Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Εορτασμός απελευθέρωσης Σερβίων

Την επίσημη πρώτη εμφάνισή τους είχαν σήμερα στα Σέρβια οι νεοεκλεγέντες βουλευτές στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το πρωί με τη Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίων Ευλαμπίου και Ευλαμπίας στα "Στενά Πόρτες" χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη κ.κ. Παύλου, παρουσία κόσμου και των βουλευτών του Ν. Κοζάνης Πάρι Κουκουλόπουλου, Αλέκου Αθανασιάδη, Γιάννη Βλατή, Γιώργου Κασαπίδη και Μιχάλη Παπαδόπουλου. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε στην οδό Α.Γ. Παπανδρέου παρέλαση από μαθητές και ένα ουλαμό στρατιωτών από το Α' Σώμα Στρατού.
Στην πρώτη σειρά της εξέδρας των επισήμων κεντρική θέση είχαν ο Δεσπότης και ο Νομάρχης Κοζάνης. Στα δεξιά τους στεκόταν ο Δήμαρχος Σερβίων και ο Δήμαρχος Καμβουνίων. Στα αριστερά τους βρισκόταν σε περίοπτη θέση ο Μιχ. Παπαδόπουλος και ο Γ. Κασαπίδης, ενώ οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Γ. Βλατής και Αλ. Αθανασιάδης ήταν στην άκρη της εξέδρας (!). (Φαίνεται ότι ούτε οι μεν ούτε οι δε συνειδητοποίησαν ποιος κέρδισε στις εκλογές!!! Αντίθετα με άλλες χρονιές ΔΕΝ μας τίμησε με την παρουσία του ο Γ.Γ. Περιφέρειας κ. Λεούδης - και δικαίως.) Δε διακρίναμε στην εξέδρα τον Πάρι Κουκουλόπουλο. Είδαμε όμως τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Β. Κωνσταντόπουλο, τους αντινομάρχες Γ. Μαργαρίτη και Γ. Σόκουτη, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους. Μετά την παρέλαση οι βουλευτές ευχαρίστησαν τους δημότες για τη στήριξή τους περνώντας από τα καφέ της πόλης.

Σχόλιο ai-vreS:
ένα εύκολο κουίζ: ποιος βουλευτής, ενώ βρισκόταν στο ίδιο καφέ, δεν κάθισε στο ίδιο τραπέζι με το Δήμαρχο Σερβίων; Ο ίδιος βουλευτής προτίμησε να πάρει τον καφέ του με παραιτηθέντα από το συνδυασμό Κοκολιού δημοτικό σύμβουλο, με το γραμματέα Τ.Ε. ΝΔ και με γνωστό δικηγόρο της περιοχής...
Free Signature Generator

Free Signature Generator

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άλλο ένα κουίζ
Ποιος Βουλευτής κράτησε σε απόσταση τον Πάρι Κουκουλόπουλο και τον Αλέκου Αθανασιάδη μπαίνοντας ανάμεσά τους κατά την δοξολογία στα «Στενά Πόρτες»;

Ανώνυμος είπε...

Γεννήθηκε το 1958 στο Ηράκλειο Αττικής. Σπούδασε οικονομικές επιστήμες στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών.

Είναι σύμβουλος της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Ενώσεων Γεωργικών Συνεταιρισμών (ΠΑΣΕΓΕΣ) και της Γενικής Συνομοσπονδίας Αγροτικών Συνεταιριστικών Ενώσεων (ΓΕΣΑΣΕ). Ως εκπρόσωπος τους συμμετέχει στην επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης του Γ' ΚΠΣ καθώς και στην επιτροπή παρακολούθησης του Γ' ΚΠΣ. Είναι επίσης συμβουλος της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ελαιολάδου και Ελιάς (ΕΔΟΕΕ) σε ζητήματα που αφορούν στη συγκρότηση και την ενεργοποίηση της καθώς και σύμβουλος αγροτοβιομηχανικών επιχειρήσεων σε θέματα πολιτικής τροφίμων. Από το 1993 ως το 1996 ήταν γενική γραμματέας διεθνών σχέσεων και ευρωπαϊκών θεμάτων του Υπουργείου Γεωργίας. Από το 1989 ως το 1992 ήταν μέλος του γραφείου της Ελληνίδας Επιτρόπου της Ευρωπαϊκης Επιτροπής. Από το 1983 ως το 1989 ήταν επιστημονική συνεργάτης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Είναι αντιπρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών Ανδρέας Παπανδρέου (ΙΣΤΑΜΕ).

Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.

Ανώνυμος είπε...

Όνομα: ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Eπίθετο: ΜΠΑΤΖΕΛΗ

Ανώνυμος είπε...

kai ti kerdizo??

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα Κατάλαβα ποιός είναι. Βοήθεια για όποιον δεν κατάλαβε, ο βουλευτής είναι πολύ δημοφιλής στο νομό μας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΙΖ:Γιατί μας βάζουν κουιζ και δεν μας το λένε απευθείας οι φίλοι μας του ai-vres....

X.E.

Ανώνυμος είπε...

Το λύκο δεν τον είδαμε, γιατί όμως αραδούμε τον τουρό αφού εσείς τον είδατε.Πέστε το και σε μας μπας και μπορέσουμε να κοιμηθούμε.....

Υ.Σ.Τώρα έχουμε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ δεν έχουμε τίποτα να φοβόμαστε.....

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Καλά με τέτοια βιογραφικά θα διαλέξει ο ΓΑΠ τους καλύτερους; Σημασία δεν έχει που ήταν κάποιος. Σημασία έχει αν έκανε έργο ή ήταν απλώς μια γλάστρα. Με την λογική του παραπάνω βιογραφικού, θεωρούμε κάποιον ότι έχει προσόντα ακόμα και αν δεν έκανε απολύτως τίποτα ή χειρότερα αν οδήγησε στην καταστροφή τον οργανισμό που διοικούσε.

Ανώνυμος είπε...

Χ.Ε.
Για να μην έχεις αγωνία σου λέω ότι ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κασαπίδης ήταν το ανάχωμα ανάμεσα στον Κουκουλόπουλο και τον Αθανασιάδη.

Ανώνυμος είπε...

τελικα ο κασαπιδης γιατι δεν καθισε με τον κοκολιο; μαλομενοι ειναι;

Ανώνυμος είπε...

O Kokolios katevenei kai toy hroynoy gia triti tetreatia kai tha eklegei.Oi toy Pasok akoma na vroyne ypopsifio;

Ανώνυμος είπε...

Το αν κατεβαίνει η όχι ο κοκολιός είναι άσχετο. Τελικά μιλάει ή όχι με τον Κασαπίδη; Και τι δείχνει αυτό;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ=ΚΑΣΑ+ΑΠΙΔΗΣ=ΤΕΛΛΑΡΟ ΜΕ ΑΧΛΑΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

8:53 makari na katebei toy xronoy o kokolios gia na syntribei stis ekloges opos toy ajizei. alla den nomizw na einai toso ma toso koytos.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΑΡΟ ΜΕ ΑΧΛΑΔΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΑΡΟ ΤΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΨΗΦΟΥΣ..... ΚΑΛΟ Ε??????????????????????

Ανώνυμος είπε...

To θέμα για την ΝΔ τώρα θα είναι:Πόσα απίδια βάζει ο σάκος....

Χ.Ε.

Το Προφίλ μας