Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Νέα Βάρκιζα

Του Ι. Κ. Πρετεντέρη
Περίμενα να κάτσει λίγο η σκόνη για να επιστρέψω στην επίθεση που δέχτηκε ο Ν. Μαραντζίδης από κάτι αριστερούς τραμπούκους.
Κι αυτό επειδή αλίευσα ένα καταπληκτικό κείμενο για την υπόθεση αυτή.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι το εν λόγω κείμενο δεν δημοσιεύτηκε σε κάποιο ακροαριστερό λαθρόβιο έντυπο ή παρανοϊκό site αλλά στο Iskra.gr, το οποίο εκφράζει την Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Το αναδημοσιεύω διότι αποτελεί τη μνημειώδη καταγραφή της αχαλίνωτης παράνοιας που εκτρέφει επιθέσεις και συμπεριφορές σαν αυτήν που υπέστη ο Μαραντζίδης.
Τι λέει το κείμενο του Iskra.gr;
Κατ' αρχήν καταδικάζει την επίθεση εναντίον του Μαραντζίδη, πολύ σωστό.
Αλλά ξέρετε γιατί την καταδικάζει; Επειδή «σε κάθε περίπτωση ο στόχος είναι ο ίδιος: η Αριστερά».
Δηλαδή το πρόβλημα δεν είναι ότι κάποιοι τραμπούκοι την έπεσαν σε έναν άνθρωπο για όσα γράφει ή πιστεύει, αλλά ότι η επίθεση αυτή μπορεί να κάνει κακό στην Αριστερά.
Η συνέχεια είναι ακόμη καλύτερη.
Μαθαίνουμε λοιπόν ότι «το Yale είναι γνωστό από το γεγονός ότι είναι το Πανεπιστήμιο της CIA», ότι «ο Μαραντζίδης επιλέχθηκε ως ικανός για να πρωταγωνιστήσει στη χώρα μας στην εφαρμογή του προγράμματος του Yale» κι ότι «οι Αμερικανοί δεν πετάνε στον βρόντο τα λεφτά τους».
Αλλωστε «η ευκολία με την οποία λάνσαρε την ιστορία ότι οι δράστες που τον χτύπησαν του έδειξαν πολιτική ταυτότητα είναι μια απόδειξη αυτής της ικανότητας» - του Μαραντζίδη...
Συνεπώς «η πολιτική προβοκάτσια είναι εμφανής».
Αφού, ως γνωστόν, «οι σύγχρονες μυστικές υπηρεσίες δεν εξαντλούνται στην παρακολούθηση ανθρώπων και κρατών. Κύριο έργο τους είναι η παρέμβαση στις εξελίξεις».
Το πιάσατε το υπονοούμενο;
Ο Μαραντζίδης είναι πράκτορας της CIA και είναι τόσο ικανός πράκτορας ώστε με την επίθεση εναντίον του έστησε μια πολιτική προβοκάτσια εις βάρος της Αριστεράς!..
Το πρόβλημα είναι ότι αυτές οι βλακείες δεν γράφονται σε κάποιο περιθωριακό φανατικό site αλλά σε ένα από τα επίσημα sites του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Κατόπιν αυτού κι αφού μας την έπεσαν τόσο βάρβαρα οι πράκτορες του Yale και της CIA, δεν έχουμε παρά να διαλέξουμε κι εμείς τον ένοπλο αγώνα, όπως είπε στη Βουλή κι ο σύντροφος Διαμαντόπουλος.
Και τότε θα δουν τι έχουν να πάθουν οι πράκτορες!
Εκτός κι αν στείλουν τελευταία στιγμή ενισχύσεις το Harvard, το Princeton και το MIT, οπότε πολύ φοβούμαι ότι δεν τη γλιτώνουμε τη «Νέα Βάρκιζα» κι άντε πάλι να μας τρέχουν στα γουναράδικα.
Οπως πάλι ο σύντροφος Διαμαντόπουλος έχει προειδοποιήσει εγκαίρως!
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας