Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Ο Κουκουλόπουλος χωρίς ζώνη και μιλώντας στο κινητό τράκαρε τον Γιώργο Φλωρίδη

Ένα τραγελαφικό περιστατικό που όμως έχει και τη σοβαρή του πλευρά καθώς ο… δράστης, αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Πάρις Κουκουλόπουλος οδηγούσε χωρίς ζώνη και ταυτόχρονα μιλούσε στο κινητό του, τράκαρε σε φανάρι τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Φλωρίδη.
Το περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη και το περιγράφει ο ΒΗΜΑτοδότης. Το μόνο που δεν έχει γίνει γνωστό είναι εάν και πότε θα αφαιρεθεί το δίπλωμα οδήγησης από τον κ. Κουκουλόπουλο.
Χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δημοσίευμα:

Θα μπορούσε κάλλιστα ο τίτλος να είναι: «Να τι μπορείς να πάθεις όταν δεν προσχωρείς στη Δημοκρατική Παράταξη», γιατί αυτό που θα σας περιγράψω ευθύς αμέσως μοιάζει να είναι απίστευτο. Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» συναντήθηκαν τυχαίως ο πρώην υπουργός (και αποστασιοποιημένος από το ΠΑΣΟΚ) Γιώργος Φλωρίδης με τον Πάρι Κουκουλόπουλο, αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και φανατικό βενιζελικό.
Ο πρώτος πήγαινε στη Θεσσαλονίκη και ο δεύτερος μέσω Θεσσαλονίκης στην Κοζάνη. Εν αναμονή της πτήσης και σε όλη τη διάρκειά της ο κ. Κουκουλόπουλος επιχειρούσε ένα άνευ προηγουμένου… μασάζ προκειμένου να πείσει τον κ. Φλωρίδη να επανέλθει, όχι στο ΠΑΣΟΚ, αλλά στη νεοϊδρυθείσα Δημοκρατική Παράταξη. Ακουσε φαίνεται ο Πάρις ότι ο κ. Φλωρίδης είχε τελευταίως συναντήσεις με την Άννα Διαμαντοπούλου και σου λέει να τον πείσω να ενταχθεί στη Δημοκρατική Παράταξη μπας και έρθει και η Διαμαντοπούλου μαζί του. Ελα όμως που ο κ. Φλωρίδης δεν τον άκουγε με τίποτε και διέψευδε παράλληλα τα περί Διαμαντοπούλου.
Με απίστευτη πίεση εκ μέρους του κ. Κουκουλόπουλου για προσχώρηση σε όλη τη διάρκεια της πτήσης, οι δυο τους προσγειώθηκαν τελικά στη Θεσσαλονίκη. Αποχαιρέτησε ο ένας τον άλλον, αντάλλαξαν ευχές του τύπου «καλή επιτυχία στην πορεία που επέλεξες» και μπήκαν στα αυτοκίνητά τους να πάνε στον προορισμό τους.
Στο πρώτο φανάρι, όπου σταμάτησε ο κ. Φλωρίδης, περιμένοντας το «πράσινο» και εκεί όπου νόμιζε ότι ησύχασε από την πίεση του Κουκουλόπουλου, το αυτοκίνητό του και ο ίδιος… τραντάζονται. Ένα αυτοκίνητο χρώματος μαύρου τον τράκαρε, ήρθε και έπεσε με δύναμη πάνω του.
Βγαίνει έξω και έκπληκτος διαπιστώνει ότι ο οδηγός του μοιραίου αυτοκίνητου δεν ήταν άλλος από τον Πάρι Κουκουλόπουλο. Οπότε του λέει: «Ε, όχι και να με… σκοτώσεις επειδή αρνήθηκα συμμετοχή στη Δημοκρατική Παράταξη!». Πώς δικαιολογήθηκε ο Πάρις: «Ήμουν αφηρημένος, μιλούσα στο κινητό». Να σημειώσω ότι δεν φορούσε και… ζώνη!
http://www.newsvolos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας