Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Διαμαρτυρία στα Σέρβια για την άμεση στελέχωση των δομών υγείας και τη δημιουργία ΕΚΑΒ στην περιοχή! (Video www.Live-Avles.tv)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυο παρατηρήσεις,αναφέρθηκε ο δήμαρχος βελβεντού οτι είμαστε δυο δήμοι μικροί,μα εσείς σκοτωθήκατε για την απόσχιση σας απ' την υπόλοιπη περιοχή. Η άλλοι είναι, πόσοι παραβρέθηκαν απ' τα ορεινά χωριά; Σχεδόν μηδανικές,γιατί άραγε; Ο λόγος ειναι απλός, γιατι τους αφήσατε στην μοίρα τους. Τους βλέπετε μόνο σαν νεροκουβαλητές. Χωρίς γιατρούς,χωρίς καμία στήριξη στον γεωργοκτηνοτροφικό τομέα,παρατημένα κτήρια στο έρμαιο τις μούχλας και τις υγρασίας,αλλά και απο μια σειρά αλλον παραλήψεων.Ευτυχώς κατά καποιο τρόπο έσωσε λίγο την παρτίδα ο κος Κωνσταντόπουλος με την αναφορά του και στα υπόλοιπα χωριά...Κατα τα άλλα,μια κομματική και πολιτική μάζωξη προεκλογικής περιόδου....

Ανώνυμος είπε...

Ωραία συγκέντρωση, ως το τέλος των ομιλιών θα παρατηρήσετε ότι οι αρχές του τόπου μας την κοπανίσανε γιατί ? … Άλλη μια φορά για τα μάτια του κόσμου !

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ! Ο 3αλφα ΕΒΓΑΖΕ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ Φ/Β

Ανδρέας Τσιφτσιάν είπε...

Για να έχει ο λαϊκός αγώνας επιτυχία απαιτούνται τρία βασικά πράματα:

μαζικότητα
διάρκεια
να είναι πέρα από κομματικές σημαίες και καπελώματα.

Το 1980 λοιπόν ο πρωθ. Γ. Ράλλης περνούσε από μια συγκέντρωση των οπαδών του Ηρακλή που διαμαρτύρονταν για τον επικείμενο υποβιβασμό λόγω δωροδοκίας.

Ήταν, δεν ήταν 50 άτομα.

- Τί ειν'αυτοί; Ρωτάει.
- Οπαδοί του Ηρακλή διαμαρτύρονται για να μην πέσει η ομάδα.

Και η απάντηση του Ράλλη:

- Ρίξτε τους!

Σηκωθείτε από καναπέδες, ντιβάνια, πολυθρόνες, ανάκλιντρα. Δε θα γίνει τίποτα διαφορετικά. Δεν είναι εικόνα αυτή για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα. Ποτέ μην πεις: "από μένα εξαρτάται;". Ναι, από σένα εξαρτάται.


Το Προφίλ μας