Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Η εντυπωσιακή συγκέντρωση του Μιχάλη Παπαδόπουλου στην κατάμεστη αίθουσα Τέχνης-Ποιοί ήταν παρόντες-Βίντεο και φωτογραφίες

Kozanimedia: Η εντυπωσιακή συγκέντρωση του Μιχάλη Παπαδόπουλου στην κατάμεστη αίθουσα Τέχνης-Ποιοί ήταν παρόντες-Βίντεο και φωτογραφίες

 περισσότερες φωτογραφίες εδώ

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καμαρώνω τόν Δήμαρχο Σερβίων πού είναι πρώτη μούρη!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός μπροστά ρε παιδιά είναι ο Δήμαρχος Σερβίων;;;;; Έλα Χριστέ και Παναγιά.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Μόνο ντροπή,τίποτε άλλο.Άρε μαρτυρικά Σέρβια ποιόν έχεις για Δήμαρχο.Τώρα θα βγεί στο FB και θα πεί ότι είχα πρόσκληση.Έτσι Ελευθερίου να πηγαίνεις σε όλους και να το παίζεις υπεράνω και ωραίος.ΝΤΡΟΠΉ.

Ανώνυμος είπε...

Ο πυροσβέστης δουλεύει καλά για τον Ελευθερίου στα Σέρβια,τον έκανε πελάτη του.Κα Σπυρίδου πού έχεις μπλέξει;

Ανώνυμος είπε...

κερινα ομοιώματα!!!!

Ανώνυμος είπε...

12:05 τι ενοεις (μαρτυρικα)!!? ζομπι???

Ανώνυμος είπε...

δήμαρχος σε δήμο που έχει κοπεί στην μέση και ο υφυπουργός μεταφορών το παίζει τρελιτσα! Δυστυχώς Απόλυτα προβλέψιμος. Άλλωστε και όταν ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ξενοδοχείο Παντελίδης μόνο ο Ελευθερίου και το μέλος της ΝΔ Ζευκλης είχαν μπει στην αιθουσα . Οι άλλοι δήμαρχοι έτρωγαν ξυλο έξω από το ξενοδοχείο! Οι εποχές που έταζαν φύκια για την βίαιη απολιγνιτοποιηση του Ρεχάγκελ-μουσουρουλη!
Μια βόλτα θα πάει σε συγκέντρωση μετά απο Βεττα και Ζαρογιαννη και το "ανεξάρτητος" θα σκάσει μύτη για σανο. Είναι επιτέλους καιρός οι συμπολίτες μας να αποδείξουν ότι το ένα μεροκάματο δεν αρκεί για να ψηφίσεις κάποιον. Χρειάζεται ο κάποιος να διαθέτει ΗΘΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΡΧΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΝΟΚΙΟ
Όσοι νομίζουν ότι με μια αναθεσουλα θα εξαγοράζουν οικογένειες για ψήφους πρέπει να πάρουν ξεκάθαρη απάντηση

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε για τον δημάρχου του δήμου που έχει κοπεί στην μέση απόλυτα σωστή παρατήρηση!για ένα δήμο που έκανε και πάλι μέσα σε δύο χρόνια 1.208.000 ευρώ χρέος προς την ΔΕΗ που το παραδέχεται και δεν το εμφανίζει σαν χρέος, το κρυβει!!!!!!! Το παραδέχτηκε ο ίδιος ο Ελευθερίου!
Για τους οπαδους-ψηφοφόρους της ΝΔ δεν μπορεί κάποιος να πει οτιδήποτε. Στην περιφέρεια του ρεκόρ ανεργίας, μείωσης πληθυσμού , μείωσης ΑΕΠ αυτοί εκεί αμετ ανόητοι. Όσα παιδιά και να βολεψετε ρε εσείς την χώρα καταστρέφετε πως θα ζήσουν σε νεκρή χώρα; Πόσο γρήγορα ξεχάσατε ΤΑ ΤΕΜΠΗ;

Ανώνυμος είπε...

Τον Τσίπρα τον είπες 3Α,εσύ Ελευθερίου είσαι 3 σε 1.
Αριστεροκεντρωοδεξιός.
Είναι η τακτική του Μέλλοντος για τους Δημάρχους,να πηγαίνουν σε όλους και στο τέλος να ψηφίζουν αυτόν που θα τους πείσει.ΑΙΣΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι κακό ένας δήμαρχος να πηγαίνει σε προεκλογικές συγκεντρώσεις πολιτικών, εφόσον βέβαια πηγαίνει και σε άλλους από άλλα κόμματα.
Κακό είναι που πήγε στην συγκέντρωση του Παπαδόπουλου.
Ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα Τέμπη και την γέφυρα δεν έπρεπε να πάει.
Φάουλ.

Ανώνυμος είπε...

Αν θέλει να λέει ότι είναι ανεξάρτητος δεν πρέπει να πάει σε κανέναν. Το να πάει σε όλους είναι είναι για να θολώσει τα νερα. Πάντως εμείς ξέρουμε και με ποιο κόμμα είναι και με ποιον βουλευτή. Είναι με τον "υπουργό μας" και τον "περιφερειάρχη μας", αυτό άλλωστε δείχνουν και οι αμεσοι συνεργάτες του.
Ελπίζω οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ να έχουν την σοφία να μην τον καλέσουν. Γιατί και θα τους δουλέψει και θα χάσουν και δικούς τους ψηφοφόρους.

Ανώνυμος είπε...

Η κ, Σπυριδου δεν είναι μόνη της εχει και 150 υποψηφίους άρα δεν έμπλεξε. Αυτος που έχει μπλέξει είναι ο Παπαδόπουλος με αυτούς που τον στηρίζουν και του κουβάλησαν τον Ελευθερίου και μπάινουν και υποψήφιοι του.Η Λαζαρίτσα ξέρει τι έκαναν από την προυγούμενη φορά και να είστε σίγουροι πως ξέρει τικάνει, Σιγά μην ποντάρει σε αυτους που ηταν και είναι με τον αριστερό 3Α, Ο Παπαδόπουλος θα το φυσάει και δε θα κρυώνει,ο πυροσέστης και δεξί του χέρι πηγαίνει στους δεξιους τους λέει οτι ειναι υποψήφιος με τον αριστερό Ελευθερίου και τους ρωτάει αν θα τον ψηφίσουν, Τετοια κατάντια ...τρώει άρνηση αλλα δυστηχως θα φάει μαυρο και ο Υπουργός που τα δεχετε όλα αυτά, Τα Σέρβια βουιζουν με αηδία για αυτή την προσβολή που τρων οι Νεοδημοκράτες.Ντρέποντε για λογαριασμό τους. Η Σπυρίδου είναι πανέξυπνη για να πέσει στη λόυμπα τους,κλείνει τη μύτητης για να μη μυρίζει τη βρώμα τους και κάνει περίπατο με τους καθαρούς.

Ανώνυμος είπε...

Κλασικό παράδειγμα μετασχηματίσου της κομματικής ιδεολογίας σε προσωπικό συμφέρον… και τα 3Α του ΣΥΡΙΖΑ γίνανε φασόλια στην κατσαρόλα. Ο Ελευθερίου έχει ξεπεράσει τους πάντες σε θέματα κολοτούμπας. Υποδέχτηκε τον Αλέξη Τσίπρα στα Σέρβια επί κυβέρνησης Μητσοτάκη και χρησιμοποίησε το Δημοτικό Συμβούλιο ως όργανο αντιπολίτευσης. Στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ πήγε και ψήφησε ως φίλος και στις συγκεντρώσεις της Γαλάζιας Παράταξης φιγουράρει πρώτος. Πείτε μου σας παρακαλώ πως λέγετε αυτό το πράγμα?

Ανώνυμος είπε...

Πόσους έχει η Σπυρίδου; 150; Πώς μιλαμε για τα ψέματα των ψαράδων και των κυνηγών; Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την Σπυριδου.

Ανώνυμος είπε...

Οι 150 της Σπυρίδου είναι στο κεντρικό και στα τοπικά. Που είναι το περιεργο όταν οι κοινότητες που έχουν τρεις εδρες μπορουν να εχουν ακόμα και 8 υποψηφίους.15 κοινότητες επι 8 120 άτομα. 5 κοινότητες επι 3 ίσον 15 άτομα και 48 στο κεντρικό. Μέτρα λοιπόν για να δεις οτι της λύπουν ακόμα αρκετοί.Οσοι δεν μπορουν να εχουν τοσους υποψηφίους δεν κάνουν εκλογες κανουν κολπάκια ,ετσι για να ακούγονται.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

19.40 επειδή ρωτάς πώς λέγεται αυτό το πράγμα,θα σου πώ την άποψή μου με αυτό που λέει ο κόσμος,ότι δηλ.οι πιό επικίνδυνοι άνθρωποι για την κοινωνία είναι αυτοί που τα έχουν καλά με όλους.Γι'αυτό μη σου φανεί παράλογο να δείς στην συνέχεια τον Ελευθερίου σε προεκλογικές συγκεντρώσεις όλων των κομμάτων.Άτομο δίχως προσωπικότητα.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματι τόσους χρειαζετε ενα ψηφοδέλτιο . Ξεχασες ομως το το πικό των Σερβίων που εχει και 5 έδρες, Αρα αλλοι 13,Αντε να δουμε ποιος θα μαζεψει τοσους υποψηφίους

Το Προφίλ μας