Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η δεύτερη φάση εργασιών στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων

Χωρίς ανησυχητικά ευρήματα στο σύνολο των τενόντων της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων  ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επιθεώρησης με καταστροφικούς ελέγχους στα σημεία επαφής του καταστρώματος με τις απολήξεις των προβόλων της γέφυρας (αρθρώσεις Γκέρμπερ).

 

Τη διαβεβαίωση αυτή έδωσε ο τεχνικός σύμβουλος της Περιφέρειας κ. Παναγιώτης Πανέτσος στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιο Κασαπίδη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο χώρο εργασίας στη γέφυρα.

 

Σε συνεργασία με τους μηχανικούς της ΔΤΥ έδρας της Περιφέρειας, τόσο ο κ. Πανέτσος όσο και ο καθηγητής κ. Κατάκαλος, επέβλεπαν τις εργασίες επιθεώρησης των τενόντων στο ευαίσθητο σημείο της γέφυρας σύμφωνα πάντα με τον αρχικό σχεδιασμό για την αποκατάσταση των προβλημάτων καθώς εντοπίζονται τελικά σε ένα συγκεκριμένο σημείο.

 

Όπως επεσήμαναν, κάποιες άλλες μικρότερες ρωγμές που εντοπίστηκαν στα σημεία αυτά, δεν εμπνέουν καμία ανησυχία, ούτε και μικροφθορές στον οπλισμό προβληματίζουν για τη στατικότητα της γέφυρας.

 

Ήδη έχουν επισκευαστεί τα σημεία αποκάλυψης των τενόντων και επίκειται το ίδιο και στα σημεία με τις μικρότερες ρωγμές.

 

Τέλος με την ολοκλήρωση και των επιθεωρήσεων με καταστροφικούς ελέγχους λαμβάνονται υπόψιν τυχόν επισημάνσεις για την ολοκλήρωση και της μελέτης επισκευής της σοβαρής ζημιάς στον Μ6 2 πρόβολο της γέφυρας.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...Ήδη έχουν επισκευαστεί τα σημεία αποκάλυψης των τενόντων και επίκειται το ίδιο και στα σημεία με τις μικρότερες ρωγμές
Τέλος με την ολοκλήρωση και των επιθεωρήσεων με καταστροφικούς ελέγχους λαμβάνονται υπόψιν τυχόν επισημάνσεις για την ολοκλήρωση και της μελέτης επισκευής της σοβαρής ζημιάς στον Μ6 2 πρόβολο της γέφυρας...
τι εννοεις ρε ποιητη?!!
ειναι ασφαλεις προς διελευση η γεφυρα?
εχουν τελειωσει οι εργασιες συντηρησεις?!
θα ανοιξει και ποτε?!!
εκτος και αν νομιζετε οτι ειμαστε ολοι παντογνωστες σερβιων η ασπιδοβαμονες βελβεντου!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ειδικός Γεφυρολόγος Ελευθερίου συμφωνεί;Έχει πειστεί;

Ανώνυμος είπε...

Αηδία,ο Δήμαρχος Σερβίων στην προεκλογική συγκέντρωση του Μιχάλη Παπαδόπουλου στην Κοζάνη.Δέστε Σερβιώτες και καμαρώστε τον,όπως καμάρωνε αυτός σήμερα στις πρώτες θέσεις.Κρίμα για όλους αυτούς και για μένα προσωπικά,αλλά ντροπή για τον ίδιο,που νόμιζα ότι ήταν απέναντι στον Μητσοτάκη και στη Ν.Δ.Η συγκέντρωση είχε προεκλογικό χαραχτήρα,καμμιά δικαιολογία.Να ανοίξουμε όλοι τα μάτια μας,γιατί αποδεικνύεται ότι είναι άνθρωπος με χίλια πρόσωπα και χίλια πιστεύω .ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΟΣ σε προεκλογική συγκέντρωση υποψηφιου;;;;
Ο ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. αρε συριζαιοι και ... τι ψηφίσατε!
ΥΓ τα Τέμπη τα ξέχασαν ήδη οι παρευρισκόμενοι;

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ντροπή να παρακολουθείς την καθαρά προεκλογική συγκέντρωση του Υπουργού όταν το υπουργειο το βαραίνει το δυστύχημα των Τεμπων.
Αντί να κάνουν ενος λεπτού σιγή και να αποχωρήσουν όλοι, έβγαζαν αλαλαγμούς υπέρ του υποψηφίου. Και ο Ελευθέριου σαν αυθεντικός καιροσκόπος έκανε Απλα το καθήκον του.

Ανώνυμος είπε...

Οριστε και η δημοσκόπηση που τα λέει όλα για τον Κασαπίδη.
https://www.aftodioikisi.gr/ota/dytiki-makedonia-dimoskopisi-aftodioikisi-gr-katapontizontai-perifereiarchis-dimarchos-kozanis-pinakes/

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ο ΣΎΡΙΖΑ στα Σέρβια δεν στήριξε Ελευθερίου.Μάθε πρώτα την επίσημη θέση της τοπικής.

Το Προφίλ μας