Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

24ωρη απεργία για τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Σε 24ωρη απεργία κατεβαίνουν την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», ζητώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους και τη δημιουργία μόνιμων δομών και κοινωνικών υπηρεσιών στους δήμους. Υπό τη σκέπη της ΠΟΕ-ΟΤΑ, στις 10 το πρωί θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα.
Όπως σημειώνει η ΠΟΕ-ΟΤΑ, σε ανακοίνωσή της:
«Διεκδικούμε μαζί με τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα "ΒσΣ":
»Την προώθηση άμεσα νομοθετικής ρύθμισης για την κατοχύρωση όλων των θέσεων εργασίας και την μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου ψρόνου, καθώς παρέχουν έργο μόνιμο και αναγκαίο για την κοινωνία.

Δημιουργία μόνιμων δομών "ΒσΠ" και κοινωνικών υπηρεσιών στους ΟΤΑ με τη στελέχωση των υπηρεσιών αυτών από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που υπηρετεί πάνω από οκτώ χρόνια προκειμένου να υπάρξει η διασφάλιση της συνέχισης λειτουργίας τους.
»Εξασφάλιση του κόστους μισθοδοσίας όλων των εργαζομένων στις προνοιακές δομές με σχετική πρόβλεψη στον κρατικό προϋπολογισμό και άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζομένους στο πρόγραμμα "ΒσΠ" που παραμένουν απλήρωτοι για περισσότερο από τέσσερις μήνες».
www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας