Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Τ. Μπούρτσου: «Η Αιανή πρέπει να πάρει τη θέση που της αξίζει στον τουριστικό χάρτη της χώρας!»










Στην ανάδειξη και την αξιοποίηση του αρχαιολογικού πλούτου, της πολιτιστικής κληρονομιάς της αρχαίας Ελίμειας, αλλά και του ιδιαίτερου φυσικού κάλους της ευρύτερης περιοχής και των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της, που εναρμονίζονται απόλυτα στο πλαίσιο της πράσινης ανάπτυξης που προωθεί το ΠΑΣΟΚ με το πρόγραμμά του, εστίασε την ομιλία της η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Τάσα Μπούρτσου, η οποία μίλησε σε μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στην Αιανή.
Η κ. Μπούρτσου δεσμεύτηκε πως από την πλευρά της θα συνεχίσει να αγωνίζεται με όλες τις δυνάμεις της, όπως άλλωστε κάνει διαχρονικά στα επτά χρόνια που υπηρετεί μέσα από την νομαρχιακή αυτοδιοίκηση την περιοχή, για την ταχύτατη ολοκλήρωση των απαραίτητων υποδομών στο Μουσείο που θα αναδείξουν πλήρως τον αρχαιολογικό χώρο και τα μοναδικά ευρήματα, τα οποία θα πρέπει να γίνουν γνωστά όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. «Στόχος μας είναι», επεσήμανε η κ. Μπούρτσου, «να πάρει η Αιανή την πρωταγωνιστική θέση που της αξίζει στον τουριστικό χάρτη της χώρας. Να γίνει χώρος προορισμού για τους Έλληνες αλλά και για τους ξένους επισκέπτες».
Απαραίτητη προϋπόθεση η κατασκευή του απαραίτητου σύγχρονου οδικού δικτύου προκειμένου η πρόσβαση στην Αιανή να είναι εύκολη και γρήγορη. Η ποιότητα παροχής υπηρεσιών και η φιλοξενία των κατοίκων της Αιανής αποτελούν τη μεγαλύτερη εγγύηση ώστε οι επισκέπτες να γίνουν οι καλύτεροι διαφημιστές της Αιανής και του Νομού Κοζάνης». Η νέα κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια, θα διασφαλίσει την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής με τους πόρους που θα κατευθυνθούν μέσω ΕΣΠΑ, του Αναπτυξιακού νόμου και άλλων προγραμμάτων . Για το ΠΑΣΟΚ πρώτη προτεραιότητα αποτελεί η περιφερική ανάπτυξη. «Ο Γιώργος Παπανδρέου και η νέα κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ που θα αναλάβει στις 5 ΟΚΤΩΒΡΗ το τιμόνι της χώρας» τόνισε η κα Μπούρτσου «δεσμεύεται για ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης με επίκεντρο τον άνθρωπο που θα βασίζεται στην αξιοποίηση του πολιτισμικού μας αποθέματος και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων κάθε περιοχής. Για τον δήμο Αιανής, για όλο τον Νομός Κοζάνης ανοίγονται νέοι ορίζοντες, ανοίγεται νέα προοπτική. Ο νομός Κοζάνης αλλάζει σελίδα»! Σε όλη της την περιοδεία της η κα. Μπούρτσου στο Χρώμιο, στο Ρύμνιο, στο Κτένι, στην Κερασιά, στην Ροδιανή, στην Αγ.Παρασκευή, έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους, οι οποίοι έστειλαν το μήνυμα της νίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας