Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Δημοτικές εργασίες κατέστρεψαν το ταρτάν στο γήπεδο Σερβίων

Δυστυχώς κάθε εβδομάδα γινόμαστε μάρτυρες της καταστροφής του ταρτάν.

Αυτή τη φορά, το ταρτάν καταστράφηκε από εργασίες που έκανε ο Δήμος σήμερα το πρωί, με το μηχάνημα που χρησιμοποιήθηκε να ξεμπαζώσει τα χώματα -δίχως λόγο απομάκρυναν ανάχωμα του τοιχίου και έκοψαν τα δέντρα που βρισκόταν εκεί- να καταστρέφει εντελώς ένα μεγάλο τμήμα του ήδη ταλαιπωρημένου ταρτάν.

Μπορείτε να ρωτήσετε τους αρμόδιους του Δήμου τι έχουν να πουν για την καταστροφή και τι κινήσεις θα κάνουν προκειμένου να γίνει άμεση αντικατάσταση.

Η νέα καταστροφή του ταρτάν μας βάζει σε σκέψεις για το κατά πόσο ορισμένοι που διατείνονται πως στηρίζουν τον αθλητισμό, τον στηρίζουν ή κάνουν το οτιδήποτε για να λειτουργήσουν ως τροχοπέδη.

Κρίμα για ένα έργο που κόστισε επιπλέον των 200.000 ευρώ, χρήματα που προέρχονται από τους Έλληνες φορολογούμενος να μην σέβονται από την Δημοτική Αρχή και να καταστρέφεται.



 

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νέα εβδομάδα, νέα καταστροφή από τη δημοτική αρχή του Ελευθερίου.

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι τις Δημοτικές εκλογές δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο.Αυτές οι εικόνες δεν υπάρχουν,συγνώμη,ούτε στην Ουγκάντα.

Ανώνυμος είπε...

Η μανία του Ελευθερίου, γιατί περί μανίας πρόκειται, να ξεμπαζώνει και να ξεχορταριάζει, χόρτα που σε μερικές εβδομάδες πάλι θα βγουν, πότε θα σταματήσει;

Κάποιος "έξυπνος" μπήκε με την τσάπα πάνω στο ταρτάν και στο σημείο που εκτέλεσε τις εργασίες κατέστρεψε το ταρτάν. Δεν είδαν πως το ταρτάν διαλύεται; Το είδαν, αλλά σημασία δεν έδωσαν.

Μάλλον δεν τους νοιάζει τίποτα πέραν του χόρτου για να παίζει ο ΤΙΤΑΝ (που έχει πρόεδρο τον αδερφό του Ελευθερίου). Οι άλλοι όλοι που χρησιμοποιούν το γήπεδο, απλώς δεν τους ενδιαφέρουν.

Ανώνυμος είπε...

Κίτσο, τι έχεις να πεις και για το χάλι αυτό; Δυστυχώς, δεν βλέπω να κάνεις τίποτα για το ταρτάν, επειδή όσοι το χρησιμοποιούν δεν πρόκειται να σε ψηφίσουν στις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Ο επιστήμονας πτυχιούχος αντιδήμαρχος Ποντίκης πού ήταν;Στην τουαλέτα;

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η ασυδοσία κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος θα τιμωρηθεί ποτέ;

Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε τι έκανε η Δημοτική Αρχή Ελευθερίου που διατείνεται πως στηρίζει τον αθλητισμό, για την καλύτερη αθλήτρια που έχει βγάλει ποτέ ο τόπος.

- Την έδιωξαν από τον Τιτάν
- Της απαγόρευσαν να έχει ελεύθερη πρόσβαση στο γυμναστήριο
- Ο εκδιωγμός της είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί μια κοιτίδα αθλητισμού, αυτή των ακαδημιών που έκανε η Στέλλα προπόνηση στα παιδιά μας.
- Πετάνε και καταστρέφουν πράγματα που τα πλήρωσε η ίδια (όλοι θυμόμαστε τι έγινε πριν 2-3 εβδομάδων)
- Δεν κάνουν τίποτα να διορθώσουν το ταρτάν
- Επιπλέον, καταστρέφουν ακόμη περισσότερο το ταρτάν.

Αυτή είναι η στήριξη του Ελευθερίου για τον αθλητισμό!

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Ανώνυμος είπε...

Έλεος ρε Ελευθερίου. Καθημερινά και μια αρνητική έκπληξη είσαι για τον τόπο.

Ποιος έξυπνος αφαίρεσε τόσο ανάχωμα από το τοιχίο; Υπήρχε εκεί για να συγκρατεί το τοιχίο από κατάρρευση, δεν ήταν "διακοσμητικό".

Ανώνυμος είπε...

Η Δημοτική αρχή προχωρά την μελέτη ανακατασκευής του ταρταν, η οποία περιλαμβάνει ριζική αντικατάσταση του τάπητα. Το έργο αυτό παρέλαβε ο προηγούμενος δήμαρχος και ρωτήστε αυτόν, για το χάλι που παρέλαβε. Μην κατηγορείτε την σημερινή δημοτική αρχή, που κάνει τα πάντα για την πρόοδο του τόπου. Ήδη στο γήπεδο, αλλαχτηκε ο τάπητα με νέο χλοοτάπητα, μπήκαν νέα καθίσματα στην κερκίδα, καθαριστηκε το γυμναστήριο του γηπέδου, βάφτηκε ο χώρος και μπήκε νέος εξοπλισμός. Για το ταρτάν, που ήδη είχε καταστραφεί, δεν φταίει ο εκσκαφέας που έκανε εργασίες απαραίτητες. Για αυτό λοιπόν, σταματειστε το κουτσομπολιό για την δημοτική αρχή, που φροντίζει για σάς, πριν από... εσάς!!! Λοιπόν, το ταρτάν θα αντικατασταθεί μέσα στην χρονιά και αφήστε το δήμαρχο ήσυχο, να κάνει την δουλειά του...

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστουμε !~!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι το πρόβλημα 21:03
Ότι κάνει την δουλειά ΤΟΥ
Μόνοι σας μαρτυρατε!

Ανώνυμος είπε...

21:03 επειδή προσπαθείς να παρουσιάσεις το άσπρο-μαύρο. Πάρε δύο φωτογραφίες, για το πως ήταν το σημείο μέχρι χθες, και πως έγινε σήμερα από την τσάπα.

https://ibb.co/FHWxvKv

https://ibb.co/YRkm96D

Άντε γιατί θα μας βγάλετε τρελούς, εσείς του Ελευθερίου.

Φιλάκια!

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι αυτά;;;Τι είναι αυτά;;; Πόσο θα διαλύσουν ακόμα από ότι απέμεινε; Έχουν διαλύσει όλη την ακαδημία στίβου, έδιωξαν προπονητές και αθλητές και τώρα δεν θα μπορούμε ούτε για περπάτημα να πάμε.

Ανώνυμος είπε...

Η καταστροφή αποτυπωμένη και σε video

https://emalm.com/?v=9nDFe

Ανώνυμος είπε...

γίνεται; ναι γίνεται! όλα οσα χρησιμοποιούν αυτοι που δεν μας ψηφίζουν μπορούμε να τα διαλύσουμε!

Ανώνυμος είπε...

6.000.000 ευρώ σπατάλησαν για ηλεκτρονικούς μετρητές έτσι ώστε ο εργολάβος που θα τα αναλάβει να τα βρει έτοιμα, 2.000.000 ευρώ θέλουν για να επισκευάσουν το καμένο δημαρχείο με πρώτη δόση τα 750.000 ευρώ. Μιλάμε για την μεγαλύτερη πληγή του Δήμου μας φανερά να διακινούνται τόσα εκατομμύρια ευρώ και να μην είναι άξιοι ούτε ένα ταρτάν να αντικαταστήσουν. Τότε προς τι όλα αυτά τα λεφτά ? Βγάλτε τα συμπεράσματα σας η καρέκλα είναι γλυκιά … Φύγετε τώρα, φτάνει ο διασυρμός της Πόλης.

Ανώνυμος είπε...

Τρία πρότυπα έχουμε σαν τόπος στον αθλητισμό,δύο στο ποδόσφαιρο και ένα στον στίβο.Το ένα ζεί στην θεσ/νίκη,το άλλο ζεί στα Σέρβια,αλλά το διώξανε με τον τρόπο τους από το γήπεδο,το τρίτο στον στίβο το ανάγκασαν να αλλάξει σύλλογο.Αυτά καταφέρατε η παρέα του Ελευθερίου.
Είστε άξιοι συγχαρητηρίων.

Ανώνυμος είπε...

13:02 αυτο ειναι τομεγαλειο σας!! εισαστε τοσο μεγαλοι οσο τα προτυπα σας!!

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου περιμένω απάντηση για το χάλι του ταρτάν, ακριβές χρονοδιάγραμμά, όχι λόγια του αέρα. Τι κινήσεις έγιναν, τι θα γίνουν και πότε θα διορθωθεί αυτό το χάλι που το πληρώσαμε όλοι μας 200.000+ ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη μια καταστροφή στον τόπο μας που φέρει την υπογραφή του Ελευθερίου. Πόσες ακόμη θα συμβούν μέχρι να φύγει τον Οκτώβριο;

Ανώνυμος είπε...

Ο Ελευθερίου λέει το ταρτάν ήταν έργο της προηγούμενης δηματικής αρχής και δεν παραληφθεί ποτέ επίσημα. Χρήστο, ο δήμος έχει συνέχεια, άσε αυτή τη παλιά πολιτική πως φταίνε οι προηγούμενοι. Εσύ είσαι δήμαρχος 4 χρόνια, τι έκανες γι'αυτό το πρόβλημα; ΤΙΠΟΤΑ όπως αποδεικνύεται.

Επιπλέον, οι μηχανικοί της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου που ήταν επιβλέπων του έργου τι έχουν να πουν; Δεν φέρουν και αυτοί το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα το ταρτάν; Έκαναν σωστούς ελέγχους όταν εκτελούνταν το έργο; Ρητορική η ερώτηση κρίνοντας εκ του αποτελέσματος.

Ανώνυμος είπε...

Το ταρτάν αυτό είναι για πέταμα δεν είναι ταρτάν αυτό

Ανώνυμος είπε...

Αυτή την είδηση δεν την πήραν χαμπάρι τα sites της Κοζάνης οεο;

Ανώνυμος είπε...

Όσοι έχουμε βρεθεί μέσα στα γήπεδα στίβου έχουμε να πούμε πως αυτό το πράγμα που κάποιοι ονόμασαν ταρτάν στο γήπεδο Σερβίων, μόνο ταρτάν δεν είναι.

Οι υπεύθυνοι πρέπει να λογοδοτήσουν και η δημοτική αρχή, όποια και αν είναι αυτή, επιβάλλεται να προβεί στην αντικατάσταση του ταρτάν και στη διόρθωση των κλίσεων που έχει το γήπεδο και μπαριάζει παντού.

Ανώνυμος είπε...

καλά τα λέτε όλοι. Υπάρχει εισαγγελέας, όποιος ενδιαφέρεται πάει με φωτογραφίες και καταθέτει μήνυση. Ακόμα και ανώνυμα. Κανονικά θα έπρεπε να παρέμβει εισαγγελέας και μόνο με το δημοσίευμα αλλά σιγά στην χώρα που ένας δήμαρχος ξοδεύει 150 χιλιάδες για ψηφιακή περιήγηση στα κάστρα σερβίων-δουλειά κάπου στα 30.000 ....

Ανώνυμος είπε...

Η δημοτική αρχή θα φταίει αν δεν αναζητήσει ευθύνες στον εργολάβο κατασκευής.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι εάν λειτουργούν έστω ελάχιστα οι θεσμοί πρέπει να παρέμβει αυτεπάγγελτα εισαγγελέας.

Αλλιώς οι κάτοικοι της περιοχής οφείλουν να καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά.

Είναι καταστροφή δημόσιας περιουσίας και πρόκειται για σοβαρό αδίκημα.

Ανώνυμος είπε...

Πρότυπο πλέον στα Σέρβια έχει μείνει το 10 το καλό.

Το Προφίλ μας