσεων & διάθεση πιστώσεων. -Εισηγήτρια η κ. Παπαδιώτη Γ. Αντιδήμαρχος.
14
Έγκριση εξόδων εκτός έδρας Δημάρχου, Αντιδημάρχου και Δημοτικού Συμβούλου για εκτέλεση υπηρεσιών και διάθεση των σχετικών πιστώσεων».- Εισηγήτρια η κ. Παπαδιώτη  Γ. Αντιδήμαρχος.
15
Παραχώρηση για ξύλευση  στο Δασικό Συνεταιρισμό Πολυκαστάνου του Τμήματος 10 του Δημοτικού Δάσους Πολυκαστάνου – χορήγηση παράτασης  ξύλευσης, έτους 2013.- Εισηγητής ο κ. Λυσσαρίδης Χ. Πρόεδρος,  Δ.Σ.
16
Αιτήσεις.
ΚΟΙΝ/ΣΗ :
1. Δήμαρχο Βοΐου.      
2. Προέδρους & Εκπροσώπους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων
3. Τοπικούς Ραδιοφωνικούς Σταθμούς
4. Εφημερίδες Κοζάνης


Ο Πρόεδρος
του Δημοτικού Συμβουλίου


Χρήστος Λυσσαρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας