Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Βλέπει επενδύσεις από ανατολή και δύση ο Κοσματόπουλος

Από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Δεν ασχολείται με μικροσταγονίδια
Καταιγιστικός ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος στην χθεσινή εκπομπή της Κατερίνας Μαρκοπούλου στο FLASH.
Αναφέρθηκε αρχικά σε επενδυτή  από το Μόναχο που θα τοποθετήσει αγάλματα σε έκταση του δήμου, σε επενδύσεις από Κουβέιτ πλευρά, όπως και για την περίφημη αξιοποίηση της μαρμαρόσκονης. Όπου να’ ναι κλείνει η σύμβαση με την εταιρία για τα υδροπλάνα, «έχουμε λίμνες , θα περνούν καραβάκια, το ζήτημα είναι ποιος θα προλάβει» να επενδύσει  στην παραλίμνια ζώνη, ένα στοίχημα για τους δήμους και την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Περί Σώρρα και Σαββίδη


Απαντώντας στις ερωτήσεις του «Π.Λ.» για τις επενδύσεις του Αρτέμη Σώρρα και του Ιβάν Σαββίδη ανέφερε ότι ο Σώρρας είναι ένα νόμισμα με δυο όψεις., Όλοι οι δήμαρχοι τον είδαν στην αρχή με ενθουσιασμό, ώσπου οι πολιτικοί πάτρωνες τους σταμάτησαν. «Εγώ τον έφερα το Σώρρα να κάνει την ομιλία του». Πρότειναν στο δήμο την κατασκευή νοσοκομείου, κέντρου αποκατάστασης, αιολικό πάρκο. Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε τους δικούς του, όπως τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη από το Κλείτος και έχει ενθουσιαστεί από την περιοχή. Επιθυμεί την αξιοποίηση της λίμνης , χιονοδρομικό και 3 καθετοποιημένες μονάδες παραγωγής. Έκλεισε λέγοντας ότι «ορισμένοι πίθηκοι λοιδορούν» αυτές τις προοπτικές ανάπτυξης του δήμου.

 Περί Καταφυγίου

Ο δήμαρχος άκρως αποκαλυπτικός δήλωσε ότι αν δεν παρενέβαινε ο ίδιος προσωπικά δε θα γινόταν ποτέ ο δρόμος προς το Ελατοχώρι. Αναφέρθηκε στις αποτυχημένες προσπάθειες Δακή και Σόκουτη για την κατασκευή του κομματιού που καταστράφηκε από τις κατολισθήσεις. Αν είχε παραμείνει στην περιφέρεια θα είχε φτιάξει το δρόμο με δικούς του μηχανικούς. «Για να καταλάβεις τη ρουφιανιά και την ψυχεδέλεια στο δημοτικό συμβούλιο ήρθαν από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα για να μη γίνει ο δρόμος Βελβεντό- Καταφύγι», είπε με νόημα στην δημοσιογράφο Κατερίνα Μαρκοπούλου, η οποία επανειλημμένως προσπαθούσε να αφήσει στην άκρη ακραίους χαρακτηρισμούς. Σε αυτό το σημείο έγινε λόγος «στους ανώνυμους ρουφιάνους δημοσιογράφους, τους χωρικούς που δεν έχουν διαβάσει ένα βιβλίο και γράφουν ό, τι θέλουν».

Περί ΑΣΕΠΟΠ

Ζήτησε συγνώμη αν είπε κάποια κουβέντα παραπάνω δηλώνοντας ανοιχτά ότι δεν έχει πια την ίδια ζέση να τους στηρίξει. Τόνισε επίσης ότι οι δικοί του νομικοί τον πιέζουν να κινηθεί και εκείνος εναντίον του.

Πραγματικός χείμαρρος ο δήμαρχος  Σερβίων –Βελβεντού έβγαλε ειδήσεις που θα συζητηθούν έντονα το επόμενο διάστημα.

Ι.Π.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

einai hema xronou pote ha rhounoun i ntomates kai klovia auvga kapios ha kanei tin arxei den paei allo....

Ανώνυμος είπε...

Θα παω στην Ζουκλα με τον ταρζαν να την περναω φινα.
Η μηπως με αυτα που προαναγγελει ο δηρμαρχος να παω στο δημο Σερβιων

Ανώνυμος είπε...

10.51akomi den ir8es sta servia 0loi xamogelame oloi ergazomaste me xara .den yparxi anergia ka8e vradi ola magazia gemata ayta poy den eklisan akomi.nane kala to neo dimotiko symvoylio poy mas kani na gelame

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ....ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΡΘΕΙ....ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ;;;;;;ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΛΕΙΙΠΕΙ ΑΠ ΤΟ ΤΟΥΡΛΙΟΥ.....ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ......Α!!!! ΤΟΤΕ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΡΕ 9:56 ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ Η' ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ Η΄ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.....ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΑΙΒΡΕΣ ΕΣΥ ΠΩΣ ΒΑΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ -ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΗΛΑΔΗ-ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΩ ΑΛΒΑΝΟΑΓΓΛΙΚΟΛΑΤΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ;;;;

Ανώνυμος είπε...

ANTE RE PI8IKOI POY EXETE KAI APOPSH,DEN KSEREI O DHMARXOS KAI KSERETE ESEIS!
:P

Ανώνυμος είπε...

Αντε και εις ανωτερα, ο επομενος στοχος θα ειναι ο δημαρχος να φερει και εξωηγινους επενδυτες στα Σερβια. Και που εισαι δημαρχε μην ξεχασεις και τα ανεκμεταλευτα κοιτασματα χρυσου των Σερβιων.

Ανώνυμος είπε...

Τις ντομάτες και τα αυγά πρέπει να τις ρίξουν αυτοί που τον ψήφισαν (δεν λέω όνομα για να μη λογοκριθώ) στα μούτρα τους. Αυτοί που αντί να κοιτάξουν στον καθρέφτη λένε ότι οι άλλοι τους φταίνε

Ανώνυμος είπε...

Είναι θέμα χρόνου πότε θα παραιτηθεί ο Μίλτος γιατί οι προσβολές πάνε και έρχονται καθημερινά. Ο Αθανασίος μόνομα μεθυσμένος δε κάνει ούτε για ντραγάτης.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΕΙΣΤΩ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΑΣ, ΕΙΧΑΤΕ ΜΑΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΖΗΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΟΥΣΕ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΑΣ, Κ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΙΝΑΤΕ ΝΟΙΣΤΗΚΟΙ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΤΑΙΖΕΙΣ-ΓΑΒΓΙΖΟΥΝΕ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ Κ ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗΣ. ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΤΑΙΖΕΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ Κ ΜΑΖΕΨΤΕ ΞΥΛΑ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΧΕΙΜΟΝΑΣ Κ ΘΑ ΝΑΙ ΒΑΡΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΝ - ΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΠΑΡΑΚΟ. ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

Ανώνυμος είπε...

Παπους και μαγκας και λεβεντης δεν γινετε,,,,///oso yia tis ntomates kai ta auya mia xara ta empedoses.yliutroni e yliutroni.///

Ανώνυμος είπε...

8/24/ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΈΡΧΟΝΤΑΙ !!!!
............ΠΑΠΑΡΑΚΟΣ..............................

Ανώνυμος είπε...

Ναι ναι βρε κουτό να παρεις και συ κατι. Τόσο τρέξιμο και τόσες φωτογραφίες ηρωικές.

Ανώνυμος είπε...

α ρε μορφη το'χεισ ντιπ για ντιπ χαμενο, καλο χειμονα λεμε

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΤΣΟΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας