Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

"Rusalka" στο ΤΕΙ Καστοριάς

Με την παράσταση «RUSALKA» του Antonín Dvořák συνεχίζεται στην Καστοριά το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD» το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου και ώρα 19:55 στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς.

Η σπουδαία Renee Fleming επιστρέφει σε έναν από τους χαρακτηριστικούς της ρόλους, τραγουδώντας το μαγευτικό «Τραγούδι στη Σελήνη» στη συγκινητική όπερα-παραμύθι του Dvořák. O τενόρος Piotr Beczala πρωταγωνιστεί ως Πρίγκηπας, η Dolora Zajick είναι η Γιεζιμπάμπα και στο πόντιουμ είναι ο δυναμικός νέος μαέστρος Yannick Nezet-Seguin.
Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό 18€ και Μειωμένο 13€ (ΑΜΕΑ, φοιτητικό, παιδικό και ανέργων) Πληροφορίες στο τηλ. 2467028999
Στην εφημερίδα «ΟΔΟΣ» -Αρ. φύλλου 726 που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014 θα διατίθεται «Κουπόνι Προσφοράς 1 εισιτήριο + 1 δωρεάν»  (δηλαδή 18 ευρώ για δύο άτομα) για την συγκεκριμένη παράσταση. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και ονομαστικός κατάλογος που θα καταρτίσει η εφημερίδα (τηλ. 2467029638, odos-kst@otenet.gr) μέχρι εξαντλήσεως της προσφοράς. Την ημέρα της παράστασης δε θα γίνει αποδεκτό κουπόνι προσφοράς χωρίς προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία με την Εφημερίδα «ΟΔΟΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας