Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο Σερβίων

Από το in.gr
Ένταση επικράτησε στο δημοτικό συμβούλιο Σερβίων, με ανταλλαγές βαριών εκφράσεων που οδήγησε σύμφωνα με πληροφορίες σε μήνυση κατά επικεφαλής παράταξης.

Ένταση επικράτησε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων όπου μετά από μήνυση που κατατέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, κλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Στάση Σερβίων» Ρίτσα Σπυρίδου.

Τα πάντα ξεκίνησαν όταν από το βήμα του συμβουλίου η κ. Ρίτσα Σπυρίδου είπε σε συνέχεια προηγούμενων τοποθετήσεων της: «Κουβαλάτε εδώ μέσα όλους τους εργολάβους, κάθε φορά να κάνουν τα διάφορα τους, τα διάφορα που εσείς κάνετε από έτσι; Άι στο καλό».

Στο σημείο αυτό ο αντιδήμαρχος του Δήμου κ. Ποντίκης ζήτησε από την κα Σπυρίδου να ανακαλέσει αλλιώς θα της υποβάλλει μήνυση. Στο σημείο αυτό η κα. Σπυρίδου είπε: «Είπα εγώ ότι τα παίρνετε;», με τον αντιδήμαρχο τελικά να αποχωρεί από την αίθουσα και να κατευθύνεται στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κα Σπυρίδου κλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση και από όσα μας είπε ο κ. Ποντίκης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, αυτό που ζητάει στη μήνυση του προκειμένου να την αποσύρει είναι να ανακαλέσει όσα είπε στο δημοτικό συμβούλιο η κα Σπυρίδου.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΔΕΔΥ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ
ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ
ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΟ
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ
ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ
ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ
Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ
Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΜΟΥ ΜΑΣ
Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ
Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΧΩΡΙΟ
Η ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΜΑΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ
ΚΑΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
ΑΛΛΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΑΡΑΣ ΜΑΣ
ΚΑΙ Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗΣ
ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΑΣ ΤΟ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ 4,5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Συνδημότες όπως παρατηρούμε και πολύ σωστά το το ai-vreS αναδεικνύει το όλο θέμα ο Δήμος μας για άλλη μια φορά έγινε περίγελος στο Πανελλήνιο. Δεν υπάρχει σελίδα στο διαδίκτυο που να μην παρουσιάζει τα κατορθώματα της παρούσας δημοτική αρχής. Είναι πραγματικά τραγικό η παρούσα δημοτική αρχή να συμβάλει και να προάγει καθημερινά την δυσφήμιση της περιοχής μας. Είμαστε όλοι οι πολίτες υποχρεωμένοι στις εκλογές που έρχονται να δώσουμε ένα τέλος σε αυτά το κακόγουστο παιχνίδι δυσφήμισης του Μαρτυρικού μας Δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Τα Σέρβια έχουν την τιμιτική τους κύριε Ελευθερίου:

https://www.thenewspaper.gr/2023/05/17/%CF%87%CE%B1%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%AF%CF%89%CE%BD/

https://indicator.gr/chamos-sto-dimotiko-symvoylio-servion

Ανώνυμος είπε...

https://www.aftodioikisi.gr/paraskinia/dimotiko-symvoylio-ektos-elegchoy-synelavan-epikefalis-antipoliteysis-meta-apo-minysi-antidimarchoy-vinteo/

Ανώνυμος είπε...

Τα εχουν βάλει με την Σπυρίδου από την αρχή της θητείας τους. Μόνο ντροπη για το ψέμα και τις πράξεις τους. Μόνο υπερηφάνεια για τη στάση της Λαζαρίτσας. Πρωτη φορά στα χρονικά συμβαίνει αυτό. Χαρά στο κουράγιο της Σπυρίδου.Επρεπε να τους.........

Ποδηλάτης στο Θερμαϊκό είπε...

14:30 ξέχασες την Τράπεζα Πειραιώς!Το κλείσιμο της ντε!!!!Ουαουουαουουαου!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι ρε παιδιά ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων του Δήμου Σερβίων;;;;;

Ανώνυμος είπε...

14.30 εάν δεν ανακαλέσεις την αναφορά σου στο όνομα του γιατρού θα σου κάνω μήνυση

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ "ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ " ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΡΞΕΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ!
ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΗΝΥΣΗΣ Ή ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ !
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Ο 14:30

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει τιποτα να ανακαλέσει η Σπυρίδου, γιατί δεν είπε κάτι που να προσβάλει.Αν όμως το κάνει, πάει να πεί ότι υπέκυψε στην τρομοκρατία η κάτι άλλο συμβαίνει. Επειδή όμως είναι παληκάρι δεν θα κάνει πίσω.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ποντίκης αντιδήμαρχος;Χα χα χα χα χα,πού ζούμε ρε παιδιά,πού ζούμε;

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεν ζεις στα Σέρβια Από την πρώτη ημέρα του Ελευθερίου είναι αντιδήμαρχος ο Ποντικης μαζί με Μάκη κωστα εφη Βασίλη είναι οι επικεφαλείς της ομάδας των 120 επιστημονων

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντιδήμαρχος κ Ποντικης είναι εξαιρετικός άνθρωπος και πρέπει να γνωρίζετε ότι παράγει έργο και επιτελεί Άψογα τα καθήκοντα του. Άριστος γνώστης στο τομέα τεχνικών υποδομών του Δήμου, εργάζεται επιμελώς σε όλα τα θέματα της αρμοδιότητάς του. Όλες τις ανακοινώσεις του, τις συντάσσει ο ίδιος και δεν χρειάζεται μεταφραστή. Καταξιωμένος στην κοινωνία, με μεγάλη απήχηση στο κοινωνικό σύνολο...

Ανώνυμος είπε...

Όταν γράφεις τα "καθήκοντα του" σε παρακαλώ το "του" με κεφαλαίο Τ

Ανώνυμος είπε...

19.01 όλα αυτά είναι ο Ποντίκης; Ε τότε εγώ είμαι ο Πάπας.

Ανώνυμος είπε...

Ναι άκουσα ότι πέρα του πτυχίου που έχει από το Harvard "Civil Engineer" έχει και διδακτορικό "Construction Engineering" από το Μασαχουσετς. Ελλαδάρα ρε. Ότι δηλώσεις είσαι!!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ άλλοι λένε για τον εαυτό τους ότι είναι Δάσκαλοι, άλλοι καλλιτέχνες, άλλοι συγγραφείς,άλλοι λαογράφοι , αλλοι εθελοντες άλλοι στελέχη, στον χρηστο κόλλησες;;;

Ανώνυμος είπε...

10.37 ξέχασες το 10 το καλό.Τόν: θα σε αποβάλλω από την αίθουσα.

Το Προφίλ μας