Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Κοζάνη: Τον σκότωσαν για 1.000€ - Το σατανικό σχέδιο των δολοφόνων με πρόταση για καφέ και οι ομολογίες!

Τα κομμάτια του παζλ του στυγερού εγκλήματος μπήκαν σε σειρά και λύθηκε το μυστήριο της στυγερής δολοφονίας... Δύο Αλβανοί κατηγορούνται ως δράστες ανθρωποκτονίας σε βάρος 28χρονου συμπατριώτη τους, που βρέθηκε σε  κατάσταση προχωρημένης σήψης, μέσα σε αρδευτικό φρεάτιο στην περιοχή του Καλονερίου Κοζάνης.
Την εξαφάνιση του 28χρονου είχε δηλώσει συγγενικό του πρόσωπο μόλις πριν από λίγες εβδομάδες στο αστυνομικό τμήμα Σιατίστης, αφού ο νεαρός είχε να δώσει σημεία ζωής από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Το μυστήριο της εξαφάνισης του νεαρού αλλοδαπού, που εργαζόταν κατά καιρούς σε φάρμα γουνοφόρων ζώων ή σε κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή του Βοΐου Κοζάνης, λύθηκε από τον φερόμενο ως δολοφόνο του, που μέσα από τις φυλακές όπου κρατείται για άλλη ανθρωποκτονία, υπέδειξε το σημείο όπου εγκαταλείφθηκε το πτώμα του άτυχου 28χρονου.



Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι Αρχές και ανασύρθηκε η σορός, που μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστή υπηρεσία Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, προκειμένου μέσω εξέτασης DNA να επιβεβαιωθεί ότι ανήκει στον άτυχο Αλβανό.

Από την προανάκριση του τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης προέκυψε ότι ο θάνατός του αποδίδεται σε δολοφονική ενέργεια. Ως δράστες κατηγορούνται ένας 26χρονος κι ένας 51ος ετών άνδρας, το κίνητρο των οποίων ήταν η ληστεία. Το έγκλημα φέρεται ότι τελέστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν οι δύο κατηγορούμενοι επισκέφθηκαν το θύμα τους στο ποιμνιοστάσιο όπου εργαζόταν, πείθοντάς τον να πάνε δήθεν για καφέ.

Γνωρίζοντας ότι ο άτυχος άνδρας είχε πληρωθεί το μισθό του κι ότι θα μετέβαινε την επομένη στην πατρίδα του, τον επιβίβασαν σε αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τη δικογραφία, κατά τη διάρκεια της διαδρομής σταμάτησαν το όχημα, αποβίβασαν τον 28χρονο, τον οποίο χτύπησαν πρώτα με μαχαίρι και στη συνέχεια τον πυροβόλησαν θανάσιμα με καραμπίνα. Στη συνέχεια αφού του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, τον έριξαν σε παρακείμενο αρδευτικό φρεάτιο και εξαφανίστηκαν.
Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας