Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Η παρέμβαση του υποψηφίου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Λουκά Ζαρογιάννη στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στο Κ.Υ. Σερβίων (Βίντεο)

Η παρέμβαση του υποψηφίου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Λουκά Ζαρογιάννη στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στο Κ.Υ. Σερβίων.

 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ; ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ......ΜΙΛΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΑΝ ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ .ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ;ΤΙ ΟΧΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ AIVRES....ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ....ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ , ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ!!!!ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ε αφού έγινε και παρέμβαση υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, παιδιά μην ανησυχείτε, σωθήκαμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Να σας πω τι μου έκανε καλή εντύπωση; Όταν μιλούσαν διάφοροι όπως ο δήμαρχος Βελβεντού, ο εργαζόμενος στο κυ , η βέργα και άλλοι ο δήμαρχος μας απλά είτε περιφερόταν, είτε κοιταγε το κινητό. Ούτε τους άκουγε ούτε ασχολιόταν . Αυτό για μένα είναι πλήρης ασέβεια. Γράψιμο στα λαϊκά. Όταν δεν ακούς τον άλλον γιατί θέλεις ο άλλος να σε ακούσει;

Ανώνυμος είπε...

Να σας πω τι μου έκανε εμένα ΚΑΚΗ εντύπωση; Ότι οι εμπορικοί σύλλογοι και Σερβίων και Βελβεντού έλαμψαν με την απουσία τους. Αν ήταν κάποιος έπρεπε να πάρει το λόγο. Οι εκπαιδευτικοί και οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων που μέχρι χτές ούρλιαζαν για να έχει παιδίατρο το Κέντρο Υγείας έλαμψαν επίσης με την απουσία τους. Για να πω την αλήθεια του Βελβεντού δεν τους ξέρω τους εκπαιδευτικούς αλλά ρώτησα ότι και από κει ήταν μόνο 2. Οι πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι που ταλαιπωρούνται με την κλεισμένη γέφυρα απόντες. Ή και αν ήταν έπρεπε να πάρουν το λόγο. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ.

Ανώνυμος είπε...

Αμάν πια η γκρίνια και η μιζέρια.
Βγήκε ο άνθρωπος στα πλαίσια του αγώνα που κάνει για το κόμμα του και τον εαυτό του και πέσατε να τον φάτε.
Είναι τιμή μας ο τόπος μας να εκπροσωπείται με υποψηφιότητες σε κάθε κόμμα.
Και επιπλέον είναι ένα νέο παιδί, που μένει και δραστηριοποιείται στον τόπο μας, με θεμιτές φιλοδοξίες.
Αφήστε την κοινωνία να πάει μπροστά.

Ανώνυμος είπε...

Ναι 19:27, θα υπάρχει και γκρίνια και μιζέρια έως ότου οι φαφλατολογιες και οι θεωρίες γίνουν πράξη. Χόρτασε ο τόπος λόγια και λόγια. Και να σου θυμίσω ότι η ταφόπλακα της δυτικής Μακεδονίας ξεκίνησε επί συγκυβερνησης πασοκ ΝΔ. Δεν τους πιστεύει ο κόσμος πλέον ότι και να λένε. Και το αν είναι τιμή μας που εκπροσωπειται η περιοχή μας με τέτοιες υποψηφιότητες είναι δικιά σου άποψη. Είδαμε τι κάνανε τόσα χρόνια οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ του νόμου για την περιοχή. Οπότε κράτα την τιμή όλη δική σου.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει 20:12.
Μπες εσύ υποψήφιος σε κάποιο κόμμα για να είμαστε περήφανοι για σένα.

Το Προφίλ μας